Kringloopwinkel Tweedehands en restyleshop De Zonnebloem

Ontdek duurzaam winkelen bij De Zonnebloem in Schijndel voor betaalbare tweedehands boeken, kleding, meubels en apparaten.

Adres & contact

Openingstijden

Maandag10:00-17:00
Dinsdag10:00-17:00
Woensdag10:00-17:00
Donderdag10:00-17:00
Vrijdag10:00-17:00
Zaterdag10:00-17:00
ZondagGesloten

Aanbod

Socialmedia

In het kort:

“Top shop. Nice 2nd hand stuff for a very low price. True thrift store with very friendly and helpful staff. Even if I have stuff left over, they will definitely go there. Really worth a visit.”

Mirjam Xhofleer

“Rommelig, maar daarom niet minder leuk kringloopwinkeltje. De eerlijke en gemoedelijke uitbater (Piet) maakt de winkel.”

Jan Speelkameraad

“Supermooi dingetjes en ook goedkoop geniet je dagje met lieve groet Stien Ven xxx”

Stien Ven

Meer reviews lezen…

Tweedehands en restyleshop De Zonnebloem: Duurzaam winkelen in Schijndel

Tweedehands en restyleshop De Zonnebloem is een populaire kringloopwinkel gevestigd in het gezellige Schijndel. Met een gemiddelde beoordeling van 3.5/5 sterren is het een vertrouwde plek voor duurzaam winkelen. Deze winkel biedt een breed assortiment aan tweedehands producten, variërend van boeken en kleding tot meubels en huishoudelijke apparaten. Een bezoek aan De Zonnebloem is niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor je portemonnee.

Wat breng je naar Tweedehands en restyleshop De Zonnebloem?

Heb je nog spullen liggen waar je geen gebruik meer van maakt? Bij De Zonnebloem kun je ze een tweede leven geven. Denk bijvoorbeeld aan boeken die je al hebt gelezen, kleding die je niet meer draagt, of meubels die je wilt vervangen. Door deze items naar de winkel te brengen, draag je bij aan een circulaire economie en help je anderen die op zoek zijn naar leuke tweedehands spullen.

Waar moet je op letten bij het winkelen bij Tweedehands en restyleshop De Zonnebloem?

Bij het winkelen bij De Zonnebloem is het belangrijk om op de kwaliteit van de producten te letten. Hoewel de winkel zorgvuldig selecteert wat er in de schappen komt te liggen, is het altijd verstandig om goed te controleren of er geen beschadigingen of ontbrekende onderdelen zijn. Daarnaast is het handig om te weten dat het assortiment regelmatig wisselt. Dus als je een specifiek item zoekt, is het raadzaam om regelmatig een bezoekje te brengen aan de winkel.

Hoe werkt Tweedehands en restyleshop De Zonnebloem?

Tweedehands en restyleshop De Zonnebloem werkt op een eenvoudige en transparante manier. Je kunt tijdens openingstijden gewoon binnenlopen en rustig rondkijken. Mocht je vragen hebben, dan staan de medewerkers klaar om je te helpen. Betalingen worden gedaan aan de kassa, waar je kunt afrekenen met contant geld of pin.

Naast reguliere verkoop heeft De Zonnebloem ook een aantal leuke programma’s en services. Zo organiseren ze regelmatig evenementen, zoals speciale kortingsdagen en themadagen. Daarnaast bieden ze een bezorgservice aan voor de grotere aankopen, zodat je je nieuwe tweedehands meubels gemakkelijk thuis kunt krijgen. Ook kun je De Zonnebloem volgen op Facebook om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws en speciale aanbiedingen.

Wil je duurzaam winkelen en ben je op zoek naar een leuke kringloopwinkel in Schijndel? Breng dan zeker een bezoekje aan Tweedehands en restyleshop De Zonnebloem. Met een gevarieerd aanbod aan tweedehands producten en verschillende services, is dit de ideale plek voor liefhebbers van duurzaam winkelen.

Bezoek Tweedehands en restyleshop De Zonnebloem op Facebook voor het laatste nieuws en updates. Voor meer informatie over kringloopwinkels in Noord-Brabant, kun je kijken op Kringloopwinkels in Noord-Brabant.

15 gedachten over “Kringloopwinkel Tweedehands en restyleshop De Zonnebloem”

 1. ★★★★☆

  Een top bezoek aan Tweedehands en restyleshop De Zonnebloem. Absoluut een aanrader! Genoot van de vriendelijke sfeer en geeft het 5 sterren.

  Beantwoorden
 2. ★★★★☆

  Top shop. Nice second hand stuff for a very low price. Real thrift store with very friendly and helpful staff. Even if I have leftover stuff, they definitely go there. Really worth a visit.

  Beantwoorden
 3. ★★★★☆

  Een uitstekende bezoek aan Tweedehands en restyleshop De Zonnebloem. Absoluut een aanrader! Kreeg geweldige service en geef het 4 sterren.

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter