Kringloopwinkel Terre des Hommes winkel Middelburg

Ontdek duurzame vondsten bij Terre des Hommes Middelburg; winkel voor boeken, kleding en meer ter bestrijding van kinderuitbuiting.

Adres & contact

 • kringloop Terre des Hommes winkel Middelburg
  Achter de Houttuinen 48, 4331 NJ Middelburg
 • Telefoonnummer: 06 19996563
 • Website: tdhmiddelburg.nl

Openingstijden

MaandagGesloten
Dinsdag10:00-17:00
Woensdag10:00-17:00
Donderdag10:00-17:00
Vrijdag10:00-17:00
Zaterdag10:00-17:00
ZondagGesloten

Aanbod

Socialmedia

In het kort:

“Mooi ingerichte, erg netjes georganiseerde kringloopwinkel met leuke prijsjes. Ik was aangenaam verrast :-)”

Laura de Jong

“Mooie nette kringloop, relatief goede prijzen en zeer vriendelijke en behulpzame vrijwilligers !”

Kirsten de Vries

“Super mooie kringloopwinkel en aardige mensen die daar werken dikke pluim!”

adriaan machielse

Meer reviews lezen…

Terre des Hommes winkel Middelburg: Breng nieuw leven in tweedehands spullen

Terre des Hommes Middelburg is een kringloopwinkel die onderdeel uitmaakt van Terre des Hommes Nederland, een organisatie die vecht tegen kinderuitbuiting. Deze winkel is gevestigd aan de Achter de Houttuinen 48, 4331 NJ Middelburg. Met een gemiddelde waardering van 4.6/5 sterren, is Terre des Hommes winkel Middelburg een geliefde bestemming voor duurzaam winkelen in de stad.

Wat kan je brengen naar Terre des Hommes winkel Middelburg?

Bij Terre des Hommes Middelburg kan je verschillende spullen brengen die nog in goede staat verkeren, maar die je zelf niet meer gebruikt of nodig hebt. Denk hierbij aan boeken, huis- en inrichting, kleding, brocante, huishoudelijke apparaten, muziek, speelgoed en vintage items. Door deze spullen een tweede leven te geven, draag je bij aan de projecten van Terre des Hommes, zowel in binnen- als buitenland. Het inleveren van goederen is mogelijk bij deze kringloopwinkel.

Waar moet je op letten bij Terre des Hommes winkel Middelburg?

Bij het winkelen bij Terre des Hommes Middelburg zijn er een paar zaken waar je op kunt letten. Ten eerste is het assortiment zeer gevarieerd en biedt het een breed scala aan keuzes. Van boeken tot vintage items, er is voor ieder wat wils. Daarnaast zijn de prijzen scherp, waardoor je vaak goede deals kunt vinden.

Houd er rekening mee dat Terre des Hommes Middelburg niet alle soorten goederen accepteert. Bouwmaterialen, computers, fietsen, gereedschappen, meubels en planten worden bijvoorbeeld niet ingenomen.

Hoe werkt Terre des Hommes Middelburg?

Terre des Hommes Middelburg werkt net als andere kringloopwinkels. Je kunt tijdens de openingstijden van dinsdag tot en met zaterdag, van 10:00-17:00 uur, een bezoek brengen aan de winkel. Er is een rolstoeltoegankelijke ingang voor mensen met een beperking. Betalingen kunnen worden gedaan met betaalpassen. Het assortiment is overzichtelijk ingedeeld, waardoor je gemakkelijk kunt vinden wat je zoekt.

Unieke programma’s, kortingen en andere services

Terre des Hommes Middelburg biedt verschillende diensten en faciliteiten aan. Zo is de winkel bereikbaar per openbaar vervoer en is er een parkeerplaats beschikbaar. Daarnaast biedt Terre des Hommes Middelburg een inname service, waar je goederen kunt brengen die je niet meer nodig hebt. Er is ook een ophaalservice beschikbaar voor grotere items.

Mis geen enkele update over Terre des Hommes Middelburg en volg de winkel op Facebook om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws over duurzaam tweedehands winkelen.

Kortom, Terre des Hommes winkel Middelburg is dé bestemming voor duurzaam winkelen in de stad. Breng jouw nog bruikbare spullen naar deze kringloopwinkel en geef ze een tweede leven, terwijl je ook bijdraagt aan de belangrijke projecten van Terre des Hommes Nederland.

11 gedachten over “Kringloopwinkel Terre des Hommes winkel Middelburg”

 1. ★★★★★

  Een geweldige ervaring met Terre des Hommes winkel Middelburg. Een echte aanwinst voor de buurt! Genoot van de vriendelijke sfeer en geef het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 2. ★★★★★

  Een geweldige ervaring bij de kringloopwinkel Terre des Hommes winkel Middelburg. Een echte aanwinst voor de buurt! Vond precies wat ik zocht en geef het een dikke 4.

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter