Kringloopbedrijf De Lokatie in Amsterdam

Ontdek duurzame schatten bij Kringloopbedrijf De Lokatie Distelweg in Amsterdam – betaalbaar, kwalitatief en divers assortiment aan tweedehands goederen.

Adres & contact

Openingstijden

Maandag10:00-17:00
Dinsdag10:00-17:00
Woensdag10:00-17:00
Donderdag10:00-17:00
Vrijdag10:00-17:00
Zaterdag10:00-17:00
ZondagGesloten

In het kort:

“Hier kun je zoveel handige en goedkope dingen vinden, van kleding tot meubels, en als ik meubels zeg, bedoel ik alle soorten meubels die je nodig hebt, zelfs glazen (voor je tafel en voor je ogen)πŸ™‚ , en borden.”

Π™ΠΎΠ²ΠΊΠ° Π’ΡŠΠ½Π΄Π΅Π²Π°

“Het heeft alles, van kleding tot huiselektronica, schoenen, babyspullen, banken, dingen van goede kwaliteit, merkte op dat sommige schoenen een beetje kapot waren, maar van goede kwaliteit.”

Loreen Masannat

“Heerlijk struinen, lage rekken waardoor de winkel overzichtelijk is. Alles op kleur, vriendelijke mensen. Ze accepteren geen contant geld, vergeet je pinpas dan ookwel niet mee te nemen.”

karin blom

Meer reviews lezen…

Over Kringloopbedrijf De Lokatie Distelweg in Amsterdam

De Lokatie Distelweg is een kringloopwinkel gevestigd in Amsterdam. Deze duurzame winkel biedt een breed scala aan tweedehands producten, waaronder boeken, kleding, meubels, muziek, speelgoed en nog veel meer. Het kopen van tweedehands spullen bij De Lokatie Distelweg helpt niet alleen het milieu, maar is ook nog eens betaalbaar. Deze kringloopwinkel heeft een gemiddelde beoordeling van 3.8/5 sterren, en veel reviews noemen specifiek de kleding, boeken, kwaliteit, personeel en prijs als positieve punten.

Wat kan je meebrengen naar De Lokatie Distelweg?

Bij De Lokatie Distelweg kan je allerlei spullen meebrengen die je niet meer nodig hebt. Denk hierbij aan kleding, boeken, meubels, huis- en inrichting, huishoudelijke apparaten, muziek, speelgoed en gereedschappen. Door je spullen te doneren aan de kringloopwinkel geef je ze een tweede leven en draag je bij aan een duurzamere samenleving.

Waar moet je op letten bij het winkelen bij De Lokatie Distelweg?

Bij het winkelen bij De Lokatie Distelweg is het belangrijk om op de kwaliteit van de producten te letten. Omdat het tweedehands producten zijn, is het mogelijk dat er gebruikssporen of kleine defecten aanwezig zijn. Het personeel van De Lokatie Distelweg staat echter altijd klaar om je te helpen en eventuele vragen te beantwoorden.

Hoe werkt De Lokatie Distelweg?

De Lokatie Distelweg werkt op dezelfde manier als andere kringloopwinkels. Je kunt de winkel bezoeken en op zoek gaan naar interessante tweedehands producten. Daarnaast biedt De Lokatie Distelweg ook diensten en faciliteiten zoals een bezorgservice, een eetgelegenheid, de mogelijkheid om goederen in te nemen, een koffiehoek en een parkeerplaats. Bovendien biedt deze kringloopwinkel ook een ophaalservice, zodat je gemakkelijk vanuit huis spullen kunt doneren.

Unieke programma’s, kortingen en andere services

Naast het reguliere aanbod biedt De Lokatie Distelweg ook unieke programma’s, kortingen en andere services aan. Zo hebben ze bijvoorbeeld een bezorgservice, waardoor je je aankopen gemakkelijk thuis kunt laten bezorgen. Daarnaast hebben ze ook een eetgelegenheid waar je kunt genieten van een hapje en een drankje tijdens het winkelen. Verder bieden ze de mogelijkheid om goederen in te nemen, zodat je jouw spullen een tweede leven kunt geven. Tot slot is er ook een koffiehoek waar je even kunt ontspannen en een parkeerplaats waar je gemakkelijk kunt parkeren.

Wil je altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws en updates van De Lokatie Distelweg? Volg dan de kringloopwinkel op Facebook en blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van duurzaam tweedehands winkelen.

Wil je meer weten over andere kringloopwinkels en tweedehandswinkels in Noord-Holland en Amsterdam? Bezoek dan https://www.kringloop-info.nl/noord-holland en https://www.kringloop-info.nl/noord-holland/amsterdam voor een compleet overzicht.

Ben je klaar voor een duurzaam winkelavontuur? Breng dan een bezoek aan Kringloopbedrijf De Lokatie Distelweg in Amsterdam en ontdek de vele tweedehands schatten die deze kringloopwinkel te bieden heeft.

413 gedachten over “Kringloopbedrijf De Lokatie in Amsterdam”

 1. β˜…β˜…β˜…β˜…β˜†

  Een geweldige ervaring met bedrijf De Lokatie. Zou het iedereen aanbevelen! Was onder de indruk van de collectie en geeft het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden
 2. β˜…β˜…β˜…β˜…β˜†

  Fijne kringloopwinkel! Groot en ruim pand, netjes en overzichtelijk en een mix van kleine, fijne prijsjes en wat duurder aanbod. Klein aanbod voor kinderen, vooral veel wat grotere meubels/deco voor in huis en kleding. Fijne koffie/broodjes-corner en gemakkelijk parkeren in de buurt.

  Beantwoorden
 3. β˜…β˜…β˜…β˜…β˜†

  Een geweldige ervaring bij de kringloopwinkel bedrijf De Lokatie. Een echte aanwinst voor de buurt! Kreeg geweldige service en geeft het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden
 4. β˜…β˜…β˜…β˜…β˜†

  The DVD & Blu-ray are placed incomplete and the remote control and power cables are placed in a junk bin for which they also charge euros each. Just deliver it completely so you can take it apart for more profit. Staff can still learn a course in friendliness.

  Beantwoorden
 5. β˜…β˜…β˜…β˜…β˜†

  Nice spacious circle spread over 2 floors. Reasonable prices and a coffee corner where excellent coffee and treats are served. Paid parking in the area.

  Beantwoorden
 6. β˜…β˜…β˜…β˜…β˜†

  Matige assortiment, heel onduidelijk en onaardig personeel. 1 keer nooit meer ervaring. Jammer, te hoge prijzen om het tweedehands te noemen.

  Beantwoorden
 7. β˜…β˜…β˜…β˜…β˜†

  De Audio en TV hoek boven had tot enige tijd geleden nog wel eens acceptabele prijzen… Ik weet niet wat voor iemand ze daar nu op gezet hebben, maar de prijzen zijn even ruim 2x de internetwaarde nu… Is niet acceptabel voor een kringloop… Er is zelden de professionaliteit aanwezig om de apparatuur ECHT kundig te testen, stekkertje erin, stekkertje eruit is geen testen… En een AKAI 4000DS bandrecorder die in perfecte staat op Marktplaats op een goede dag voor 150 euro gaat… Vragen jullie in afgelikte, gedeukte en verpestte staat maar z.g.n. wel getest en werkend… 180 euro… Jullie moeten je echt schamen hiervoor. En zo staat er nog een hele rits aan versterkers, speakers en andere audio voor werkelijk onmogelijke prijzen… Geen wonder dat het zo opstapelt de laatste tijd =)

  Beantwoorden
 8. β˜…β˜…β˜…β˜…β˜†

  Ik winkel uit de eerste hand bij de gezondheidsafdeling. Ik koop wat 9,80 euro is in Eto voor 3 euro, doktershandschoenen, 5 euro in een verpakking van 200, 10 daarvan zijn 3 euro in een blocker. Ik kan niet naar tweedehands spullen kijken omdat ik allergisch ben.

  Beantwoorden
 9. β˜…β˜…β˜…β˜…β˜†

  Excellent choice of textiles. Great variety sorted by colour exceptionally big department upstairs. Friendly staff excellent prices.

  Beantwoorden
 10. β˜…β˜…β˜…β˜…β˜†

  Een uitstekende ervaring bij de kringloopwinkel bedrijf De Lokatie. Zeker aan te bevelen! Kreeg geweldige service en geeft het een dikke 5.

  Beantwoorden
 11. β˜…β˜…β˜…β˜…β˜†

  Een uitstekende bezoek aan de kringloopwinkel bedrijf De Lokatie. Een echte aanwinst voor de buurt! Was onder de indruk van de collectie en geeft het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 12. β˜…β˜…β˜…β˜…β˜†

  Love this place, good selection and turns over stock quickly. Most of the staff are super friendly minus a few outliers.

  Beantwoorden
 13. β˜…β˜…β˜…β˜…β˜†

  Ik werd bij de deur al meteen afgeblaft door een manspersoon met een baard dus ik heb rechtsomkeert gemaakt. Wat een typ.

  Beantwoorden
 14. β˜…β˜…β˜…β˜…β˜†

  Duur en vies..vieze winkel, met overpriced en kapotte items, check ook alles goed ,want geen geld terug..ook al koop je wat duurs..zeer slechte service ..spullen zijn ook niet goed nagekeken of zelfs echt vies..ik kom hier nooit meer terug..rijp voor de sloop!

  Beantwoorden
 15. β˜…β˜…β˜…β˜…β˜†

  Ik ben een professionele kringloper, en dit is voor mij een hele matige kringloopwinkel. Heb het 5-10 keer aangekeken als ik in Amsterdam ben. Herenkleding bestaat daadwerkelijk daar niet. Speelgoed, zijn 3 troep items. Schoenen zijn over het algemeen afgedragen en te duur geprijst. De vitrine kast heeft onbgeteste dure elektronica, bij de dvds betaal je voor elke disc 1 euro, wat inhoudt dat als je een dvd serie box wilt kopen ( en dan hebben ze natuurlijk alleen Greys Anatonomy, etc, niets wat je nergens anders tegenkomt), ben je 6-10 euro kwijt. Dames kleding op kleur… met alleen troepmerken, nooit eens iets ertussen van een degelijk merk, of iets cools vintage. Al met al, zeer matig, kan je echt beter naar het Waterlooplein gaan bijvoorbeeld!

  Beantwoorden
 16. β˜…β˜…β˜…β˜…β˜†

  Ruime kringloop met 2 verdiepingen. De kringloop oogt wat rommelig qua sortering en we vonden de prijzen onevenredig hoog. De kringloop was qua lokatie voor ons niet ideaal vanwege het betaald parkeren. Zonde die 1,40 per uur! Er is wel een gezellige koffiecorner met huisgemaakte lekkernijen tegen zeer schappelijke prijsjes!

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter