Kringloopwinkel Carbootsale Horst

Ontdek tweedehands schatten op Carbootsale Horst: kleding, speelgoed, boeken en meer. Ideale markt voor vintage liefhebbers en verzamelaars.

Adres & contact

Openingstijden

Aanbod

Socialmedia

In het kort:

“Grote vlooienmarkt met op zich prima voorzieningen. Leuk om lekker rond te snuffelen. Geen/weinig nieuwe koopwaar, heel fijn honden zijn welkom. Gevarieeerd publiek wat het leuk maakt om eens lekker te gaan zitten en mensen te kijken. Wc, eten en drinken en testpunt voor elektronica aanwezig”

roy nellen

“A great place not only for collectors! You can find almost everything here – from small everyday items to toys, clothes, cosmetics, books, videos & DVDs, game consoles, trading cards, postage stamps, coins from around the world, militaria, toy soldiers, collector cars, etc.”

Adam Salieri

“Very great and large flea market. Good parking location. Nice people who accompany him well. The toilet truck is a bit far away, especially for Salespeople who are at the very end. Actually there had to be 2 toilet trolleys. But very recommendable.”

Wilma Linders

Meer reviews lezen…

Carbootsale Horst: De ideale plek om tweedehands artikelen te vinden

Carbootsale Horst is een bekende rommelmarkt die plaatsvindt op het evenemententerrein van Kasteelpark Ter Horst in Horst. Met zijn mega grote omvang en diverse aanbod van tweedehands artikelen is dit de ideale plek voor koopjesjagers en liefhebbers van vintage en antiek. Deze openlucht rommelmarkt heeft een gemiddelde beoordeling van 4.4/5 sterren en trekt jaarlijks vele bezoekers uit de omgeving.

Wat kun je meenemen naar Carbootsale Horst?

Bij Carbootsale Horst kun je een grote variatie aan tweedehands artikelen vinden. Van kleding tot speelgoed, boeken tot decoratie, er is werkelijk voor ieder wat wils. Ook vind je er cd’s, platen, verzamelobjecten en curiosa. Je zult versteld staan van de unieke items die je tegenkomt. Kom dus zeker langs en wie weet vind je wel dat ene speciale object waar je al zo lang naar op zoek bent.

Waar moet je op letten bij Carbootsale Horst?

Bij het bezoeken van Carbootsale Horst is het belangrijk om alert te blijven op bijzondere vondsten. Soms verstoppen echte schatten zich in de vele kraampjes en het is aan jou om ze te ontdekken. Doe je onderzoek en wees bewust van de waarde van bepaalde items. Daarnaast is het belangrijk om op de kwaliteit van de tweedehands artikelen te letten. Controleer ze grondig voordat je ze koopt, zodat je zeker bent van je aankoop.

Hoe werkt Carbootsale Horst?

Bij Carbootsale Horst betaal je een toegangsprijs van €5 (online €4,50) en kinderen tot 12 jaar mogen onder begeleiding gratis naar binnen. De rommelmarkt biedt ruimte aan ongeveer 450 kraampjes, waar verkopers hun tweedehands artikelen aanbieden. Parkeren is gratis en er zijn ook toiletten aanwezig voor het gemak van de bezoekers.

Naast de reguliere Carbootsale Horst, organiseert deze rommelmarkt ook regelmatig andere evenementen en programma’s. Zo kun je meer gezellige rommelmarkten ontdekken in Horst en omgeving. Kijk eens in de agenda voor meer informatie over deze evenementen.

Voor meer informatie en updates kun je Carbootsale Horst volgen op Facebook.

Carbootsale Horst is dé plek om tweedehands artikelen te vinden in Horst. Met een gevarieerd aanbod, unieke programma’s en regelmatige evenementen, biedt deze rommelmarkt een geweldige ervaring voor koopjesjagers en liefhebbers van vintage en antiek. Kom gezellig langs en ontdek wat voor schatten er op jou liggen te wachten bij Carbootsale Horst!

594 gedachten over “Kringloopwinkel Carbootsale Horst”

 1. ★★★★★

  Very great and large flea market. Good parking location. Nice people who accompany him well. The toilet truck is a bit far away, especially for Salespeople who are at the very end. Actually there had to be 2 toilet trolleys. But very recommendable.

  Beantwoorden
 2. ★★★★★

  Een fantastische ervaring bij de kringloopwinkel Carbootsale Horst. Absoluut een aanrader! Genoot van de vriendelijke sfeer en geeft het 5 sterren.

  Beantwoorden
 3. ★★★★★

  Grote vlooienmarkt met op zich prima voorzieningen. Leuk om lekker rond te snuffelen. Geen/weinig nieuwe koopwaar, heel fijn honden zijn welkom. Gevarieeerd publiek wat het leuk maakt om eens lekker te gaan zitten en mensen te kijken. Wc, eten en drinken en testpunt voor elektronica aanwezig

  Beantwoorden
 4. ★★★★★

  Een uitstekende ervaring bij de kringloopwinkel Carbootsale Horst. Absoluut een aanrader! Vond precies wat ik zocht en geeft het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden
 5. ★★★★★

  Super fun market to go to. everything was well arranged. Only if you come from the other side is it difficult to see where to park, personally I think it would be useful if you also put a sign there.

  Beantwoorden
 6. ★★★★★

  Een geweldige ervaring bij de kringloopwinkel Carbootsale Horst. Een echte aanwinst voor de buurt! Was onder de indruk van de collectie en geeft het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden
 7. ★★★★★

  A great place not only for collectors! You can find almost everything here – from small everyday items to toys, clothes, cosmetics, books, videos & DVDs, game consoles, trading cards, postage stamps, coins from around the world, militaria, toy soldiers, collector cars, etc.

  Beantwoorden
 8. ★★★★★

  Een fantastische ervaring bij de kringloopwinkel Carbootsale Horst. Zou het iedereen aanbevelen! Was onder de indruk van de collectie en geeft het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden
 9. ★★★★★

  Een fantastische ervaring met de kringloopwinkel Carbootsale Horst. Zou het iedereen aanbevelen! Genoot van de vriendelijke sfeer en geeft het 5 sterren.

  Beantwoorden
 10. ★★★★★

  Een uitstekende bezoek aan Carbootsale Horst. Een echte aanwinst voor de buurt! Kreeg geweldige service en geeft het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden
 11. ★★★★★

  Een top ervaring met de kringloopwinkel Carbootsale Horst. Zou het iedereen aanbevelen! Kreeg geweldige service en geef het een dikke 5.

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter