Kringloopwinkel Het Keer(n)punt Stichting Interkerk

Ontdek duurzaam winkelen bij Het Keer(n)punt in Zwaag – Koop of doneer tweedehands items en steun een groen initiatief.

Adres & contact

Openingstijden

Maandag09:00-17:00
Dinsdag09:00-17:00
Woensdag09:00-17:00
Donderdag09:00-17:00
Vrijdag09:00-17:00
Zaterdag10:00-17:00
ZondagGesloten

Aanbod

Socialmedia

In het kort:

“Een kringloopwinkel zoals een kringloopwinkel bedoeld is. Met hele aardige realistische mensen die het schone en gevarieerde aanbod een leuke prijs geven. Niet super groot , maar genoeg te kijken en te kopen. Wat ik gekocht heb zet ik hier niet neer, maar ik kom zeker terug om te kijken of ik hier weer een leuke koop kan doen.”

geosurveyor

“Kleine kringloop. Maar zoals altijd met kringlopen: misschien vind je er 1 interessant item. En dat deed ik. Opbrengst voor het goede doel en dat valt ook altijd te prijzen.”

Bram vdS

“Heel goed hoor wat jullie allemaal doen EN DE mensen die zijn vriendelijk EN betaalbaar prijzen GA ZO DOOR hoor TOPPIE TOPPIE TOPPERS”

Chris Ja

Meer reviews lezen…

Het Keer(n)punt Stichting Interkerk: De Kringloopwinkel in Zwaag

Wat kan je naar de Kringloopwinkel brengen?

Bij Het Keer(n)punt Stichting Interkerk, de kringloopwinkel gevestigd in Zwaag, kan je een breed scala aan tweedehands spullen brengen. Of je nu oude boeken, huishoudelijke apparaten, meubels, muziek of speelgoed hebt, ze nemen graag alles in ontvangst. Het is een geweldige manier om je niet meer gebruikte items een nieuw leven te geven en tegelijkertijd duurzaam te winkelen.

Waar moet je op letten bij de Kringloopwinkel?

Bij het winkelen in de kringloopwinkel is het belangrijk om op een paar dingen te letten. Allereerst, bekijk de items zorgvuldig voordat je ze aanschaft. Controleer of er geen beschadigingen zijn en of alle onderdelen aanwezig zijn. Bij Het Keer(n)punt Stichting Interkerk doen ze hun best om alleen kwalitatieve spullen aan te bieden, maar een extra controle kan nooit kwaad.

Hoe werkt de Kringloopwinkel?

Het Keer(n)punt Stichting Interkerk heeft een eenvoudig werkend systeem. Je kunt goederen naar de winkel brengen en ze zullen deze in ontvangst nemen. Ze bieden ook een handige ophaalservice aan, dus als je grote spullen hebt die je niet zelf kunt vervoeren, hoef je je geen zorgen te maken. Het Keer(n)punt Stichting Interkerk zorgt voor een handige en duurzame manier om je spullen een tweede leven te geven.

Unieke Programma’s, Kortingen en Andere Services

Naast het aanbieden van kwalitatieve tweedehands items, biedt Het Keer(n)punt Stichting Interkerk ook verschillende unieke programma’s, kortingen en andere services aan. Ze hebben bijvoorbeeld een online prijsopgaveservice, waardoor je gemakkelijk kunt achterhalen hoeveel je items waard zijn. Daarnaast hebben ze handige services op hun bedrijfslocatie en een rolstoelvriendelijke ingang en parking, waardoor ze toegankelijk zijn voor iedereen.

Het Keer(n)punt Stichting Interkerk accepteert alleen contant geld, maar ze bieden ook de mogelijkheid om met betaalpassen en contactloos mobiel te betalen. Hierdoor is het winkelen bij hen veilig en gemakkelijk. Hun openingstijden zijn ruim, van maandag tot en met zaterdag zijn ze open om jou te verwelkomen.

Met een gemiddelde beoordeling van 4.0/5 sterren weten klanten dat ze bij Het Keer(n)punt Stichting Interkerk goede prijzen en kwaliteit vinden. Dus waar wacht je nog op? Bezoek vandaag nog de kringloopwinkel in Zwaag en ontdek schatten in overvloed.

Opmerking: Wil je meer kringloopwinkels ontdekken in Noord-Holland? Hier vind je een volledig overzicht!

27 gedachten over “Kringloopwinkel Het Keer(n)punt Stichting Interkerk”

 1. ★★★★☆

  Een uitstekende ervaring met de kringloopwinkel Het Keer(n)punt Stichting Interkerk. Een echte aanwinst voor de buurt! Was onder de indruk van de collectie en geeft het een dikke 4.

  Beantwoorden
 2. ★★★★☆

  Het stinkt naar een verstopt riool in de zaak, ook na het afrekenen geen retour toen ik daar ter plekke zag dat het artikel vol zwarte vlekken bleek te zitten, er zijn veel betere kringlopen in de buurt

  Beantwoorden
 3. ★★★★☆

  Een fantastische ervaring bij de kringloopwinkel Het Keer(n)punt Stichting Interkerk. Zeker aan te bevelen! Vond precies wat ik zocht en geef het 5 sterren.

  Beantwoorden
 4. ★★★★☆

  Kleine kringloop. Maar zoals altijd met kringlopen: misschien vind je er 1 interessant item. En dat deed ik. Opbrengst voor het goede doel en dat valt ook altijd te prijzen.

  Beantwoorden
 5. ★★★★☆

  Very good to hear what you are all doing AND THE people are friendly AND affordable prices KEEP GOING LIKE THIS TOPPIE TOPPIE TOPPERS

  Beantwoorden
 6. ★★★★☆

  Een kringloopwinkel zoals een kringloopwinkel bedoeld is. Met hele aardige realistische mensen die het schone en gevarieerde aanbod een leuke prijs geven. Niet super groot , maar genoeg te kijken en te kopen. Wat ik gekocht heb zet ik hier niet neer, maar ik kom zeker terug om te kijken of ik hier weer een leuke koop kan doen.

  Beantwoorden
 7. ★★★★☆

  Een fantastische ervaring met de kringloopwinkel Het Keer(n)punt Stichting Interkerk. Absoluut een aanrader! Kreeg geweldige service en geef het een dikke 5.

  Beantwoorden
 8. ★★★★☆

  Ik weet niet wat voor simpele ziel in jullie witte bestelbusje rijdt, maar ik weet wel dat zijn leven dermate kut is, dat ie door plassen rijd om andere mensen zeiknat te maken. En dat toont toch wel aan wat voor tokkies er hier werken.

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter