Kringloopwinkel Stichting Netwerk Hoorn

Ontdek duurzaam shoppen bij Stichting Netwerk Hoorn – kringloopvondsten van kleding tot meubels en meer in hartje Hoorn.

Adres & contact

Openingstijden

Maandag09:00-17:00
Dinsdag09:00-17:00
Woensdag09:00-17:00
Donderdag09:00-17:00
Vrijdag09:00-14:00
ZaterdagGesloten
ZondagGesloten

Aanbod

In het kort:

“Prima plek om te schilderen is doen fijn weekend”

Willy Pickkers

Meer reviews lezen…

Welkom bij Stichting Netwerk Hoorn: De veelzijdige kringloopwinkel in Hoorn

Stichting Netwerk Hoorn is een bekende kringloopwinkel met meerdere locaties in Hoorn. Als jij je afvraagt wat je naar een kringloopwinkel kunt brengen, hoe je het beste kunt winkelen bij een kringloopwinkel en hoe Stichting Netwerk Hoorn precies werkt, dan ben je hier aan het juiste adres!

Wat kun je naar de kringloopwinkel brengen?

Bij Stichting Netwerk Hoorn kun je allerlei spullen doneren. Denk bijvoorbeeld aan kleding, meubels, boeken, elektronica, speelgoed en nog veel meer. Het is belangrijk dat de spullen in goede staat verkeren en schoon zijn. Door jouw donaties te brengen, draag je bij aan een duurzamere samenleving. Jouw spullen kunnen een tweede leven krijgen en worden verkocht aan mensen die er blij mee zullen zijn. Dus, als je opgeruimd wilt worden en tegelijkertijd iets goeds wilt doen voor het milieu, breng dan jouw spullen naar Stichting Netwerk Hoorn!

Waar moet je op letten bij het winkelen bij een kringloopwinkel?

Bij Stichting Netwerk Hoorn is het belangrijk om goed op te letten tijdens het winkelen. Omdat de spullen tweedehands zijn, is elk stuk uniek. Neem daarom de tijd om rustig rond te kijken en te speuren naar schatten. Let op de kwaliteit en controleer de staat van de items die je wilt kopen. Of je nu op zoek bent naar vintage kleding, meubels voor een knus hoekje in je huis of boeken om je collectie uit te breiden, je zult versteld staan van wat je kunt vinden bij Stichting Netwerk Hoorn!

Hoe werkt Stichting Netwerk Hoorn?

Stichting Netwerk Hoorn heeft verschillende locaties, waaronder het Centraal Bureau op Maelsonstraat 12, 3, 1624 NP Hoorn. Het Centraal Bureau fungeert als hoofdlocatie en biedt informatie over openingstijden en contactgegevens. Het is belangrijk om te weten dat de openingstijden variëren, dus het is raadzaam om de website te bezoeken voor de meest recente informatie. Daarnaast biedt Stichting Netwerk Hoorn ook een aantal unieke programma’s, kortingen en andere diensten aan. Zo kun je bijvoorbeeld gebruik maken van zaalverhuur, krijg je ondersteuning bij projecten en evenementen, en kun je betrokken raken bij vrijwilligerswerk. Deze initiatieven maken Stichting Netwerk Hoorn meer dan alleen een kringloopwinkel, maar ook een plek waar de gemeenschap samenkomt en waar je kunt bijdragen aan maatschappelijke projecten.

Binnenkort zullen we meer informatie plaatsen over Stichting Netwerk Hoorn, dus houd onze website in de gaten en volg ons op Facebook, LinkedIn, YouTube en Instagram!

Maak een verschil in jouw gemeenschap en bezoek Stichting Netwerk Hoorn, dé kringloopwinkel van Hoorn en omgeving. Kom langs en ontdek de schatten die op je wachten!

4 gedachten over “Kringloopwinkel Stichting Netwerk Hoorn”

  1. ★★★★★

    Een geweldige ervaring met de kringloopwinkel Stichting Netwerk Hoorn. Absoluut een aanrader! Genoot van de vriendelijke sfeer en geeft het een dikke 5.

    Beantwoorden
  2. ★★★★★

    Een geweldige ervaring met de kringloopwinkel Stichting Netwerk Hoorn. Absoluut een aanrader! Vond precies wat ik zocht en geef het 5 sterren.

    Beantwoorden

Laat hieronder een review achter