Kringloopwinkel The Old and The Beautiful

Ontdek vintage schatten bij De Oude en De Mooie – kringloopparel in Hoorn voor unieke Brabantia, Tomado, en retro collectibles.

Adres & contact

Openingstijden

MaandagGesloten
DinsdagGesloten
WoensdagGesloten
DonderdagGesloten
VrijdagGesloten
Zaterdag12:00-17:00
ZondagGesloten

Aanbod

Socialmedia

In het kort:

“Leuke spulletjes”

Bas Mettivier Meijer

Meer reviews lezen…

De Oude en De Mooie: Een Paradijs voor Verzamelaars

De Oude en De Mooie is een unieke kringloopwinkel gevestigd in het hart van Hoorn. Met zijn locatie in Ramen 13, 1621 EK, biedt deze winkel een schat aan verzamelobjecten en kleurrijke spullen uit de jaren 60-90. Als je graag een vleugje nostalgie aan je leven wilt toevoegen, dan is dit de perfecte plek voor jou.

Wat kan je meenemen naar De Oude en De Mooie?

Bij De Oude en De Mooie zijn ze altijd op zoek naar bijzondere vondsten. Je kunt hier terecht met allerlei spullen, zoals Brabantia-producten, Tomado-artikelen, Duitse vazen, bloempotten, spiegels, dienbladen, kopjes en schoteltjes, fotolijstjes, borduurwerken, glaswerk, schilderijtjes en nog veel meer. Hun assortiment is eindeloos en je vindt hier altijd wel iets unieks om je huis mee op te fleuren.

Waar moet je op letten bij De Oude en De Mooie?

Het is altijd belangrijk om een kritisch oog te houden bij het winkelen in een kringloopwinkel. Hoewel De Oude en De Mooie een goede reputatie hebben, is het verstandig om de artikelen zorgvuldig te inspecteren voordat je ze koopt. Controleer op beschadigingen of mankementen en zorg ervoor dat het product nog steeds bruikbaar is. Op die manier kun je er zeker van zijn dat je een goede aankoop doet.

Hoe werkt De Oude en De Mooie?

De Oude en De Mooie biedt een unieke winkelervaring waar je kunt ronddwalen tussen de schatten uit het verleden. Ze hebben een boeiend assortiment samengesteld dat bestaat uit vintage items van hoge kwaliteit. Het personeel staat altijd klaar om je te helpen en je kunt rekenen op een vriendelijke en deskundige service.

Unieke programma’s, kortingen en andere diensten

De Oude en De Mooie biedt verschillende unieke programma’s en diensten aan. Zo kun je online winkelen via hun Marktplaats-pagina, genaamd Retrohoorn. Hier kun je ook enkele van hun bijzondere items vinden die ze online aanbieden. Daarnaast is De Oude en De Mooie actief op social media. Volg hen op Facebook om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws en updates over duurzaam winkelen.

Met zijn ruime openingstijden, diverse assortiment en passie voor vintage, is De Oude en De Mooie een niet te missen winkel voor iedereen die op zoek is naar unieke schatten. Het is de perfecte plek om je eigen persoonlijke touch aan je interieur toe te voegen en tegelijkertijd duurzaamheid te omarmen. Bezoek deze kringloopwinkel in Hoorn en ontdek zelf de charme van De Oude en De Mooie.

2 gedachten over “Kringloopwinkel The Old and The Beautiful”

Laat hieronder een review achter