Kringloop Enschede

Ontdek duurzaam winkelen bij Kringloop Enschede: kwaliteit kleding, meubels, elektronica, boeken en accessoires in een milieubewuste omgeving.

Adres & contact

Openingstijden

Maandag10:00-18:00
Dinsdag10:00-18:00
Woensdag10:00-18:00
Donderdag10:00-18:00
Vrijdag10:00-18:00
Zaterdag10:00-17:00
ZondagGesloten

Aanbod

Socialmedia

In het kort:

“Goede winkel. De winkel heeft een ruim aanbod, zodat je vrijwel iedere keer kunt slagen of je nou wel of niet naar iets reeëls op zoek bent. Ikzelf kwam voor een hoed, die heb ik gevonden. Ook heb ik mijn aanschaf kunnen verrijken met prachtige kerstballen en wat andere assesoires voor algemeen gebruik. Net als IKEA eigenlijk. Ikzelf schrik eigenlijk een beetje van de lage recensie die de winkel krijgt, dat heb ik de winkel ook kenbaar gemaakt. Ik ben er bang voor dat mensen niet in staat geweest zijn in rust onder woorden te brengen wat de winkel echt te bieden heeft. In mijn optiek vervult de winkel namelijk een belangrijke maatschappelijke functie niet alleen vanwege het cradle-to-cradle concept (hergebruiken, duurzaamheid) maar ook vanwege de voorziening in zowel basis- als luxegoederen aan zowel arm als rijk. Overigens vriendelijk personeel, vrij dure bezorgkosten in verhouding met de productprijzen en niet duidelijk gespecificeerd wat de prijzen zijn, maar toch telkens aangenaam verrast aan de kassa met acceptabele prijzen. Verbetersuggestie zou dus zeker zijn de producten in te delen op basis van prijs en niet op basis van aestethische waarden. Bij de boeken mis ik de indeling ook maar dan meer op basis van themathiek. Vier sterren wat betreft het benutten van de mogelijkheden voor de winkel, maar gezien de maatschappelijke functie die de winkel vervult toch zeker vijf sterren in relatie tot de voorgaande reactie. Ik heb overigens nog niet definitief besteld, dus over de bezorgservice kan ik niets uitspreken, hoewel de verbale afhandeling van de bezorging prima is verlopen en ik vertrouwen heb in een passende afhandeling van mijn bestelling. Ik ben trouwens nog wel een kerstbal vergeten, hopelijk is die er nog.”

Daniël de Jong

“Ik wil toch zeggen,dat ik omtzettent dankbaar ben..en ik denk dat mensen vergeten dat deze mensen die er werken niet alleen verkopen.maar ook keihart weken om het mogelijk te maken dat er voor iedereen die niet veel heeft..toch echt hier alles kunnen vinden voor een betaalbare prijs…en sommige klachten hier slaan werkelijk nergens op.(..je brengt je bank en krijgt een achroef in je wiel)dat kan overal gebeuren..en waaron breng je je bank dan daarnaar toe?blijkbaar kon je em niet kwijt…sorry hoor.ben niet zo van me mengen in een discussie.. maar voel me buj deze wel geroepen.omdat deze mensen voor mij en vele anderen altijd klaarstaan…ligt ook een beetje aan jezelf denk ik..we zij tenslotten allemaal maar gewoon mensen”

Nathalie Franke

“Deze mensen nemen bijna alles aan en verkopen dan ook heel veel troep, heerlijk om in rond te neuzen. De prijzen lijken erg afhankelijk van de bui van het personeel. Als je een plaats zoekt waar je een snijboonsnijder, platenspeler, rieten hoed, poppenkastpop, rolstoel, foute spaarpot, wasmachine, dekbedovertrek, gitaarband, receptenboek én eendvormig servies tegelijk kunt kopen is dit de spot.”

Minka Ja

Meer reviews lezen…

Kringloop Enschede: Ontdek De Duurzame Winkelervaring in Enschede

Kringloop Enschede is een van de vele kringloopwinkels in Enschede waar je kunt genieten van een duurzame winkelervaring. Met maar liefst 20 winkels in de stad, is Enschede een paradijs voor tweedehands liefhebbers en milieubewuste shoppers.

Wat kun je naar Kringloop Enschede brengen?

Een van de meest gestelde vragen over Kringloop Enschede is wat je precies naar de winkel kunt brengen. Nou, eigenlijk bijna alles! Of je nu kleding, meubels, elektronica, boeken of accessoires hebt, ze zijn meer dan welkom bij Kringloop Enschede. Het is geweldig om te weten dat jouw ongewenste spullen een tweede leven kunnen krijgen en iemand anders er blij mee kan maken.

Waar op te letten bij Kringloop Enschede?

Bij een bezoek aan Kringloop Enschede is het belangrijk om op bepaalde dingen te letten. Allereerst zijn de prijzen een veelbesproken onderwerp onder de reviews. Met een gemiddelde rating van 3.2/5 sterren, kan het prijsniveau voor sommige mensen een overweging zijn. Daarnaast wordt het vriendelijke personeel vaak genoemd in de beoordelingen, wat een positieve winkelervaring kan garanderen. Bovendien is het aanbod bij Kringloop Enschede zeer divers, waardoor er voor ieder wat wils is.

Hoe werkt Kringloop Enschede?

Kringloop Enschede volgt een simpel en effectief systeem. Als je spullen wilt doneren, kun je deze afgeven bij de winkel zelf. Op deze manier draag je bij aan een beter klimaat door hergebruik te stimuleren. Als je op zoek bent naar tweedehands schatten, kun je de winkel bezoeken tijdens hun reguliere openingstijden. Kringloop Enschede is gelegen aan Emmastraat 190, 7513 BH Enschede. Ze zijn geopend van maandag tot en met zaterdag, tussen 10:00-18:00 uur. Voor het gemak biedt de winkel ook bezorging aan, dus je hoeft je geen zorgen te maken over het vervoeren van je aankopen.

Unieke programma’s, kortingen en andere services

Kringloop Enschede biedt meer dan alleen tweedehands winkelen. Ze hebben ook unieke programma’s, kortingen en andere services om het winkelen bij Kringloop Enschede nog aantrekkelijker te maken. Denk hierbij aan speciale kortingsdagen, waarop je nog meer kunt besparen op prachtige items. Daarnaast bieden ze ook de mogelijkheid om contactloos mobiel te betalen, wat het afrekenproces snel en gemakkelijk maakt. Voor degenen die rolstoelafhankelijk zijn, is er een rolstoelvriendelijke ingang en parkeergelegenheid beschikbaar, zodat iedereen kan genieten van de Kringloop Enschede-ervaring.

Of je nu op zoek bent naar unieke tweedehands items, iets wilt doneren of gewoon wilt rondsnuffelen, Kringloop Enschede is zeker een bezoekje waard. Ontdek de duurzame winkelervaring en draag bij aan een groenere planeet. Bezoek de website van Kringloop Enschede voor meer informatie en vergeet niet om ze ook op Facebook te volgen voor het laatste nieuws en updates.

255 gedachten over “Kringloop Enschede”

 1. ★★★★☆

  Ik kom hier al jaren en vind het heerlijk er af en toe te snuffelen… Prijzen worden grotendeels aan de kassa bepaald en er is altijd ruimte voor afdingen… Ik krijg eigenlijk altijd een goede deal… De meeste mensen die er werken zijn prima aardig en helpen je als je vraagt… Het is van een flinke bende inmiddels echt wel opgeknapt naar een meer overzichtelijk en opgeruimd geheel… Maar het blijft een oud pand dus vooral in de winter is het er best koud en lekt het hier en daar… Ik lees veel slechte recensies en snap dat deze kringloop niet voor iedereen een fijne plek is, het personeel zijn echte mensen, uit de echte wereld en als ze een slechte dag hebben dan steken ze dat niet onder stoelen of banken… Maar ik ben er nog nooit onvriendelijk behandeld en ik heb er ook nog nooit teveel betaald… Ik blijf wel weg bij de brocante spullen en parade paardjes, want daar zit een redelijk hoog prijskaartje op voor het soort kringloopwinkel dat het is… Echter moeten zij ook gewoon geld verdienen en dat geld moet ergens weggehaald worden want met een dvd voor een euro, een plaat voor een euro en alle kleine snuisterijen van achter uit de winkel voor een habbekrats, schiet het niet heel hard op…

  Beantwoorden
 2. ★★★★☆

  Ontruiming en bezemschoon opleveren van een apartement laten regelen hoe de woningbouw het wil zien. Snel, netjes, betrouwbaar en slagvaardig. Toppers!

  Beantwoorden
 3. ★★★★☆

  Gebeld om spullen bij mij op te halen ging super snel een paar uur later waren ze er al. Vriendelijk en netjes. Als ik meer heb weet ik ze weer te vinden. Top

  Beantwoorden
 4. ★★★★☆

  Een top ervaring met de kringloopwinkel Enschede. Een echte aanwinst voor de buurt! Was onder de indruk van de collectie en geef het een dikke 5.

  Beantwoorden
 5. ★★★★☆

  Its perfect!!! I wish I can give it more than 5 stars.. you can find literally anything. And the prices are very good Update : I went there again and they were very rude and arrogant!!!

  Beantwoorden
 6. ★★★★☆

  Een top ervaring met de kringloopwinkel Enschede. Absoluut een aanrader! Was onder de indruk van de collectie en geeft het een dikke 5.

  Beantwoorden
 7. ★★★★☆

  You can definitely find great products. But it is more expensive than other kringloops. I recommend you go. Pop rock records, electronic items, clothes, glass and plate section, etc. The childrens toy section is just weak.

  Beantwoorden
 8. ★★★★☆

  Ben hier voor de 3e keer geweest, en de racisme is hoog hier. Mijn partner van kleur, die niks deed werd weggekeken en gevolgd, door een medewerker. Ik vind dit erg ongepast. Wij voelen ons niet welkom. Enige wat zij wilde was even rond kijken en misschien wat kopen. Wij komen hier in iedergeval niet meer. Ookal zijn de prijzen laag, ik vind dit niet leuk.

  Beantwoorden
 9. ★★★★☆

  Fijn bedrijf, heb er de afgelopen weken veel mee te maken gehad. Ik moest een woning van een overleden familielid leeg maken, de mensen van dit kringloop bedrijf waren meestal binnen een uur al bij me om spullen te halen. Ook hebben ze de laatste spullen weg gehaald en het huis picobello achter gelaten! Petje af!

  Beantwoorden
 10. ★★★★☆

  Deze mensen nemen bijna alles aan en verkopen dan ook heel veel troep, heerlijk om in rond te neuzen. De prijzen lijken erg afhankelijk van de bui van het personeel. Als je een plaats zoekt waar je een snijboonsnijder, platenspeler, rieten hoed, poppenkastpop, rolstoel, foute spaarpot, wasmachine, dekbedovertrek, gitaarband, receptenboek en eendvormig servies tegelijk kunt kopen is dit de spot.

  Beantwoorden
 11. ★★★★☆

  Oplichters 1 ster is ook veel maar helaas geen andere keus. Asociaal mensen die daar werken en vooral die vrouw achter de kassa , eerste keer daar en zeker de laatste keer , onhygienisch rommelmarkt ligt overal honden poep van hun hond die daar rond loopt , prijzen zijn niet normaal nieuw zijn ze goedkoper terwijl hun spullen gratis ontruimen en gratis krijgen Veels te hebberig, de beste kringloop losser goedkoop en zeer hygienisch en zeer vriendelijk personeel raad iedereen aan .

  Beantwoorden
 12. ★★★★☆

  It has a large area but is not tidy. The worst part is that most of the products do not have prices written on them. When you ask the employee about the price, he thinks for a while and then replies, so it seems like he doesnt have any standards. I also found the prices expensive. When the store is large, it becomes very difficult to go to the cash register and ask for each product. There are a lot of products, but due to the disorganization and lack of system, it becomes a waste of time for those who come to shop.

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter