Stichting Kringloop Alphen aan den Rijn

Ontdek duurzaam shoppen bij Kringloop Alphen aan den Rijn: betaalbare kleding, meubels, elektronica en boeken met goede beoordelingen.

Adres & contact

Openingstijden

Maandag09:30-17:30
Dinsdag09:30-17:30
Woensdag09:30-17:30
Donderdag09:30-17:30
Vrijdag09:30-17:30
Zaterdag09:30-17:30
ZondagGesloten

Aanbod

Socialmedia

In het kort:

“Heerlijke kringloop winkel waar je echt alles kunt vinden. Super vriendelijk personeel. Die mevrouw waar ik sommige mensen over zie klagen is inderdaad recht voor zijn raap maar ze heeft wel gelijk. Hier zie je geen mensen zonder mondkapjes of hun mondkapjes onder hun neus hangen. Eindelijk een winkel die het beleid daadwerkelijk uitvoert dus klagers moeten eerst eens bedenken wie er nu gelijk heeft! Dus als je je niet aan de regels kunt houden dan ben je hier inderdaad niet welkom… TOP! PS: Voor die Rob Bos hieronder die loopt te schreeuwen (in HOOFDLETTERS) dat ze schandalig duur zijn voor gratis verkregen spul zeg ik: vis is ook gratis maar ik hoor u ook niet schreeuwen dat u zoveel moet betalen voor een visje. Tip: investeer in een toetsenbord met functionerende Caps-Lock, te koop in deze Kringloop voor 2,50 maar dat vindt u wellicht ook te duur? PPS: Hans C. Ik begrijp werkelijk niet welk punt u nu probeert te maken. Zoals gezegd hierboven zijn de klagers juist de mensen die regelgeving omtrent Covid niet serieus nemen en u bent beledigd omdat de Kringloop de regelgeving wél naleeft? En dat ik moet proberen door een rietje te ademen? U heeft geen idee welke kwalen ik heb dus uw mening is wel erg ‘self-centered’. En er is geén ‘officiële vrijstelling pasje’ waar u het over hebt. Je kunt zo’n pas gewoon vrij uitprinten dus het pasje zelf zegt werkelijk niets. Op de website van RIVM staat dit ook nadrukkelijk beschreven en u kunt laten zien dat u de gezondheid van uzelf EN anderen serieus neemt door bijvoorbeeld een transparant masker te dragen. Maar zelfs dan MAG en KAN winkelpersoneel u toegang ontzeggen. Dat heeft de Kringloop niet verzonnen; dat is een feit. Kringloop volgt gewoon de officiële regels van de RIVM website (moet u misschien een keer lezen) dus ga mij niet betitelen als onnozele ziel, Hansworst.”

Magnus Axel

“Stichting Kringloop Alphen aan den Rijn is een organisatie zonder winstoogmerk en met een ideologisch kenmerk onder meer met betrekking tot het creëren van werkgelegenheid, het ontzien van het milieu en het geven van voorlichting op het gebied van afval en hergebruik. Daarnaast worden goede doelen ondersteunt met geld en goederen. Mijn ervaringen met de Stichting Kringloop Alphen aan den Rijn, hoofdzakelijk bestaand aan het gratis aanleveren van goederen zijn positief. Voor liefhebbers is er een ruime keuze aan allerlei gebruikte gunstig geprijsde artikelen in de winkel.”

GePe

“Een grote antiekwinkel en meer. Een groot assortiment gebruikte artikelen, van kleding tot elektronica, huishoudelijke apparaten, bestek, glas, servies, allerlei snuisterijen, zilver, kunststoffen, allerlei soorten meubels, oude kandelaars, enz. Ruime en overzichtelijke goederen. Twee grote verdiepingen. Zeer aantrekkelijke prijzen. Je vindt er echte juweeltjes. De goederen zijn meestal in goede staat, net als bij gebruikte artikelen. Ik raad aan.”

Jarosław Szafran

Meer reviews lezen…

Stichting Kringloop Alphen aan den Rijn: Duurzaam Shoppen in Alphen aan den Rijn

Stichting Kringloop Alphen aan den Rijn, gevestigd aan de Energieweg 13, 2404 HE Alphen aan den Rijn, is een populaire kringloopwinkel waar je terecht kunt voor tweedehands spullen. Met een gemiddelde beoordeling van 3.8/5 sterren weet deze winkel zeker indruk te maken op haar klanten.

Wat kun je brengen naar Stichting Kringloop Alphen aan den Rijn?

Bij Stichting Kringloop Alphen aan den Rijn kun je diverse spullen brengen die je niet langer nodig hebt. Van kleding tot meubels en van elektronica tot boeken, vrijwel alles is welkom. Door jouw spullen in te leveren bij de kringloopwinkel draag je bij aan een beter klimaat en geef je jouw spullen een tweede leven.

Wat moet je weten bij een bezoek aan Stichting Kringloop Alphen aan den Rijn?

Bij jouw bezoek aan Stichting Kringloop Alphen aan den Rijn zijn er een aantal zaken waar je op moet letten. Allereerst zijn de openingstijden van maandag tot en met zaterdag van 09:30 tot 17:30 uur. Houd er rekening mee dat de winkel op zondag gesloten is.

Daarnaast is het goed om te weten dat de winkel rolstoelvriendelijke ingangen en parkeergelegenheid heeft, zodat iedereen toegang heeft tot de winkel. Bovendien is het mogelijk om met diverse betaalpassen, contactloos mobiel betalen en creditcards te betalen.

Hoe werkt Stichting Kringloop Alphen aan den Rijn?

Bij Stichting Kringloop Alphen aan den Rijn kun je op verschillende manieren gebruikmaken van de diensten. Zo bieden ze bezorging aan, zodat je grote meubels of andere aankopen gemakkelijk thuis kunt laten bezorgen. Daarnaast is het mogelijk om spullen op te halen in de winkel.

Bij Stichting Kringloop Alphen aan den Rijn kun je terecht voor een gevarieerd assortiment aan tweedehands producten, zoals kleding, meubels, elektronica en boeken. Met regelmatig wisselend aanbod is er altijd wel iets bijzonders te vinden. Klanten waarderen vooral de betaalbare prijzen, het behulpzame personeel en het ruime aanbod aan producten dat regelmatig wordt aangevuld.

Unieke programma’s, kortingen en andere services

Stichting Kringloop Alphen aan den Rijn heeft naast het reguliere aanbod ook een aantal unieke programma’s en aanbiedingen. Zo organiseren ze verschillende evenementen en activiteiten, zoals modeshows en workshops. Deze evenementen zorgen voor een leuke en gezellige sfeer tijdens het winkelen.

Met regelmatige kortingsacties en speciale aanbiedingen kun je bij Stichting Kringloop Alphen aan den Rijn ook nog eens extra voordelig shoppen. Houd hun Facebook en Twitter pagina’s in de gaten om op de hoogte te blijven van de laatste acties en nieuwtjes.

Kortom, ben je op zoek naar een kringloopwinkel in Alphen aan den Rijn? Breng dan zeker een bezoek aan Stichting Kringloop Alphen aan den Rijn. Met haar uitgebreide assortiment, vriendelijke personeel en diverse extra services weet deze winkel iedereen te verrassen.

Voor meer informatie over kringloopwinkels in Alphen aan den Rijn kun je ook een kijkje nemen op onze overzichtspagina.

306 gedachten over “Stichting Kringloop Alphen aan den Rijn”

 1. ★★★☆☆

  Een uitstekende ervaring met Stichting Alphen aan den Rijn. Zeker aan te bevelen! Vond precies wat ik zocht en geeft het 5 sterren.

  Beantwoorden
 2. ★★★☆☆

  Er is geen netheid in de plaats en de meeste medewerkers worden niet goed behandeld De behandeling van sommige medewerkers is onvriendelijk en vormt een vorm van racisme. Dit is echt wat ik in deze winkel heb gevonden. Ik heb verschillende keren aankopen gedaan bij dezelfde medewerker en ze heeft niet eens hallo of begroeting gezegd. Zelfs toen ze het geld aan mij teruggaf en vertrok, zei ze geen enkel woord en was ze volkomen onvriendelijk over het feit dat de prijzen erg hoog waren en niet geschikt voor het product.

  Beantwoorden
 3. ★★★☆☆

  Een geweldige ervaring bij Stichting Alphen aan den Rijn. Absoluut een aanrader! Genoot van de vriendelijke sfeer en geef het een dikke 5.

  Beantwoorden
 4. ★★★☆☆

  Erg onvriendelijk behandeld. Product had geen prijsje, werd bij de kassa ingenomen. Mocht het niet kopen. Mw insinueerde dat ik het van iets af getrokken had waardoor het geen prijsje had Er wilde ook niemand mee lopen zodat ik kon laten zien waar ik het gevonden had. Kost te veel tijd

  Beantwoorden
 5. ★★★☆☆

  Een fantastische ervaring bij de kringloopwinkel Stichting Alphen aan den Rijn. Een echte aanwinst voor de buurt! Vond precies wat ik zocht en geeft het een dikke 4.

  Beantwoorden
 6. ★★★☆☆

  Zijn niet bereid om even te kijken in de winkel of er iets is wat je zoekt zodat je niet onnodig er heen rijd Klantenservice van niks dus! Mevrouw zei duidelijk geen gehoor te geven en je moet maar langs komen. Nou mazzel.. ik kom nooit langs!

  Beantwoorden
 7. ★★★☆☆

  Een geweldige ervaring bij de kringloopwinkel Stichting Alphen aan den Rijn. Zeker aan te bevelen! Kreeg geweldige service en geeft het een dikke 4.

  Beantwoorden
 8. ★★★☆☆

  Een fantastische bezoek aan Stichting Alphen aan den Rijn. Een echte aanwinst voor de buurt! Genoot van de vriendelijke sfeer en geef het 4 sterren.

  Beantwoorden
 9. ★★★☆☆

  Unbelievable, what prices they charge here. I read here that the Action is cheaper. Well I can assure you, even new at the Bijenkorf is cheaper than 2nd hand in this cycle.

  Beantwoorden
 10. ★★★☆☆

  Dit is geen beste kringloop te noemen, helaas is hij erg duur. Dat bepaalde artikelen erg overprijsd zijn kun je zien aan het feit dat sommige van die artikelen vele weken tot soms wel maanden op een nieuwe eigenaar liggen te wachten. Er wordt bv ook de fout gemaakt dat, ik noem zo maar eens wat, bv serviesgoed van Mosa (Regout Petrus was ooit de eigenaar) men durft voor een schaal van dat oude merk zomaar 8,50 te vragen of voor een soepkom waar nota bene zelfs scherven vanaf zijn (en die dan tactisch heel slim ‘b-keus’ genoemd worden…’b-keus in een kringloop’…) durft zij toch ook nog 4,50 te vragen. Het personeel is er de grootste ramp die ik ooit in een winkel zag: gemaakt vrolijk, niet menselijk meer wanneer er eens iets fout gaat bij een aankoop en ernstig gedrild door (wat men noemt) de ‘project- of soms ook teammanager’. Ga het met uw eigen ogen maar eens in Hazerswoude aanschouwen zou ik zeggen; momenteel liggen de soepkommen daar in de vitrinekast tegenover de kassa en in Alphen a/d Rijn vindt u tegenover de kassa tussen het serviesgoed op dit moment enkele ‘8,50’ schalen van hetzelfde merk die er evenzo al vele weken liggen, deze hebben een blauwe rand, soms zie je ze ook in het typische ‘jaren60-roze’. Elektronica in Alphen is trouwens ook al minstens 10 jaar een ondergeschoven kindje; stereos zijn er uitermate slecht vertegenwoordigd, wellicht wordt dat onderdeel ergens op een andere manier uitgemolken… Ik vermoed dat omdat diezelfde elektronica in andere winkels van circulatie…;) juist weer wel goed en soms zelfs oververtegenwoordigd is. Er gaat ontzettend veel geld om in deze zogenaamde ‘kringloopwinkelbranche’ en eigenlijk wacht ik al enkele jaren op de ontmaskering via een documentaire op tv van een de vele conceptuitingen die de verschillende kringloopwinkels in Nederland kennen. Goede doelen, verkapte zogenaamde werkgelegenheidsprojecten, enzovoorts. Het is eigenlijk tragisch; vrijwilligers die in werkelijkheid niet voor het groene circulatie idee ter plaatse met volle inzet en overgave werken maar in de realiteit wellicht om slechts de kapitalistische fantasieen van een sluwe enkeling of een listige, uitgekookte stichting te ondersteunen. Ideeen die vast ook aan de klant weer worden ‘uitgelegd’ als zijnde ‘het slaan van twee vliegen in 1 klap’. En die niet argwanende en goedbedoelende klant bestaat maar is tegen zijn wil soms verworden tot een bezoeker die wel moet meewerken aan sociale projecten bv voor minderheden omdat daartegen ‘nee’ zeggen nu eenmaal helemaal niet zo makkelijk is. Mijn mening? Een kringloop heeft een circulatiedoel, klaar. Niet meer en niet minder. Daarom heet zo’n winkel vanzelfsprekend ook een kringloop . Alle andere initiatieven ondersteun ik zelf zeker ook van harte hoor, oprecht. Noem ze echter geen ‘kringloop’ wanneer dat in de realiteit slechts in theoretische zin nog zo is. Verzin toch gewoon iets anders zoals bv: ‘Sinkeltje (van het goede doel)’, ‘De filantroop’, ‘Offer en steun’ of misschien ‘Hollands hoop en koop’ of iets dergelijks. Mensen die zo creatief in het verzinnen van geldverdienconcepten… zijn kunnen vast ook wel een dekkende naam verzinnen, of niet dan? ;) In een oprecht sociaal land hoort geen plaats te zijn voor verkapte concepten.

  Beantwoorden
 11. ★★★☆☆

  Ridiculous prices.. I saw a pair of walking shoes for 40 euros… And a box of childrens toys for 16 euros! (Available on Marktplaats for 5 euros) You wont see us there anymore…

  Beantwoorden
 12. ★★★☆☆

  Vond de winkel vroeger leuker. Het aanbod is ok, jammer van al die afgesloten vitrines momenteel. Net de kijkshop. Lekker struinen is er niet meer bij. Prijzen worden steeds hoger.

  Beantwoorden
 13. ★★★☆☆

  Tijdschriften. (Libelle) sinds 1 feb 2023 met 150 !! % verhoogd. Jullie begonnen met 10 cent toen werd het 20 cent en nu vragen jullie 50 cent. De aardigheid is er af. Ik ga jullie deur in het vervolg voorbij.

  Beantwoorden
 14. ★★★☆☆

  Beste kringloop. Alles geprijst met een kringloop prijs. Aardig personeel. Overzichtelijk en geen bende. Veel doorloop.

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter