Kringloopwinkel Boedelruimers Landsmeer

Ontdek tweedehands schatten bij Boedelruimers Landsmeer – kleding, meubels, boeken en decor voor elk budget. Vind jouw unieke vondst!

Adres & contact

Openingstijden

Aanbod

Socialmedia

In het kort:

“Vandaag de woning van mijn ouders door hun leeg laten ruimen. Zij hebben in een ochtend een drie kamerwoning leeggeruimd. Zal dit bedrijf zeker bij anderen aanbevelen. Het waren zes hard werkende mensenp, vandaar 5 sterren. Zelfs de opzichter van de woningbouw was meer dan tevreden.”

Loes Oexman

“Heel veel spullen, maar niet allemaal meer in goede staat. Alsnog wel een goede plek om tweedehands spullen te kopen. Minpuntje is dat er nergens prijskaartjes zijn.”

Freek Bes

“Very nice place and you can find everything you need”

Meer reviews lezen…

Boedelruimers Landsmeer: Dé Plek voor Tweedehands Vondsten

Boedelruimers Landsmeer is een geweldige kringloopwinkel gelegen aan Zuideinde 81A, 1121 DD Landsmeer. Deze winkel is dé plek voor tweedehands vondsten en biedt een breed scala aan verschillende items. Of je nu op zoek bent naar kleding, meubels, boeken of decoratieve voorwerpen, je vindt het hier allemaal.

Wat Kun Je Brengen naar Boedelruimers Landsmeer?

Bij Boedelruimers Landsmeer kun je allerlei spullen brengen die je niet meer nodig hebt. Dit kunnen kledingstukken zijn die niet meer passen, meubels die je wilt vervangen, boeken die je uitgelezen hebt, of andere items die je niet langer gebruikt. Het is belangrijk dat de spullen die je inlevert in goede staat zijn, zodat anderen er nog plezier van kunnen hebben. Zo draag je bij aan duurzaamheid en recycling.

Waar Moet Je Op Letten bij Boedelruimers Landsmeer?

Bij het winkelen in Boedelruimers Landsmeer is het belangrijk om op zoek te gaan naar kwaliteit. Hoewel alle items zorgvuldig worden geselecteerd, kan het zijn dat sommige producten gebruikssporen hebben. Controleer daarom altijd goed of het item naar wens is voordat je het aanschaft. Bovendien is het handig om regelmatig een bezoek te brengen aan de winkel, aangezien het assortiment regelmatig wordt vernieuwd. Zo mis je nooit die ene speciale vondst.

Hoe Werkt Boedelruimers Landsmeer?

Boedelruimers Landsmeer werkt volgens het principe van een kringloopwinkel. Dit betekent dat alle items in de winkel worden gedoneerd door particulieren of bedrijven. Na controle en eventuele reparatie worden de items te koop aangeboden tegen zeer aantrekkelijke prijzen. De opbrengst wordt gebruikt om de verschillende programma’s en diensten van Boedelruimers Landsmeer te ondersteunen.

Deze kringloopwinkel biedt ook unieke programma’s en services aan. Zo is er een bezorgservice beschikbaar, waardoor je grote meubels gemakkelijk thuis kunt laten bezorgen. Daarnaast accepteert Boedelruimers Landsmeer alleen contant geld, dus zorg ervoor dat je voldoende geld bij je hebt als je van plan bent iets te kopen.

Met een gemiddelde beoordeling van 4,0/5 sterren is Boedelruimers Landsmeer een geweldige winkel waar je zeker veel unieke schatten zult vinden. Breng een bezoek aan deze kringloopwinkel en ontdek zelf de vele mogelijkheden die het te bieden heeft.

Meer informatie over kringloopwinkels in Noord-Holland, waaronder Boedelruimers Landsmeer, kun je vinden op https://www.kringloop-info.nl/noord-holland/landsmeer. Volg ook Kringloopwinkels op Facebook voor het laatste nieuws en updates van verschillende kringloopwinkels in Nederland.

28 gedachten over “Kringloopwinkel Boedelruimers Landsmeer”

 1. ★★★★★

  Vandaag de woning van mijn ouders door hun leeg laten ruimen. Zij hebben in een ochtend een drie kamerwoning leeggeruimd. Zal dit bedrijf zeker bij anderen aanbevelen. Het waren zes hard werkende mensenp, vandaar 5 sterren. Zelfs de opzichter van de woningbouw was meer dan tevreden.

  Beantwoorden
 2. ★★★★★

  Heel veel spullen, maar niet allemaal meer in goede staat. Alsnog wel een goede plek om tweedehands spullen te kopen. Minpuntje is dat er nergens prijskaartjes zijn.

  Beantwoorden
 3. ★★★★★

  Een fantastische ervaring bij de kringloopwinkel Boedelruimers Landsmeer. Zeker aan te bevelen! Was onder de indruk van de collectie en geef het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden
 4. ★★★★★

  Een geweldige bezoek aan de kringloopwinkel Boedelruimers Landsmeer. Absoluut een aanrader! Was onder de indruk van de collectie en geeft het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden
 5. ★★★★★

  Als je over de prijs wilt onderhandelen, kun je beter meteen weer gaan. Niets is geprijsd, er wordt lukraak een prijs genoemd, bij onderhandelen verhoogt de verkoper de prijs en kom je nooit meer overeen.

  Beantwoorden
 6. ★★★★★

  Een fantastische ervaring bij Boedelruimers Landsmeer. Zou het iedereen aanbevelen! Kreeg geweldige service en geeft het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 7. ★★★★★

  Een top ervaring bij de kringloopwinkel Boedelruimers Landsmeer. Een echte aanwinst voor de buurt! Vond precies wat ik zocht en geeft het een dikke 5.

  Beantwoorden
 8. ★★★★★

  Een uitstekende bezoek aan de kringloopwinkel Boedelruimers Landsmeer. Een echte aanwinst voor de buurt! Kreeg geweldige service en geeft het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 9. ★★★★★

  Een top bezoek aan Boedelruimers Landsmeer. Een echte aanwinst voor de buurt! Was onder de indruk van de collectie en geeft het 5 sterren.

  Beantwoorden
 10. ★★★★★

  Een fantastische bezoek aan de kringloopwinkel Boedelruimers Landsmeer. Absoluut een aanrader! Was onder de indruk van de collectie en geef het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 11. ★★★★★

  Een fantastische ervaring met de kringloopwinkel Boedelruimers Landsmeer. Een echte aanwinst voor de buurt! Kreeg geweldige service en geef het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 12. ★★★★★

  Een fantastische ervaring met Boedelruimers Landsmeer. Een echte aanwinst voor de buurt! Kreeg geweldige service en geeft het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter