Talent Kringloop Middelburg

Ontdek duurzame schatten bij Talent Kringloop Middelburg: boeken, meubels, kleding en meer in het hart van Zeeland.

Adres & contact

Openingstijden

MaandagGesloten
Dinsdag10:00-16:00
Woensdag10:00-16:00
Donderdag10:00-16:00
Vrijdag10:00-16:00
Zaterdag11:00-16:00
ZondagGesloten

Aanbod

In het kort:

“Great second-hand shop with very friendly ladies who work there as saleswomen. The things there (not just clothes, but also crockery, vases, cutlery, etc.) are sorted nicely and are not, as in some second-hand shops, completely stuffed up on the rails, so that you can hardly get a part out. The proceeds are for a good cause. Definitely stop by when visiting Middelburg!”

Kassio Peia

“Kleine gezellige kringloop met voornamelijk kleding en klein assortiment brocante en antiek. Kleding is schoon en goedkoop, overige spulletjes te duur… als reden werd opgegeven dat de opbrengst voor een goed doel is, maar met deze prijzen schiet je wat mij betreft je doel voorbij.”

Ronny D

“Ontzettend leuke en oude spullen. Vintage kleding en mooie roulerende voorraad. Lieve mensen, allemaal vrijwilligers, die klaarstaan voor vragen. Nieuwe locatie is helemaal top tov de oude; gezellige aanloop en leuke omgeving om ook even koffie te doen. Kortom een aanrader”

J. Vahl

Meer reviews lezen…

Talent Kringloop Middelburg: Duurzaam Winkelen in de Zeeuwse Hoofdstad

Wat kan je brengen naar de talent kringloopwinkel?

Bij Talent Kringloop Middelburg kan je terecht als je op zoek bent naar een duurzaam winkelavontuur. Deze tweedehandswinkel in Middelburg biedt de mogelijkheid om verschillende spullen in te leveren. Of je nu boeken, huishoudelijke apparaten, huis- en inrichtingsitems, kleding of speelgoed hebt, Talent neemt het allemaal graag van je aan. Het kopen van tweedehands spullen is niet alleen goed voor het milieu, maar ook nog eens voordelig voor jou!

Waar moet je op letten bij Talent Kringloop Middelburg?

Als je een bezoek brengt aan Talent Kringloop Middelburg, zijn er een paar dingen waar je op moet letten. Ten eerste zijn de openingstijden van dinsdag tot en met zaterdag. Op maandag en zondag is de winkel gesloten. Zorg er dus voor dat je op de juiste dagen langsgaat. Daarnaast is de ingang van de winkel rolstoeltoegankelijk, waardoor iedereen welkom is om te komen winkelen. Bovendien accepteert Talent betalingen met betaalpassen, dus je hoeft geen contant geld bij je te hebben.

Hoe werkt Talent Kringloop Middelburg?

Talent Kringloop Middelburg werkt net zoals andere kringloopwinkels. Ze nemen goederen van particulieren in en verkopen deze vervolgens tegen aantrekkelijke prijzen. Het assortiment van Talent varieert van boeken tot huishoudelijke apparaten, kleding tot speelgoed, en nog veel meer. Door deze tweedehandsitems een tweede kans te bieden, draag je bij aan een duurzamere wereld. Dus kom langs bij Talent Kringloop Middelburg en ontdek de schatten die op je wachten!

Unieke programma’s en kortingen

Talent Kringloop Middelburg biedt ook een aantal unieke programma’s en kortingen. Zo organiseren ze regelmatig workshops en evenementen waar je aan kunt deelnemen. Houd hun Facebook en Instagram pagina in de gaten om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws en updates. Daarnaast kun je bij Talent profiteren van speciale kortingsacties, zodat je nog voordeliger duurzame aankopen kunt doen.

Wil je meer weten over Talent Kringloop Middelburg of contact met hen opnemen? Bezoek dan hun Facebook en Instagram pagina’s. Daarnaast kun je ook terecht op de website, waar je een compleet overzicht van alle andere kringloopwinkels en tweedehandswinkels in Zeeland kunt vinden.

29 gedachten over “Talent Kringloop Middelburg”

 1. ★★★★★

  Een geweldige ervaring bij de kringloopwinkel Talent Middelburg. Zou het iedereen aanbevelen! Was onder de indruk van de collectie en geef het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 2. ★★★★★

  Een fantastische ervaring met Talent Middelburg. Een echte aanwinst voor de buurt! Kreeg geweldige service en geeft het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden
 3. ★★★★★

  Gezellig ingerichte winkel in tweedehands spullen. Stijgt ruim uit boven een gemiddelde kringloopwinkel. De prijzen liggen dan ook ietsje hoger, maar er is een mooi assortiment van kleding en brocante van goede kwaliteit.

  Beantwoorden
 4. ★★★★★

  Een top ervaring met de kringloopwinkel Talent Middelburg. Zou het iedereen aanbevelen! Kreeg geweldige service en geeft het 5 sterren.

  Beantwoorden
 5. ★★★★★

  Een top bezoek aan de kringloopwinkel Talent Middelburg. Een echte aanwinst voor de buurt! Vond precies wat ik zocht en geeft het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden
 6. ★★★★★

  What a lovely thrift store. The ladies here are very helpful. Bought a couple of things for a bargain, also happy the money is going to a good cause.

  Beantwoorden
 7. ★★★★★

  Great second-hand shop with very friendly ladies who work there as sales assistants. The things there (not just clothes, but also dishes, vases, cutlery, etc.) are neatly sorted and dont hang on the racks, like in some second-hand stores, completely stuffed so that you can hardly get any items out. The proceeds are for a good cause. Be sure to stop by when visiting Middelburg!

  Beantwoorden
 8. ★★★★★

  Kleine gezellige kringloop met voornamelijk kleding en klein assortiment brocante en antiek. Kleding is schoon en goedkoop, overige spulletjes te duur… als reden werd opgegeven dat de opbrengst voor een goed doel is, maar met deze prijzen schiet je wat mij betreft je doel voorbij.

  Beantwoorden
 9. ★★★★★

  Een geweldige ervaring met de kringloopwinkel Talent Middelburg. Zeker aan te bevelen! Kreeg geweldige service en geeft het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 10. ★★★★★

  Een fantastische ervaring bij Talent Middelburg. Een echte aanwinst voor de buurt! Was onder de indruk van de collectie en geef het een dikke 5.

  Beantwoorden
 11. ★★★★★

  Een uitstekende ervaring bij de kringloopwinkel Talent Middelburg. Een echte aanwinst voor de buurt! Kreeg geweldige service en geeft het 5 sterren.

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter