De Milieu Brigade Kringloopwinkel in Amsterdam

Ontdek unieke vondsten bij De Milieu Brigade Kringloop in Amsterdam – koop of doneer elektronica, kleding en meer.

Adres & contact

Openingstijden

Maandag10:00-17:00
Dinsdag10:00-17:00
Woensdag10:00-17:00
Donderdag10:00-17:00
Vrijdag10:00-17:00
Zaterdag10:00-17:00
Zondag11:00-17:00

Aanbod

In het kort:

“Zeer grote kringloopwinkel met goede prijzen. Ze hebben altijd veel te bieden op het gebied van boeken, meubels en kleding. Er zijn ook speelgoed-, fietsen- en huishoudelijke secties waar u kunt bladeren. Zeer vriendelijk personeel, en ze hebben de mogelijkheid om je spullen thuis op te halen.”

Viktorija Steponavičiūtė

“Super aardige service en goed geholpen. Gelijk onze spullen gebracht, zodat hij die kon verkopen. Iemand die van zijn werk geniet en je ontzettend goed helpt aan mooie producten.”

Wietse Visser

“Winkel is compleet veranderd sinds de laatste eigenaar. Er zijn nu bijna overal prijzen, er is veel georganiseerd en er is genoeg om uit te kiezen.”

Redas Rebždys

Meer reviews lezen…

De Milieu Brigade Kringloopwinkel: Een Bijzondere Thrift Store in Amsterdam

Wat kan je meenemen naar de thrift store?

Bij De Milieu Brigade Kringloopwinkel kan je een breed scala aan tweedehands artikelen meenemen. Of je nu elektronica, kleding, woondecoratie of andere leuke hebbedingetjes wil doneren, deze thrift store accepteert het graag. Het is een geweldige manier om je oude spullen een nieuw leven te geven, terwijl je ook nog eens bijdraagt aan een duurzaam milieu.

Waar moet je op letten bij de thrift store?

Bij het bezoeken van De Milieu Brigade Kringloopwinkel is het belangrijk om op de prijzen te letten. Veel reviews benadrukken dat de prijzen hier redelijk zijn. Neem dus de tijd om de items te bekijken en vergelijk ze met de prijzen in andere thrift stores. Op die manier kan je er zeker van zijn dat je een goede deal krijgt.

Daarnaast is het fijn om te weten dat deze thrift store een veilige omgeving biedt voor transgenders. Het is een LGBTQ+ vriendelijke plek waar iedereen zich welkom en gerespecteerd voelt.

Hoe werkt De Milieu Brigade Kringloopwinkel?

De Milieu Brigade Kringloopwinkel is gevestigd aan de Slijperweg 18, 1032 KV Amsterdam. De winkel wordt gerund door een vrouwelijke ondernemer en is geopend van maandag tot en met zondag, van 10:00 uur tot 17:00 uur. Op zondag opent de winkel om 11:00 uur.

Deze thrift store biedt ook verschillende unieke programma’s en diensten aan. Zo is er een bezorgservice beschikbaar, waardoor je je aankopen gemakkelijk thuis kan laten afleveren. Daarnaast accepteert De Milieu Brigade Kringloopwinkel verschillende betaalmethoden, zoals betaalpassen, contactloos mobiel betalen en creditcards.

Ontdek meer over De Milieu Brigade Kringloopwinkel

Wil je op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en aanbiedingen van De Milieu Brigade Kringloopwinkel? Kijk dan eens op hun Facebook pagina en volg hen op Instagram. Hier vind je regelmatig updates over nieuwe items en speciale kortingen.

Ben je op zoek naar andere thrift stores in Amsterdam? Bezoek dan de Kringloopwinkels in Amsterdam pagina voor een overzicht van alle kringloopwinkels in de stad.

De Milieu Brigade Kringloopwinkel in Amsterdam is een geweldige plek om tweedehands items te kopen en te doneren. Met een gemiddelde beoordeling van 3.7/5 sterren en regelmatige vermeldingen van betaalbare prijzen, is deze thrift store zeker een bezoekje waard. Kom langs, snuffel rond en ontdek de schatten die je hier kunt vinden!

42 gedachten over “De Milieu Brigade Kringloopwinkel in Amsterdam”

 1. ★★★★☆

  Deze winkel heeft een breed aanbod. Helaas zijn de paden heel smal en de meubels bijna niet te bekijken omdat (met name achterin de winkel) de boel compleet dicht ge-tetris-t staat. Het grootste nadeel van de winkel en de reden dat ik waarschijnlijk niet terug zal komen: het grootste deel van de producten is niet geprijsd. Dat betekent dat je bij alle losse dingen een voor een moet vragen wat het kost of pas bij het afrekenen je hele mandje af moet gaan. Ik vind dat heel onprettig winkelen. Ook goed opletten, want er worden ook incomplete en kapotte artikelen aangeboden. De man achter de balie was heel vriendelijk en je kan gemakkelijk voor de deur parkeren.

  Beantwoorden
 2. ★★★★☆

  I wish I could give less. We come in with very good clothes to donate them. And one of them accepted them, because it s really nice clothing, and another guy comes and denies us. Don t go here!!

  Beantwoorden
 3. ★★★★☆

  Een top ervaring met de kringloopwinkel De Milieu Brigade . Zeker aan te bevelen! Vond precies wat ik zocht en geef het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 4. ★★★★☆

  Een fantastische bezoek aan de kringloopwinkel De Milieu Brigade . Zou het iedereen aanbevelen! Genoot van de vriendelijke sfeer en geef het een dikke 4.

  Beantwoorden
 5. ★★★★☆

  Vrij ruime maar erg rommelige kringloop. Alles lijkt op een grote hoop te liggen of willekeurig neergezet. Qua spullen niet veel bijzonders aangetroffen. Voldoende parkeergelegenheid in de directe omgeving (wel betaald).

  Beantwoorden
 6. ★★★★☆

  Het is te prijzig en daarom vol met spullen. (moeilijk spullen te zien door alle andere spullen die ervoor staan) Veel dozen, stoffig en rommelig. Div. niet geprijst en div. te hoog geprijst. (kindermatras 50 euro, Deoroller 1,50)

  Beantwoorden
 7. ★★★★☆

  This thrift store is so bad. Everything is really like a pile of rubbish. It is very dark there. And everything is as expensive as if you bought it new in the store. This location is not recommended.

  Beantwoorden
 8. ★★★★☆

  Prima kringloopwinkel. Schoon en opgeruimd is het binnen zeker niet maar dat is vaker bij een kringloop. Het is wel een bezoekje waard.

  Beantwoorden
 9. ★★★★☆

  Een geweldige ervaring met De Milieu Brigade . Een echte aanwinst voor de buurt! Genoot van de vriendelijke sfeer en geeft het 5 sterren.

  Beantwoorden
 10. ★★★★☆

  So many things assembled like garbage. They do not sort out or tag them. You have ask price for each and every item. But they have hugw collection of couches.

  Beantwoorden
 11. ★★★★☆

  Store has changed completely since the last owner. There are prices almost everywhere now, a lot of stuff has been organized, and there is plenty of items to choose from.

  Beantwoorden
 12. ★★★★☆

  Very large thrift store with good prices. They always have a lot to offer regarding books, furniture, and clothing. There are also toys , bicycles, and household sections for you to browse. Very friendly personnel, and they have the possibility to pick up your stuff from home.

  Beantwoorden
 13. ★★★★☆

  Een top ervaring bij De Milieu Brigade . Zou het iedereen aanbevelen! Genoot van de vriendelijke sfeer en geef het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 14. ★★★★☆

  Een uitstekende ervaring bij De Milieu Brigade . Een echte aanwinst voor de buurt! Kreeg geweldige service en geef het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter