Kringloopwinkel ’t Merthoes Horst – Sevenum

Ontdek verborgen schatten bij Kringloopwinkel ’t Merthoes in Sevenum – kleding, meubels, huisraad, en meer met een sfeervolle winkelervaring.

Adres & contact

Openingstijden

MaandagGesloten
DinsdagGesloten
Woensdag10:00-17:00
Donderdag10:00-18:00
Vrijdag10:00-18:00
Zaterdag10:00-17:00
ZondagGesloten

Aanbod

Socialmedia

In het kort:

“Wouters entrance is at the rear of the building The address is the Gats 3 Sevenum Unfortunately, this has not yet changed on Google Apologies for this”

OGZ Nederland

Meer reviews lezen…

Welkom bij Kringloopwinkel ’t Merthoes Horst – Sevenum

Kringloopwinkel ’t Merthoes Horst – Sevenum is een populaire en geliefde kringloopwinkel in Sevenum. Gelegen aan De Gats 3, 5975 BL Sevenum, biedt deze winkel een geweldige winkelervaring voor alle liefhebbers van tweedehands- en vintageartikelen. Met een gemiddelde beoordeling van 3.7/5 sterren, is dit een plek die je zeker niet wilt missen tijdens je winkelavonturen in Sevenum.

Wat kan je naar de kringloopwinkel brengen?

Kringloopwinkel ’t Merthoes Horst – Sevenum verwelkomt graag diverse items die in goede staat verkeren. Je kunt hier terecht met kleding, meubels, huisraad, elektronica en nog veel meer. Door je spullen naar de kringloopwinkel te brengen, draag je bij aan een duurzame samenleving door recycling en hergebruik te bevorderen.

Waar moet je op letten bij de kringloopwinkel?

Bij het bezoeken van Kringloopwinkel ’t Merthoes Horst – Sevenum is het belangrijk om aandacht te besteden aan de kwaliteit en staat van de items die je wilt aanschaffen. Hoewel de winkel een zorgvuldige selectie maakt van de producten die ze verkopen, is het altijd verstandig om te controleren of er geen beschadigingen zijn en of alles naar behoren werkt. Doe gerust een beroep op het vriendelijke personeel als je vragen hebt over een bepaald item.

Hoe werkt de kringloopwinkel?

Kringloopwinkel ’t Merthoes Horst – Sevenum houdt regelmatig nieuwe aanvoer van spullen, waardoor je steeds weer nieuwe schatten kunt ontdekken. De winkel is geopend van woensdag tot en met zaterdag, met ruime openingstijden om aan ieders behoeften te voldoen. Op maandag en dinsdag is de winkel gesloten.

Bij ’t Merthoes Horst – Sevenum hebben ze ook unieke programma’s en speciale aanbiedingen. Zo organiseren ze regelmatig leuke en informatieve workshops voor hun klanten. Daarnaast hebben ze verschillende kortingen en acties, waardoor je nog voordeliger kunt winkelen. Houd hun website in de gaten voor de laatste updates en aanbiedingen.

Voor meer informatie over Kringloopwinkel ’t Merthoes Horst – Sevenum, kun je een kijkje nemen op de website van Kringloop Limburg. Hier vind je meer details over de locatie, openingstijden en andere handige informatie.

Breng een bezoek aan Kringloopwinkel ’t Merthoes Horst – Sevenum en laat je verrassen door de diverse schatten die er te vinden zijn. Of je nu op zoek bent naar nieuwe meubels, vintage kleding of andere unieke items, deze kringloopwinkel heeft het allemaal in huis. Kom langs en ontdek de verborgen pareltjes in Sevenum!

3 gedachten over “Kringloopwinkel ’t Merthoes Horst – Sevenum”

  1. ★★★★☆

    Een uitstekende ervaring met de kringloopwinkel ’t Merthoes Horst – Sevenum. Een echte aanwinst voor de buurt! Genoot van de vriendelijke sfeer en geeft het een welverdiende 5/5.

    Beantwoorden
  2. ★★★★☆

    Wouter the entrance is at the rear of the building The address is Gats 3 Sevenum Unfortunately, this has not yet changed on Google Apologies for this

    Beantwoorden

Laat hieronder een review achter