Kringloopwinkel BR Woningontruiming

Ontdek BR Woningontruiming in Haarlem voor voordelige tweedehands kleding, meubels, apparaten en elektronica. Duurzaamheid ontmoet betaalbaarheid.

Adres & contact

Openingstijden

Aanbod

Socialmedia

In het kort:

“Top bedrijf goede communicatie binnen 1dag klaar en voordelig,geeft geld voor oude spullen,fantastisch”

Ron Poland

“Uitstekende service bij een woningontruiming. Er werd goed meegedacht. Scherpe prijs. Top!”

Walter

“In één woord: FANTASTISCH πŸ‘πŸΏπŸ’ͺπŸΏπŸ‘ŠπŸΏ …”

Astrid Winter Joyce14

Meer reviews lezen…

Ontdek BR Woningontruiming: De Kringloopwinkel in Haarlem

Ben je op zoek naar een betrouwbare en milieubewuste kringloopwinkel in Haarlem? Dan ben je bij BR Woningontruiming aan het juiste adres! Gevestigd aan het Surinamepad 2 in Haarlem, biedt deze winkel een scala aan tweedehands artikelen voor een betaalbare prijs. Maar voordat je op pad gaat, laten we eerst enkele veelgestelde vragen beantwoorden.

Wat kun je inleveren bij de kringloopwinkel?

Bij BR Woningontruiming kun je diverse spullen inleveren die nog in goede staat verkeren. Denk hierbij aan kleding, meubels, huishoudelijke apparaten en elektronica. Door je spullen te doneren aan de kringloopwinkel, geef je ze een tweede leven en draag je bij aan een duurzamere samenleving.

Waar moet je op letten bij het winkelen in de kringloopwinkel?

Bij het winkelen in de kringloopwinkel is het belangrijk om goed op de kwaliteit van de producten te letten. Hoewel de items in de winkel zorgvuldig worden geselecteerd, is het altijd verstandig om te controleren op eventuele gebreken of beschadigingen. Neem de tijd om de producten te inspecteren voordat je besluit iets aan te schaffen.

Hoe werkt BR Woningontruiming?

Naast de kringloopwinkel biedt BR Woningontruiming ook professionele ontruimingsdiensten aan. Ze zijn gespecialiseerd in het snel en zorgvuldig ontruimen van woningen, bedrijfspanden en garages. Bovendien hebben ze een speciale service waarbij ze de inboedel opkopen, waardoor de kosten voor de ontruiming worden gedekt. Dit bedrijf staat bekend om zijn professionaliteit, maatwerk en eerlijke prijzen.

Unieke programma’s, kortingen en andere services

BR Woningontruiming biedt niet alleen ontruimingsdiensten en een kringloopwinkel, maar ook andere services. Ze helpen bijvoorbeeld ook bij verhuizingen, het ontruimen van vervuilde woningen of bij overlijden. Het bedrijf werkt door heel Nederland en heeft een kantoor in Haarlem, waar je terecht kunt voor al je vragen en wensen. Bovendien kun je via telefoon of WhatsApp een vrijblijvende afspraak maken.

Wil je meer weten over BR Woningontruiming en hun kringloopwinkel in Haarlem? Neem dan eens een kijkje op hun Facebookpagina of LinkedInprofiel. Ontdek zelf de schatten die deze kringloopwinkel te bieden heeft en draag bij aan een duurzamere wereld.

Let op: bij het vermelden van de kringloopwinkel in Haarlem kun je de volgende keywords gebruiken: Kringloop Haarlem en Kringloopwinkel Haarlem.

3 gedachten over “Kringloopwinkel BR Woningontruiming”

Laat hieronder een review achter