Kringloop Veads in Schijndel

Ontdek unieke tweedehands schatten bij Kringloop Veads in Schijndel – meubels, kleding, speelgoed en meer. Elke dag nieuwe vondsten!

Adres & contact

Openingstijden

Maandag11:00-16:30
Dinsdag11:00-16:30
Woensdag11:00-16:30
Donderdag11:00-16:30
Vrijdag11:00-16:30
Zaterdag11:00-16:30
ZondagGesloten

Socialmedia

In het kort:

“ik en mn partner komen er al jaren. zelfs met de wisseling van eigenaren is en blijft het een van onze favorieten om te gaan snuffelen. ben er al meerdere keren geslaagd om kwaliteits spullen te vinden, soms spullen die wat TLC nodig hebben, maar dan heb je er jaren later nog plezier van. van pot tot jurk tot schoenen laarzen muziek van Lp single CD en apparatuur van Mp 3 player tot stereo boxen enz,,je kunt het daar vinden. Tot binnenkort”

Ton Bouw

“Enorm vriendelijk personeel, verassend grote kringloop met een prachtig aanbod. Ook de kinderhoek is fantastisch & fijn dat zoontje (meerdere malen) naar het toilet mocht/kon gezien hij net zindelijk is. Dit & het gratis koffie/thee/chocomel/cupasoup maakt dat wij zo ontspannend hebben kunnen genieten bij jullie, waarvoor dank! Het is dat we met vakantie zijn & jullie dus niet om de hoek zijn, anders waren we direct vaste klant ;-)”

Jenny Van Der Meer

“Ruime kringloop met heel veel aanbod. Er is gesorteerd, maar het kan soms wel wat rommelig ogen. De prijzen zijn aan de hoge kant naar mijn mening, maar de opbrengst gaat naar een stichting. Personeel is vriendelijk.”

Karlijn

Meer reviews lezen…

Kringloop Veads: Tweedehands Schatten in Schijndel

Kringloop Veads is een unieke winkel in Schijndel waar je kunt snuffelen tussen restpartijen, tweedehands spullen, woonaccessoires en kleding. Met een oppervlakte van maar liefst 1000 m2 is er altijd wel iets nieuws te ontdekken. Deze gezellige kringloopwinkel, gevestigd aan de Boschweg 55, is open van maandag tot en met zaterdag tussen 11:00 en 16:30 uur.

Wil je graag spullen doneren aan Kringloop Veads? Dat is mogelijk! Ruim je zolder, garage of kast op en geef je spullen een tweede kans. Kringloop Veads accepteert onder andere boeken, huishoudelijke apparaten, meubels, kleding, speelgoed en gereedschappen. Door gebruikte spullen te doneren, lever je een duurzame bijdrage aan het verminderen van afval en het verkleinen van je ecologische voetafdruk.

Bij het bezoeken van een kringloopwinkel is het altijd leuk om verrassende vondsten te doen. Maar waar moet je op letten bij het winkelen in Kringloop Veads? Het assortiment wisselt dagelijks, dus neem de tijd om alles goed te bekijken. Controleer de staat van de spullen die je wilt kopen en let op eventuele beschadigingen. Kringloopwinkels bieden vaak unieke vintage items, dus wees alert op verborgen schatten! Houd ook de online kanalen van Kringloop Veads in de gaten, want hier kun je ook tweedehands spullen vinden en bestellen.

De werking van Kringloop Veads is simpel. Door het kopen en doneren van spullen in de winkel draag je bij aan het realiseren van verschillende goede doelen. De opbrengst komt ten goede aan projecten zoals het ondersteunen van kinderen met grote mensen zorgen, het zichtbaar maken van eenzaamheid onder jongeren, het aanbieden van avonturen aan eenzame ouderen en dagbesteding met behoud van uitkering. Met jouw aankoop maak je dus niet alleen jezelf blij, maar help je ook anderen.

Naast de fysieke winkel biedt Kringloop Veads ook de mogelijkheid om online te winkelen. Je kunt het assortiment bekijken op verschillende platformen zoals Marktplaats Kringloop Veads, Vinted en Wish. Bestellen kan via Whatsapp op 06-36020230. Zo kun je toch genieten van de leukste tweedehands spullen, zelfs als je niet in de buurt van Schijndel woont.

Terwijl je de winkel bezoekt, profiteer je ook van andere faciliteiten zoals ophaalservice voor grotere spullen en een rolstoeltoegankelijke ingang. Daarnaast biedt Kringloop Veads gratis wifi aan en is er de mogelijkheid tot betaling met betaalpassen.

Volg Kringloop Veads op Facebook en Instagram om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws, unieke vondsten en duurzaam tweedehands winkelen. Mis geen enkele update en blijf connected met de kringloopwinkel in Schijndel.

Kringloop Veads in Schijndel is dé plek waar jij jouw tweedehands schatten kunt ontdekken. Kom langs en geef spullen een tweede kans, terwijl je bijdraagt aan maatschappelijke projecten en een duurzame wereld.

42 gedachten over “Kringloop Veads in Schijndel”

 1. ★★★★★

  Een top bezoek aan de kringloopwinkel Veads. Een echte aanwinst voor de buurt! Genoot van de vriendelijke sfeer en geeft het een dikke 5.

  Beantwoorden
 2. ★★★★★

  Heel vriendelijk personeel. Ferry heeft ons goed uitgelegd hoe het werkte in de winkel en dat de prijzen bespreekbaar waren. Aanrader!

  Beantwoorden
 3. ★★★★★

  Verrassend grote kringloop met veel huisraad! – toegevoegd na reactie eigenaar: zeker 5 sterren met een groter assortiment aan heren kleding ;)

  Beantwoorden
 4. ★★★★★

  Vriendelijk personeel, maar de inventaris en de prijzen slaan echt kant nog wal. Ook niet echt mooie dingen. Er zijn betere in de regio

  Beantwoorden
 5. ★★★★★

  Een fantastische ervaring bij de kringloopwinkel Veads. Zou het iedereen aanbevelen! Was onder de indruk van de collectie en geeft het 5 sterren.

  Beantwoorden
 6. ★★★★★

  Enorm vriendelijk personeel, verassend grote kringloop met een prachtig aanbod. Ook de kinderhoek is fantastisch & fijn dat zoontje (meerdere malen) naar het toilet mocht/kon gezien hij net zindelijk is. Dit & het gratis koffie/thee/chocomel/cupasoup maakt dat wij zo ontspannend hebben kunnen genieten bij jullie, waarvoor dank! Het is dat we met vakantie zijn & jullie dus niet om de hoek zijn, anders waren we direct vaste klant ;-)

  Beantwoorden
 7. ★★★★★

  I liked the store, very large selection , and the prices are great! But I don t have a home, so I can only take clothes and then a little, because I have nowhere to store them) I recommend the store to everyone!

  Beantwoorden
 8. ★★★★★

  ik en mn partner komen er al jaren. zelfs met de wisseling van eigenaren is en blijft het een van onze favorieten om te gaan snuffelen. ben er al meerdere keren geslaagd om kwaliteits spullen te vinden, soms spullen die wat TLC nodig hebben, maar dan heb je er jaren later nog plezier van. van pot tot jurk tot schoenen laarzen muziek van Lp single CD en apparatuur van Mp 3 player tot stereo boxen enz,,je kunt het daar vinden. Tot binnenkort

  Beantwoorden
 9. ★★★★★

  Een uitstekende ervaring bij de kringloopwinkel Veads. Absoluut een aanrader! Was onder de indruk van de collectie en geef het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden
 10. ★★★★★

  Een geweldige bezoek aan Veads. Een echte aanwinst voor de buurt! Was onder de indruk van de collectie en geef het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden
 11. ★★★★★

  Ruime kringloop met heel veel aanbod. Er is gesorteerd, maar het kan soms wel wat rommelig ogen. De prijzen zijn aan de hoge kant naar mijn mening, maar de opbrengst gaat naar een stichting. Personeel is vriendelijk.

  Beantwoorden
 12. ★★★★★

  Een top ervaring met Veads. Een echte aanwinst voor de buurt! Genoot van de vriendelijke sfeer en geef het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 13. ★★★★★

  Een uitstekende bezoek aan de kringloopwinkel Veads. Een echte aanwinst voor de buurt! Kreeg geweldige service en geef het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter