Kledingcontainer Kringloopwinkel in Alphen aan den Rijn

Ontdek tweedehands schatten in Alphen aan den Rijn bij Kledingcontainer Kringloop – duurzame mode, meubels en meer.

Adres & contact

Openingstijden

Maandag08:30-17:30
Dinsdag08:30-17:30
Woensdag08:30-17:30
Donderdag08:30-17:30
Vrijdag08:30-17:30
Zaterdag09:30-17:30
ZondagGesloten

Aanbod

Socialmedia

Kledingcontainer Kringloopwinkel: Een Duurzame Winkelervaring in Alphen aan den Rijn

Kledingcontainer Kringloopwinkel, gevestigd aan de Paradijslaan 38 in Alphen aan den Rijn, is een geweldige winkel voor iedereen die op zoek is naar een duurzame winkelervaring. Deze kringloopwinkel biedt niet alleen een ruime selectie aan tweedehandskleding, maar ook andere gebruikte artikelen voor in en rondom het huis.

Wat kun je brengen naar de kringloopwinkel?

Een van de grootste voordelen van winkelen bij Kledingcontainer Kringloopwinkel is dat je niet alleen kunt kopen, maar ook kunt verkopen. Heb je kledingstukken in je kast hangen die je niet meer draagt? Of misschien heb je andere spullen waar je vanaf wilt? Breng ze dan naar de kringloopwinkel! Ze accepteren graag donaties van kleding, schoenen, accessoires, speelgoed, boeken en zelfs meubels. Door jouw spullen te doneren, draag je bij aan een duurzamere samenleving en geef je ze een tweede leven.

Waar moet je op letten bij het winkelen in de kringloopwinkel?

Bij het winkelen in Kledingcontainer Kringloopwinkel is het belangrijk om goed op te letten. Hoewel de items tweedehands zijn, zijn ze zorgvuldig geselecteerd op kwaliteit. Controleer echter altijd de staat van de kleding en andere producten voordat je ze koopt. Het kan ook handig zijn om te kijken of er eventuele kortingen of speciale aanbiedingen zijn. Kledingcontainer Kringloopwinkel biedt regelmatig speciale acties en kortingen aan, dus houd hun website en sociale media in de gaten.

Hoe werkt Kledingcontainer Kringloopwinkel?

Kledingcontainer Kringloopwinkel werkt op dezelfde manier als andere kringloopwinkels. Je vindt er verschillende afdelingen met kleding, accessoires, boeken, meubels en nog veel meer. Alles is netjes georganiseerd, zodat je gemakkelijk kunt vinden wat je zoekt. Het personeel is vriendelijk en staat altijd klaar om je te helpen. Ze zorgen ervoor dat de winkel schoon en georganiseerd is, zodat je een prettige winkelervaring hebt.

Unieke programma’s, kortingen en andere diensten

Kledingcontainer Kringloopwinkel biedt ook extra programma’s en diensten. Ze hebben bijvoorbeeld regelmatig speciale evenementen, waarbij je nog grotere kortingen kunt krijgen op geselecteerde items. Daarnaast werken ze samen met lokale gemeenschappen en organisaties om maatschappelijke initiatieven te ondersteunen.

Wil je meer weten over Kledingcontainer Kringloopwinkel in Alphen aan den Rijn? Bezoek dan hun website voor meer informatie, actuele openingstijden en contactgegevens. Volg ze ook op social media om op de hoogte te blijven van aanbiedingen en speciale evenementen.

Kledingcontainer Kringloopwinkel in Alphen aan den Rijn biedt een unieke winkelervaring, waar je duurzame mode kunt vinden tegen betaalbare prijzen. Breng een bezoek aan deze kringloopwinkel en ontdek de schatten die er te vinden zijn. Kringloop + Alphen aan den Rijn is de perfecte combinatie voor een bewuste winkelervaring!

Laat hieronder een review achter