Kringloopwinkel ‘T Vincentje in Schijndel

Ontdek duurzaam shoppen bij ‘T Vincentje in Schijndel voor kleding, meubels en meer op woensdag en zaterdag. Gezellig en voordelig!

Adres & contact

Openingstijden

MaandagGesloten
DinsdagGesloten
Woensdag10:00-16:00
DonderdagGesloten
VrijdagGesloten
Zaterdag10:00-16:00
ZondagGesloten

Aanbod

Socialmedia

In het kort:

“Ruime sortering met tweedehands spullen. vriendelijk personeel en de opbrengst gaat naar doelen voor mensen met een smalle beurs in en rondom Schijndel.”

Eric Swart

“Leuke kringloopwinkel, en voor iedereen wat,goede parkeerplaats, en vele spullen voor een kleine beurs, je moet dit beslist eens zien”

Martinus van Boxtel

“A cool second, the cheapest, a large selection of everything!”

Meiti Mamedov

Meer reviews lezen…

Duurzaam winkelen bij ‘T Vincentje in Schijndel

’t Vincentje is een gezellige kringloopwinkel gelegen in het prachtige Schijndel. Met een gemiddelde beoordeling van 4.6/5 sterren, is het duidelijk dat dit een geliefde winkel is onder de lokale gemeenschap. De winkel is geopend op woensdag en zaterdag, dus kom zeker een kijkje nemen in deze duurzame winkel!

Wat kun je brengen naar ‘T Vincentje?

Bij ‘T Vincentje kun je diverse spullen brengen die je niet meer nodig hebt. Denk hierbij aan kleding, schoenen, boeken, speelgoed, meubels en nog veel meer. Door je gebruikte spullen een tweede leven te geven, draag je bij aan duurzaamheid en verminder je verspilling. Dus als je je kast wilt opruimen of overtollige spullen hebt, breng ze dan gerust naar ‘T Vincentje!

Waar moet je op letten bij het winkelen bij ‘T Vincentje?

Bij het winkelen bij ‘T Vincentje is het belangrijk om goed op de kwaliteit van de producten te letten. Hoewel veel spullen in goede staat zijn, is het altijd handig om even te controleren voordat je iets aanschaft. Daarnaast heeft ‘T Vincentje een rolstoeltoegankelijke ingang, waardoor iedereen welkom is om te komen winkelen. Houd er ook rekening mee dat de winkel op andere dagen gesloten is, dus zorg ervoor dat je op woensdag of zaterdag langsgaat.

Hoe werkt ‘T Vincentje?

Bij ‘T Vincentje kun je niet alleen winkelen, maar ook je spullen doneren. Ze bieden een handige inname-service aan, waardoor je gemakkelijk je spullen kunt afgeven. Daarnaast hebben ze ook een ophaalservice, voor het geval je grote of zware spullen wilt doneren maar geen mogelijkheid hebt om ze zelf te vervoeren.

Deze kringloopwinkel heeft ook een parkeerplaats, wat het gemakkelijk maakt om met de auto te komen en je aankopen op te halen.

Extra programma’s, kortingen en services

‘T Vincentje is onderdeel van Vincentius Vereniging, een organisatie die zich inzet voor het welzijn van mensen in nood. Door bij ‘T Vincentje te winkelen, steun je dus indirect het goede werk van Vincentius Vereniging.

Daarnaast kun je ‘T Vincentje volgen op Facebook om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws over duurzaam tweedehands winkelen in Schijndel.

Conclusie, ‘T Vincentje is een geweldige kringloopwinkel waar je terecht kunt voor allerlei tweedehands spullen. Breng je overbodige spullen langs of kom een kijkje nemen in deze duurzame winkel. Vergeet niet om op woensdag of zaterdag langs te gaan wanneer de winkel geopend is. Reken maar op een unieke winkelervaring bij ‘T Vincentje in Schijndel!

11 gedachten over “Kringloopwinkel ‘T Vincentje in Schijndel”

 1. ★★★★★

  Ruime sortering met tweedehands spullen. vriendelijk personeel en de opbrengst gaat naar doelen voor mensen met een smalle beurs in en rondom Schijndel.

  Beantwoorden
 2. ★★★★★

  Leuke kringloopwinkel, en voor iedereen wat,goede parkeerplaats, en vele spullen voor een kleine beurs, je moet dit beslist eens zien

  Beantwoorden
 3. ★★★★★

  Een fantastische bezoek aan de kringloopwinkel ‘T Vincentje. Zeker aan te bevelen! Was onder de indruk van de collectie en geef het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 4. ★★★★★

  Een fantastische ervaring bij de kringloopwinkel ‘T Vincentje. Een echte aanwinst voor de buurt! Vond precies wat ik zocht en geef het een dikke 4.

  Beantwoorden
 5. ★★★★★

  Een uitstekende ervaring bij ‘T Vincentje. Absoluut een aanrader! Was onder de indruk van de collectie en geeft het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter