Kringloopwinkel De Wonne winkel in Enschede

Ontdek betaalbare tweedehands schatten bij De Wonne Winkel Enschede – boeken, kleding, speelgoed en meer in een duurzame setting.

Adres & contact

Openingstijden

MaandagGesloten
DinsdagGesloten
Woensdag11:00-15:00
DonderdagGesloten
VrijdagGesloten
Zaterdag11:00-15:00
ZondagGesloten

Aanbod

Socialmedia

De Wonne Winkel: Jouw Duurzame Schatkamer in Enschede

De Wonne Winkel, ook wel bekend als Handje Twee, is de kringloopwinkel van woongemeenschap De Wonne in Enschede. Gevestigd aan de Noorderhagen 25, is deze gezellige winkel een ware schatkamer voor tweedehands liefhebbers. Het assortiment is divers en je vindt er allerlei leuke spullen, waaronder kleding, speelgoed en items voor in huis. Met een gemiddelde beoordeling van 5.0/5 sterren, is De Wonne Winkel een plek waar je graag terugkomt.

Wat kun je naar De Wonne Winkel brengen?

Ben je bezig met het opruimen van je huis? Bij De Wonne Winkel kun je tijdens de openingstijden spullen inleveren. Als je goederen wilt doneren, is het prettig als deze zo schoon mogelijk zijn. De innametijden van gebruikte spullen zijn te vinden op de website van De Wonne Winkel. Het is fijn om te weten dat jouw spullen een tweede leven krijgen bij deze duurzame kringloopwinkel.

Wat heeft De Wonne Winkel te bieden?

Het assortiment van De Wonne Winkel is uitgebreid en biedt voor elk wat wils. Boeken, huishoudelijke apparaten, huis- en inrichting, kleding, muziek en speelgoed; je kunt het allemaal vinden bij deze winkel. Of je nu op zoek bent naar een goed boek om te lezen, een tweedehands meubelstuk voor in je huis, of kleding met karakter, De Wonne Winkel heeft het allemaal. Het aanschaffen van tweedehands spullen is niet alleen duurzaam, maar ook nog eens budgetvriendelijk.

Unieke programma’s, kortingen en andere services

Naast het reguliere winkelaanbod heeft De Wonne Winkel ook enkele unieke programma’s, kortingen en services. Zo organiseren ze regelmatig speciale themadagen, waarbij je extra voordelig kunt winkelen. Houd hun website in de gaten voor meer informatie over deze leuke evenementen.

Daarnaast is De Wonne Winkel onderdeel van de woongemeenschap De Wonne, waar mensen in een kwetsbare positie worden opgevangen en ondersteund. Door jouw aankopen bij De Wonne Winkel help je direct deze gemeenschap en draag je bij aan een betere samenleving.

Breng een bezoek aan De Wonne Winkel in Enschede en ontdek zelf de unieke schatten die hier te vinden zijn. Duurzaam shoppen was nog nooit zo leuk en betekenisvol. Vergeet ook niet de website van kringloop-info.nl te raadplegen voor meer informatie over andere kringloopwinkels in Overijssel en Enschede.

1 gedachte over “Kringloopwinkel De Wonne winkel in Enschede”

Laat hieronder een review achter