Kringloopwinkel Www.deneinder.nl in Sint-Oedenrode

Ontdek duurzaam winkelen voor kleding, meubels en meer bij Kringloopcentrum D’n Einder in Sint-Oedenrode – geef spullen een tweede leven!

Adres & contact

Openingstijden

MaandagGesloten
Dinsdag12:30-16:00
Woensdag12:30-16:00
Donderdag12:30-16:00
Vrijdag12:30-16:00
Zaterdag12:30-16:00
ZondagGesloten

Aanbod

Socialmedia

In het kort:

“Een kringloopwinkel met 5 sterren! Grote winkel, strak ingedeeld, super vriendelijk personeel. Altijd lekker snuffelen en iets leuks ontdekken. Den Einder in SintOedenrode zoekt een nieuwe locatie ……wie helpt?!”

Fred Raalte

“Netjes opgezet, ruimtelijk, en genoeg variatie. Voelt ook wel aan als een huiskamer, dat komt ook wel door het personeel die er werkt. Kortom ik ga zeker een keer terug als ik weer in de buurt ben.”

Carmen Van der Venne

“Mooie gezellige Rooise Kringloopwinkel Den Einder. De moeite waard om te bezoeken. Ook kun het er ook nog gezellig koffie of fris drinken. Sluitappel 17 a 5491 TS Sint Oedenrode.”

Rita van Erp

Meer reviews lezen…

Duurzaam winkelen bij Kringloopcentrum D’n Einder in Sint-Oedenrode

Wat kun je brengen naar Kringloopcentrum D’n Einder?

Bij Kringloopcentrum D’n Einder kun je diverse goederen inleveren. Ze nemen graag kleding in, evenals andere gebruikte spullen die nog in goede staat verkeren. Heb je bijvoorbeeld meubels, elektronica, boeken of huishoudelijke artikelen die je niet meer gebruikt? Breng ze naar Kringloopcentrum D’n Einder en geef ze een tweede leven!

Waar moet je op letten bij het winkelen bij Kringloopcentrum D’n Einder?

Bij het winkelen in een kringloopwinkel is het belangrijk om goed op de kwaliteit van de producten te letten. Hoewel Kringloopcentrum D’n Einder ervoor zorgt dat alleen bruikbare items in de winkel terechtkomen, is het verstandig om te controleren of alles naar behoren functioneert voordat je het aanschaft. Daarnaast is het handig om te weten dat de winkel van maandag tot en met zaterdag geopend is volgens onderstaande openingstijden:

 • Dinsdag: 12:30-16:00
 • Woensdag: 12:30-16:00
 • Donderdag: 12:30-16:00
 • Vrijdag: 12:30-16:00
 • Zaterdag: 12:30-16:00

Hoe werkt Kringloopcentrum D’n Einder?

Kringloopcentrum D’n Einder is een kringloopwinkel gevestigd in Sint-Oedenrode, Noord-Brabant. Met een winkeloppervlakte van ongeveer 800 m2 biedt deze winkel een ruime keuze aan tweedehandsartikelen. Het is een rolstoelvriendelijke winkel met een toegankelijke ingang en parkeergelegenheid.

Naast het winkelen heeft Kringloopcentrum D’n Einder ook andere diensten en faciliteiten, zoals de mogelijkheid om goederen in te leveren. Hiermee kun je bijdragen aan het verminderen van verspilling en het bevorderen van duurzaamheid. Voor vragen of contact kun je telefonisch of via e-mail met hen in contact komen.

Kringloopcentrum D’n Einder heeft een gemiddelde beoordeling van 4.1/5 sterren en is een betrouwbare plek om te winkelen en jouw gebruikte spullen een nieuw leven te geven.

Voor meer informatie over Kringloopwinkels in Noord-Brabant kun je hier kijken. Wil je specifiek op zoek naar kringloopwinkels in de regio Meierijstad, bezoek dan deze link. Voor meer nieuws en updates kun je ook de Facebook-pagina van D’n Einder volgen.

Help mee aan een duurzame wereld en ontdek de schatten die Kringloopcentrum D’n Einder te bieden heeft in Sint-Oedenrode. Bezoek deze kringloopwinkel en geef gebruikte spullen een tweede kans!

76 gedachten over “Kringloopwinkel Www.deneinder.nl in Sint-Oedenrode”

 1. ★★★★☆

  Dit is eigenlijk een locatie met diverse accomodaties, waaronder deze kringloop. Maar kringloop is dan niet de definitie die ik eraan zou geven, want de spullen die hier in een grote hal zijn verzameld zijn echt mooie geselecteerde objecten. In andere kringloopwinkels zie je nog wel een van die spullen liggen die je in feite als beheerder geen tweede kans zou moeten geven, en direct moet vernietigen. Maar niet hier Den Einder. Met twee schone toiletten met wastafels, een leuke koffiehoek en vriendelijk personeel heeft deze winkel een multifunctionele uitstraling. Er zijn slechts 3 aandachtspunten die ik zou willen noemen: met een rolstoel is het soms met bepaalde types rolstoel lastig om door alle paden te navigeren of binnen te komen, er is geen invalidetoilet, en er is geen invalideparkeerplaats. Dus de info over rolstoelstoegankelijke ingang en -parkeerplaats op de pagina over is misleidend. Ook is er geen lift naar de 1ste verdieping, maar dat is soms ook een kwestie van geld.

  Beantwoorden
 2. ★★★★☆

  Een hele mooie kringloopwinkel, goed opgezet, HEEL netjes, en erg leuk om er eens naar binnen te gaan , en leuke mensen die je graag hey

  Beantwoorden
 3. ★★★★☆

  New location, same staff. I still have the feeling that it is an elderly shelter, gossiping while the people in the attic above are talking about how pathetic you are. Prices are high, but the books are reasonable with an exception here and there. Be careful on the main road and the parking lot!

  Beantwoorden
 4. ★★★★☆

  Het is een kringloopwinkel. Waar van alles te koop is. Maar er is ook een kopie en print afdeling. Waar ze allerlei drukwerk maken en ook ontwerpen.

  Beantwoorden
 5. ★★★★☆

  Kleine net geordende winkel. Prijzen redelijk. Alleen is mevrouw Toos niet zo aardig in haar manier van communiceren. Daarom 3 ipv 4 sterren

  Beantwoorden
 6. ★★★★☆

  Netjes opgezet, ruimtelijk, en genoeg variatie. Voelt ook wel aan als een huiskamer, dat komt ook wel door het personeel die er werkt. Kortom ik ga zeker een keer terug als ik weer in de buurt ben.

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter