Kringloopwinkel ’t Winkeltje in Horst

Ontdek duurzame mode bij ’t Winkeltje in Horst – topkwaliteit tweedehands kleding, schoenen, en accessoires met een uitstekende beoordeling!

Adres & contact

Openingstijden

MaandagGesloten
Dinsdag10:00-17:00
Woensdag10:00-17:00
Donderdag10:00-17:00
Vrijdag10:00-17:00
Zaterdag10:00-17:00
ZondagGesloten

Aanbod

Socialmedia

In het kort:

“Geweldige winkel. Hardwerkende vrouw die heeeeel veel klanten verdient. Ik woonde in meerlo en ben naar sittard verhuisd. Maar toch blijf ik regelmatig terug komen. Mooie kleding en netjes haar zaken op orde..”

Pit Nation

“I was at Barbier Maikel van Helden. It has recently been located next to the t Winkeltje I can definitely recommend this Barber because Maikel works with passion and he knows what he is talking about.”

Rick heijnen

“The store is full but neat, the owner works hard and has her clear opinion, Direct in her communication but honest in her dealings.”

Miriam Klinkers

Meer reviews lezen…

Ontdek ’t Winkeltje in Horst, dé tweedehands kledingwinkel van Limburg

Op zoek naar een unieke winkelervaring waarbij je duurzaam kunt winkelen? Maak kennis met ’t Winkeltje, een gezellige tweedehands kledingwinkel gelegen in Horst. Met een gemiddelde beoordeling van 4.2/5 sterren is dit een winkel die je niet wilt missen!

Wat kun je brengen naar ’t Winkeltje?

Bij ’t Winkeltje kun je terecht met jouw nette en eigentijdse kleding die je niet langer draagt. Dit kunnen zowel dames-, heren- als kinderkleding zijn. Ook accessoires, zoals tassen, schoenen en sieraden, zijn van harte welkom. Door je kleding een tweede leven te geven, draag je bij aan een duurzamere wereld en ondersteun je tegelijkertijd het goede werk van de winkel.

Waar moet je op letten bij het winkelen?

In de wereld van tweedehands winkelen is het belangrijk om op kwaliteit en pasvorm te letten. Bij ’t Winkeltje worden alle kledingstukken zorgvuldig gecontroleerd voordat ze in de winkel worden geplaatst. Omdat het aanbod regelmatig wisselt, is het raadzaam om regelmatig een bezoek te brengen aan de winkel. Zo kun je de beste koopjes vinden en genieten van de unieke vondsten die ’t Winkeltje te bieden heeft.

Hoe werkt ’t Winkeltje?

’t Winkeltje heeft ruime openingstijden, van dinsdag tot en met zaterdag. Op maandag en zondag is de winkel gesloten. Bezoekers van de winkel kunnen betalen met betaalpassen. Daarnaast is de ingang rolstoeltoegankelijk, waardoor de winkel ook toegankelijk is voor mensen met een lichamelijke beperking.

Daarnaast biedt ’t Winkeltje ook unieke programma’s en kortingen aan. We raden je aan om ’t Winkeltje te volgen op Facebook om op de hoogte te blijven van deze speciale aanbiedingen en nieuwtjes. Zo kun je nog meer besparen op je duurzame aankopen!

Voor meer winkels en kringloopwinkels in Horst en de rest van Limburg kun je terecht op Kringloop-Informatie. Hier vind je een compleet overzicht van alle winkels in de omgeving.

Ontdek ’t Winkeltje in Horst en ervaar zelf de unieke charme van deze tweedehands kledingwinkel. Kom langs en geniet van duurzaam winkelen, terwijl je bijdraagt aan een beter milieu.

22 gedachten over “Kringloopwinkel ’t Winkeltje in Horst”

 1. ★★★★★

  Geweldige winkel. Hardwerkende vrouw die heeeeel veel klanten verdient. Ik woonde in meerlo en ben naar sittard verhuisd. Maar toch blijf ik regelmatig terug komen. Mooie kleding en netjes haar zaken op orde..

  Beantwoorden
 2. ★★★★★

  Een geweldige ervaring bij ’t Winkeltje. Zou het iedereen aanbevelen! Vond precies wat ik zocht en geeft het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 3. ★★★★★

  I was at Barbier Maikel van Helden. It has recently been located next to the t Winkeltje I can definitely recommend this Barber because Maikel works with passion and he knows what he is talking about.

  Beantwoorden
 4. ★★★★★

  The store is full but neat, the owner works hard and has her clear opinion, Direct in her communication but honest in her dealings.

  Beantwoorden
 5. ★★★★★

  Een fantastische bezoek aan de kringloopwinkel ’t Winkeltje. Zou het iedereen aanbevelen! Genoot van de vriendelijke sfeer en geeft het een welverdiende 4/5.

  Beantwoorden
 6. ★★★★★

  Een fantastische bezoek aan de kringloopwinkel ’t Winkeltje. Absoluut een aanrader! Was onder de indruk van de collectie en geef het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden
 7. ★★★★★

  Een uitstekende ervaring met de kringloopwinkel ’t Winkeltje. Zou het iedereen aanbevelen! Vond precies wat ik zocht en geef het een dikke 5.

  Beantwoorden
 8. ★★★★★

  Een fantastische ervaring met de kringloopwinkel ’t Winkeltje. Absoluut een aanrader! Was onder de indruk van de collectie en geef het een welverdiende 4/5.

  Beantwoorden
 9. ★★★★★

  Een geweldige ervaring met de kringloopwinkel ’t Winkeltje. Absoluut een aanrader! Vond precies wat ik zocht en geef het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter