Kringloopwinkel Dorcas Winkel Hoorn

Ontdek duurzame schatten bij Dorcas Winkel Hoorn – kleding, meubels, speelgoed en meer. Open op di, do, za. Shop groen!

Adres & contact

Openingstijden

MaandagGesloten
Dinsdag10:00-16:00
WoensdagGesloten
Donderdag10:00-16:00
VrijdagGesloten
Zaterdag10:00-16:00
ZondagGesloten

Aanbod

In het kort:

“Een prachtig ingerichte winkel, met gevoel voor schoonheid. Ook al zijn het tweedehands spullen; ze worden stijlvol uitgestald. Complimenten voor deze mooie inrichting!”

Trijnie Wittenberg

“Veel tweedehandse spullen in goede staat. Serviesgoed, kleding, boeken en speelgoed. Vooral interessant is het hoekje met antieke spullen. Er zit altijd iets tussen.”

Henny V

“Goed toegankelijk voor rolstoelgebruikers. Toilet is bereikbaar met een kleine rolstoel. zeer laag toilet. Een leuke kringloopwinkel, vriendelijke vrijwilligers 👍😊 …”

Bianca Groes

Meer reviews lezen…

Dorcas Winkel Hoorn: Duurzaam Winkelen in Hoorn

Dorcas Winkel Hoorn is een kringloopwinkel gevestigd in de prachtige stad Hoorn. Deze winkel opent haar deuren op dinsdag, donderdag en zaterdag, waardoor het de perfecte bestemming is voor een duurzaam winkelavontuur in Noord-Holland.

Heb je vragen of wil je contact opnemen met Dorcas Winkel Hoorn? Dan kun je terecht bij het onderstaande telefoonnummer of e-mailadres. Ontdek ook andere kringloopwinkels en tweedehandswinkels in de provincie Noord-Holland.

Wat kun je verwachten bij Dorcas Winkel Hoorn?

Bij Dorcas Winkel Hoorn vind je een gevarieerd assortiment aan boeken, huishoudelijke apparaten, huis- en inrichtingsartikelen, kleding, meubels en speelgoed. Door tweedehands spullen te kopen, draag je op een duurzame manier bij aan het verminderen van afval en het bevorderen van hergebruik.

Tips voor een bezoek aan de kringloopwinkel

Bij een bezoek aan Dorcas Winkel Hoorn zijn er een paar zaken waar je op kunt letten. Allereerst is het belangrijk om te weten dat je donaties kunt brengen naar de winkel. Je kunt dus je oude spullen een nieuw leven geven door ze aan deze kringloopwinkel te schenken. Daarnaast biedt de winkel de mogelijkheid voor online prijsopgaven en zelfs bezorging van grotere items.

Diensten en faciliteiten

Naast het brengen van donaties en het kopen van tweedehands items, biedt Dorcas Winkel Hoorn ook andere services en faciliteiten. Zo kun je genieten van een welverdiend kopje koffie in de koffiehoek, en is er ruime parkeergelegenheid beschikbaar. Bovendien is de winkel rolstoelvriendelijk, met een toegankelijke ingang en parkeerplaats.

Sociale media en contactgegevens

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws over duurzaam tweedehands winkelen bij Dorcas Winkel Hoorn door de kringloopwinkel te volgen op Facebook en Instagram. Hier kun je updates en leuke aanbiedingen verwachten.

Ontdek meer Dorcas Winkels

Dorcas Winkel Hoorn is onderdeel van Dorcas, een organisatie met maar liefst 42 filialen verspreid door heel Nederland. Wil je meer weten over andere Dorcas Winkels? Ontdek dan de 42 filialen van Dorcas in Nederland.

Kom langs bij Dorcas Winkel Hoorn en word onderdeel van de duurzame winkelbeweging in Hoorn!

99 gedachten over “Kringloopwinkel Dorcas Winkel Hoorn”

 1. ★★★★☆

  Een top bezoek aan de kringloopwinkel Dorcas Winkel Hoorn. Zou het iedereen aanbevelen! Vond precies wat ik zocht en geef het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden
 2. ★★★★☆

  A very cozy place with friendly staff to be honest, I went in and lost track of time, despite the fact that I am a tourist who does not know foreign languages, they understood me and helped me find the required thing. Low bow to you for your work. I recommend to everyone!

  Beantwoorden
 3. ★★★★☆

  Kwa winkel leuke dingen maar af en toe hele onvriendelijke en chagrijnig personeel. Die de leuke winkel ervaring verpesten.

  Beantwoorden
 4. ★★★★☆

  Ik was in de veronderstelling dat Dorcas op kwam voor de zwakkeren in de samenleving. Dit geldt zeker alleen voor mensen in hele verre landen, niet voor dieren. Men verkoopt hier bontjas van konijnenbont. Mevrouw die daar werkt daar had er geen moeite mee dat hiervoor konijnen worden opgehangen tot ze stikken. Ze was zelfs nog zeer op haar tenen getrapt dat ik er iets over opmerkte. Mij zien ze daar nooit meer. Op naar Rataplan. Even naar Dorcas geweest om sorry te zeggen en het uit te praten. De aardige dame stond mij te woord. De kenau kwam niet maar gaf aan de aardige dame door dat mijn review eraf moet. Enne …. de aardige dame moest doorgeven dat mijn hondje in zijn buggy geen (zelf altijd bij mij en is hij gewend bij een kassa) koekje meer wordt gegeven. Dan ben je toch wel heel zielig nietwaar? Sorry trek ik in, en review blijft mevrouw Kenau.

  Beantwoorden
 5. ★★★★☆

  Een uitstekende ervaring bij de kringloopwinkel Dorcas Winkel Hoorn. Een echte aanwinst voor de buurt! Was onder de indruk van de collectie en geef het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden
 6. ★★★★☆

  I love Dorcas winkel Hoorn! We always find interesting vintage items to decorate our new house. Thank you to the friendly and kind volunteers !

  Beantwoorden
 7. ★★★★☆

  Een uitstekende ervaring met Dorcas Winkel Hoorn. Zou het iedereen aanbevelen! Kreeg geweldige service en geef het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 8. ★★★★☆

  Een top ervaring bij de kringloopwinkel Dorcas Winkel Hoorn. Zou het iedereen aanbevelen! Vond precies wat ik zocht en geef het een dikke 5.

  Beantwoorden
 9. ★★★★☆

  Een fantastische ervaring met de kringloopwinkel Dorcas Winkel Hoorn. Een echte aanwinst voor de buurt! Vond precies wat ik zocht en geeft het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 10. ★★★★☆

  In de zomerperiode zou het fijn zijn als de zomer sluiting ook op Google te vinden is. We hadden graag in de winkel willen snuffelen maar het was gesloten.

  Beantwoorden
 11. ★★★★☆

  Nooit gehoord van zelfbeschikkingsrecht, mevrouw de portier? Last van astma en mocht zonder mondkap de winkel niet in. Het mens liet mij niet eens uitpraten. Vandaar 1 ster en ik kom hier NOOIT meer!

  Beantwoorden
 12. ★★★★☆

  Very nice, lots of nice things for the relatively small space. Friendly staff and plenty of parking. All in all highly recommended

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter