Kringloopwinkel ’t Winkeltje – Gebruikte Kwaliteitskleding

Ontdek hoogwaardige tweedehands merkkleding voor het hele gezin bij ’t Winkeltje in Landsmeer – uw duurzame modeparadijs.

Adres & contact

Openingstijden

MaandagGesloten
Dinsdag13:30-17:00
Woensdag12:00-17:00
Donderdag12:00-17:00
Vrijdag12:00-17:00
Zaterdag12:00-17:00
ZondagGesloten

Aanbod

In het kort:

“Leuke, betaalbare, 2e handskleding winkel voor dames-, heren-, en kinderkleding. Alle kleding hangt op kleur. Eigenaresse en personeel zijn heel gezellig.”

Lea Duivis

“Een prachtige 2dehandskledingzaak, geordend en op kleur ingericht. Voor heren/dames/minder en babykleding.”

Annemarie Oostendorp

“Leuke eigenaresse, goede prijzen, kwaliteit kleding, nette, schone zaak. Prima om met kinderen te komen!”

Sjoerd Druiven

Meer reviews lezen…

’t Winkeltje – Gebruikte Kwaliteitskleding: De Beste Kringloopwinkel in Landsmeer

’t Winkeltje – Gebruikte Kwaliteitskleding is dé plek in Landsmeer voor liefhebbers van gedragen merkkleding. Deze kledingboetiek, gelegen aan Dorpsstraat 53-A, biedt een gevarieerde collectie van tweedehands dames-, heren- en kinderkleding, evenals accessoires. Met een gemiddelde beoordeling van 4,8/5 sterren is ’t Winkeltje een favoriet onder kringloopwinkel liefhebbers.

Wat kun je brengen naar ’t Winkeltje?

Bij ’t Winkeltje kun je jouw kleding een nieuw leven geven! Als je nog mooie en kwalitatieve kledingstukken hebt die je niet meer draagt, dan kun je ze naar ’t Winkeltje brengen. Ze accepteren graag tweedehands merkkleding voor dames, heren en kinderen, evenals accessoires. Door je kleding aan ’t Winkeltje te doneren, draag je bij aan een beter milieu en ondersteun je ook goede doelen.

Waar moet je op letten bij ’t Winkeltje?

Bij een bezoek aan ’t Winkeltje is het belangrijk om goed op de kwaliteit van de kleding te letten. De winkel streeft ernaar om alleen kwalitatieve kledingstukken te verkopen, dus controleer de kleding op vlekken, scheuren of andere beschadigingen. Gelukkig worden alle kledingstukken zorgvuldig gecheckt voordat ze in de winkel worden opgenomen. Dit betekent dat je bij ’t Winkeltje altijd kunt vertrouwen op hoogwaardige kleding.

Hoe werkt ’t Winkeltje?

Bij binnenkomst in ’t Winkeltje word je vriendelijk begroet door de vrouwelijke ondernemer die deze bijzondere winkel runt. Je kunt op je gemak door de winkel struinen en de verschillende kledingrekken verkennen. De collectie wordt regelmatig aangevuld, dus er is altijd iets nieuws te ontdekken. Enkele dagen per week is de winkel geopend, maar let op de specifieke openingstijden. Houd er ook rekening mee dat ’t Winkeltje alleen contant geld accepteert.

Unieke programma’s, kortingen en andere diensten

Bij ’t Winkeltje worden regelmatig speciale programma’s en evenementen georganiseerd. Zo kun je bijvoorbeeld profiteren van speciale kortingsacties op bepaalde dagen. Blijf op de hoogte van al het laatste nieuws over duurzaam winkelen bij ’t Winkeltje door ze te volgen op Facebook en Instagram.

’t Winkeltje is een inclusieve en veilige plek voor iedereen. Ze zijn LGBTQ+ vriendelijk en bieden een veilige omgeving voor transgenders. Het is een winkel die niet alleen streeft naar duurzaamheid, maar ook gelijkheid en diversiteit omarmt.

Ontdek ’t Winkeltje in Landsmeer

Als je op zoek bent naar hoogwaardige tweedehands kleding, dan is ’t Winkeltje – Gebruikte Kwaliteitskleding in Landsmeer zeker een bezoekje waard. Maak kennis met de unieke collectie, geniet van de gastvrijheid van de eigenaar en draag bij aan een beter milieu. Vergeet niet om ze te volgen op Facebook en Instagram om op de hoogte te blijven van alle updates en aanbiedingen.

12 gedachten over “Kringloopwinkel ’t Winkeltje – Gebruikte Kwaliteitskleding”

 1. ★★★★★

  Een geweldige bezoek aan ’t Winkeltje – Gebruikte Kwaliteitskleding. Zou het iedereen aanbevelen! Genoot van de vriendelijke sfeer en geeft het een welverdiende 4/5.

  Beantwoorden
 2. ★★★★★

  Leuke, betaalbare, 2e handskleding winkel voor dames-, heren-, en kinderkleding. Alle kleding hangt op kleur. Eigenaresse en personeel zijn heel gezellig.

  Beantwoorden
 3. ★★★★★

  Een uitstekende ervaring bij de kringloopwinkel ’t Winkeltje – Gebruikte Kwaliteitskleding. Een echte aanwinst voor de buurt! Genoot van de vriendelijke sfeer en geeft het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 4. ★★★★★

  Een fantastische bezoek aan ’t Winkeltje – Gebruikte Kwaliteitskleding. Zeker aan te bevelen! Kreeg geweldige service en geef het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 5. ★★★★★

  Een uitstekende ervaring met ’t Winkeltje – Gebruikte Kwaliteitskleding. Een echte aanwinst voor de buurt! Vond precies wat ik zocht en geeft het 5 sterren.

  Beantwoorden
 6. ★★★★★

  Een geweldige ervaring met ’t Winkeltje – Gebruikte Kwaliteitskleding. Zeker aan te bevelen! Vond precies wat ik zocht en geef het 4 sterren.

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter