Kringloopwinkel Kiek’n&koop’n in Enschede

Ontdek duurzaam shoppen in Enschede bij Kiek’n&Koop’n – boeken, apparaten, kleding, muziek, speelgoed met hoge klanttevredenheid.

Adres & contact

Openingstijden

MaandagGesloten
Dinsdag10:00-17:30
Woensdag10:00-17:30
Donderdag10:00-17:30
Vrijdag10:00-17:30
Zaterdag10:00-17:00
ZondagGesloten

Aanbod

In het kort:

“Altijd leuke spulletjes en lieve mensen in de winkel. Hier vind je voor weinig nog echte schatten! En ik heb het dan niet over het personeelπŸ˜‰. Voor iedereen staat er een kopje koffie of thee met een koekje klaar en wie geen zin in een praatje heeft liggen er oordopjes op tafel. Een aanrader voor jong en oud al is de toilet juffrouw wel een beetje stout.”

mart de bruin

“Een fijne en gezellige plek om te “snuffelen” of spullen te verkopen. Hier ben je geen nummer maar zien ze mensen echt staan. De inbreng is dagelijks, dus altijd wat te zien…. De artikelen zijn scherp geprijst in overleg met de verkopers. Buiten de winkel staan / liggen zelfs spullen die je gratis mee kunt nemen.”

Jenny de Groot

“Heel gezellig snuffel winkeltje met spontane medewerkers. Goede spullen voor een lage prijs waarbij vaak ook gepingeld kan worden. Uitzondering hierop zijn de spullen die particulieren zelf te koop aanbieden. Aan de gezellige koffietafel knup je al snel een praatje aan. Een aanrader!”

Hennie Joustra

Meer reviews lezen…

Duurzaam winkelen bij Kiek’n & Koop’n in Enschede

Kiek’n & Koop’n is een shop-in-shop gelegen in het mooie Enschede. Deze kringloopwinkel biedt een unieke ervaring voor liefhebbers van duurzaam winkelen. Met een gemiddelde beoordeling van 4.4/5 sterren, is het duidelijk dat klanten lovend zijn over deze winkel.

Wat kan je brengen naar Kiek’n & Koop’n?

Als je overtollige spullen hebt waar je graag vanaf wilt, dan kan je deze ook bij Kiek’n & Koop’n afleveren. Denk bijvoorbeeld aan boeken, huishoudelijke apparaten, kleding, speelgoed en nog veel meer. Het is een geweldige manier om jouw spullen een tweede kans te geven en tegelijkertijd het milieu te helpen.

Waar moet je op letten bij het winkelen bij Kiek’n & Koop’n?

Bij het winkelen bij Kiek’n & Koop’n is het altijd belangrijk om alert te zijn en goed op te letten. Het is namelijk een kringloopwinkel en de spullen hebben allemaal al een eerder leven gehad. Controleer daarom goed of de items in goede staat zijn voordat je ze aanschaft. Gelukkig staat het vriendelijke personeel altijd klaar om je te helpen en eventuele vragen te beantwoorden.

Hoe werkt Kiek’n & Koop’n?

Kiek’n & Koop’n heeft een ruim assortiment aan tweedehands spullen, waaronder boeken, huishoudelijke apparaten, kleding, muziek en speelgoed. Dit alles wordt gepresenteerd in een shop-in-shop concept, wat zorgt voor een unieke winkelervaring.

De openingstijden van deze kringloopwinkel zijn als volgt: – Dinsdag tot en met vrijdag: 10:00-17:30 – Zaterdag: 10:00-17:00 – Maandag en zondag: Gesloten

Winkelbezoek is mogelijk en er zijn verschillende betaalmogelijkheden, waaronder contactloos mobiel betalen, gebruik van betaalpassen en zelfs creditcards worden geaccepteerd.

Unieke programma’s, kortingen en andere services

Naast het geweldige assortiment en de vriendelijke service, biedt Kiek’n & Koop’n ook andere unieke services aan. Zo hebben ze regelmatig speciale programma’s, kortingsacties en andere interessante aanbiedingen.

Wil je altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws en updates van Kiek’n & Koop’n? Volg ze dan op Facebook en Instagram om geen enkele update te missen.

Kiek’n & Koop’n is dΓ© plek in Enschede waar je duurzaam kunt winkelen. Breng jouw spullen langs, zoek naar unieke tweedehands items en geniet van de geweldige sfeer en service. Kom snel langs en ontdek zelf waarom Kiek’n & Koop’n zo geliefd is onder de lokale gemeenschap!

149 gedachten over “Kringloopwinkel Kiek’n&koop’n in Enschede”

 1. β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…

  Leuke kringloop in een oud hoekhuis op pathmos. Er staan veel spulletjes geen troep maar leuke verkoopwaar. Ook worden er kasten verhuurd. Hierdoor is alles netjes opgeruimd. Met name bij de balie ligt veel te bekijken. De moeite waard.

  Beantwoorden
 2. β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…

  A particularly beautiful and interesting Kringloop angle. The prices are a little higher than Het Goed, but okay. During our visit yesterday, each visitor was allowed to choose a candle. Thank you very much, well be happy to come back.

  Beantwoorden
 3. β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…

  Een uitstekende ervaring bij de kringloopwinkel Kiek’n&koop’n. Een echte aanwinst voor de buurt! Kreeg geweldige service en geeft het een dikke 5.

  Beantwoorden
 4. β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…

  Een fantastische ervaring met Kiek’n&koop’n. Zeker aan te bevelen! Genoot van de vriendelijke sfeer en geeft het een dikke 5.

  Beantwoorden
 5. β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…

  Een fantastische ervaring met Kiek’n&koop’n. Absoluut een aanrader! Was onder de indruk van de collectie en geeft het 5 sterren.

  Beantwoorden
 6. β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…

  Een geweldige ervaring met de kringloopwinkel Kiek’n&koop’n. Absoluut een aanrader! Was onder de indruk van de collectie en geef het een dikke 5.

  Beantwoorden
 7. β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…

  A good antique and second-hand store, you can buy inexpensive jewelry and even high-quality natural honey

  Beantwoorden
 8. β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…

  Een fantastische bezoek aan de kringloopwinkel Kiek’n&koop’n. Zou het iedereen aanbevelen! Kreeg geweldige service en geeft het 5 sterren.

  Beantwoorden
 9. β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…

  Een uitstekende bezoek aan Kiek’n&koop’n. Absoluut een aanrader! Genoot van de vriendelijke sfeer en geef het 4 sterren.

  Beantwoorden
 10. β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…

  Een uitstekende bezoek aan de kringloopwinkel Kiek’n&koop’n. Zou het iedereen aanbevelen! Vond precies wat ik zocht en geeft het 5 sterren.

  Beantwoorden
 11. β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…

  Een geweldige bezoek aan Kiek’n&koop’n. Zeker aan te bevelen! Genoot van de vriendelijke sfeer en geef het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter