Kringloopwinkel Stichting Authentiek

Ontdek duurzame schatten in Horst bij Stichting Authentiek, jouw kringloopwinkel voor unieke kleding, meubels, boeken en meer.

Stichting Authentiek: Dé Kringloopwinkel in Horst

Authentiek is een kringloopwinkel die gevestigd is in Horst, Limburg. Met haar diverse aanbod van tweedehands goederen, biedt deze winkel een geweldige kans om duurzaam te winkelen. Als je op zoek bent naar unieke items en koopjes, dan is een bezoek aan Stichting Authentiek zeker de moeite waard!

Wat kun je brengen naar de kringloopwinkel?

Bij Stichting Authentiek zijn ze altijd op zoek naar nieuwe donaties om hun assortiment aan te vullen. Of je nou kleding, meubels, boeken, speelgoed, elektronica of huishoudelijke artikelen hebt, je kunt ze allemaal naar de kringloopwinkel brengen. Door je spullen te doneren, geef je ze een tweede leven en draag je bij aan een duurzamere wereld.

Waar moet je op letten bij het winkelen bij de kringloopwinkel?

Bij het winkelen bij Stichting Authentiek is het belangrijk om op zoek te gaan naar items die nog in goede staat verkeren. Controleer zorgvuldig op eventuele beschadigingen of defecten voordat je iets koopt. Ook is het handig om te weten dat de winkel op woensdag, vrijdag en zaterdag geopend is.

Hoe werkt de kringloopwinkel?

Het concept van de kringloopwinkel is eenvoudig maar effectief. Stichting Authentiek ontvangt donaties van mensen zoals jij, sorteert de goederen en biedt ze vervolgens te koop aan. De opbrengst wordt gebruikt voor het ondersteunen van unieke programma’s en initiatieven die gericht zijn op het verbeteren van de lokale gemeenschap.

Unieke programma’s, kortingen en andere services

Naast het aanbieden van een breed scala aan tweedehands artikelen, heeft Stichting Authentiek ook verschillende unieke programma’s en diensten die de moeite waard zijn om te vermelden. Ze bieden bijvoorbeeld een rolstoeltoegankelijke parkeerplaats, wat erg handig is voor mensen met mobiliteitsproblemen. Daarnaast accepteren ze verschillende betaalpassen, waardoor betalen eenvoudig en gemakkelijk is.

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste aanbiedingen en evenementen van Stichting Authentiek? Volg ze dan op Facebook en Twitter. Op hun sociale media platforms delen ze regelmatig updates en kun je als eerste profiteren van speciale kortingen en acties.

Kortom, Stichting Authentiek is dé plek om te winkelen als je op zoek bent naar tweedehands items in Horst. Breng je donaties mee, ontdek unieke vondsten en help ook nog eens de lokale gemeenschap. Bezoek hun winkel op woensdag, vrijdag of zaterdag en geniet van duurzaam winkelen bij Stichting Authentiek!

(Hor.alex)

Laat hieronder een review achter