Kringloopwinkel ’t Keerpunt in Hardenberg

Ontdek unieke vondsten bij ’t Keerpunt kringloop in Hardenberg – kleding, boeken, speelgoed en meer. Top beoordelingen, hartelijk welkom!

Adres & contact

Openingstijden

Maandag09:00-17:00
DinsdagGesloten
Woensdag09:00-17:00
Donderdag09:00-17:00
Vrijdag09:00-17:00
Zaterdag09:30-16:00
ZondagGesloten

Aanbod

Socialmedia

In het kort:

“Hele knusse, compacte kringloop met veel aanbod. Ietwat rommelig, door het kleine oppervlak. Maar goed overzichtelijk verder. Mooie kleine prijsjes en vriendelijk personeel. Parkeren kan gratis de 1e drie uur in de parkeergarage van het gemeentehuis direct aan de overkant. Kortom aanrader!”

Dorijn Lenters

“Altijd wel wat te vinden! Schone winkel en lekker ruim gesorteerd. Je kunt gemakkelijk met vragen terecht…. Prijzen liggen onder het gemiddelde, misschien wel de goedkoopste van de regio! Aanrader met stip!!”

Jeroen van den Beemd

“Zo leuk, 2 bloempotten om te schilderen en een gave mok met grappige spreuk en crocks in mijn maat, want de hond had aan de oude geknabbeld, voor minder dan € 4,- gescoord!”

Lucie van Schooten – Tielbeke

Meer reviews lezen…

Over ’t Keerpunt


’t Keerpunt is een kringloopwinkel die gevestigd is in het centrum van Hardenberg. Deze winkel is te vinden aan de Voorstraat 25, 7772 AA Hardenberg. Met een gemiddelde beoordeling van 4.4/5 sterren is ’t Keerpunt een populaire keuze onder de lokale bevolking. De openingstijden van de winkel zijn als volgt: op maandag, woensdag, donderdag en vrijdag is de winkel geopend van 09:00-17:00 uur, op zaterdag van 09:30-16:00 uur en op dinsdag en zondag is de winkel gesloten.


Wat kan je brengen naar ’t Keerpunt?


Bij ’t Keerpunt kan je allerlei spullen brengen die je niet meer gebruikt. Denk hierbij aan kleding, boeken, cd’s, speelgoed en huishoudelijke artikelen. Door jouw spullen naar de kringloopwinkel te brengen, geef je ze een tweede leven en draag je bij aan een duurzamere samenleving. De winkelaccepteert betaalpassen en je kunt zelfs contactloos mobiel betalen. Ook creditcards worden geaccepteerd, wat het betalen nog gemakkelijker maakt.


Waar moet je op letten bij het winkelen bij ’t Keerpunt?


Bij het winkelen bij ’t Keerpunt is het belangrijk om goed op de kwaliteit van de producten te letten. Hoewel alle items zorgvuldig worden geselecteerd voordat ze in de winkel worden geplaatst, kan het voorkomen dat sommige producten gebruikssporen hebben. Neem de tijd om de producten te bekijken voordat je beslist om ze te kopen. Let ook op speciale aanbiedingen en kortingen die regelmatig worden aangeboden bij ’t Keerpunt.


Hoe werkt ’t Keerpunt?


Deze kringloopwinkel is gelegen in het centrum en biedt een uitgebreid assortiment aan tweedehands items. Je kunt er terecht voor boeken, huishoudelijke apparaten, huis- en inrichting, kleding, muziek en speelgoed. ’t Keerpunt is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en biedt ook een handige ophaalservice aan voor grotere spullen.


Unieke programma’s en diensten


’t Keerpunt biedt verschillende unieke programma’s en diensten aan. Zo is er een ophaalservice beschikbaar, waarmee je grotere spullen kunt laten ophalen. Daarnaast is er een rolstoelvriendelijke ingang en parkeergelegenheid, wat de winkel toegankelijk maakt voor iedereen. Op social media kun je ’t Keerpunt volgen op Instagram om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws en updates.


Ontdek meer Kringloop Hardenberg en Dedemsvaart


’t Keerpunt is één van de filialen van Kringloop Hardenberg en Dedemsvaart. Ben je benieuwd naar de andere vestigingen? Ontdek meer over de kringloopwinkels in de regio Hardenberg en Dedemsvaart via de volgende link: Kringloop Hardenberg en Dedemsvaart

44 gedachten over “Kringloopwinkel ’t Keerpunt in Hardenberg”

 1. ★★★★★

  Hele knusse, compacte kringloop met veel aanbod. Ietwat rommelig, door het kleine oppervlak. Maar goed overzichtelijk verder. Mooie kleine prijsjes en vriendelijk personeel. Parkeren kan gratis de 1e drie uur in de parkeergarage van het gemeentehuis direct aan de overkant. Kortom aanrader!

  Beantwoorden
 2. ★★★★★

  Always something to find! Clean store and well stocked. You can easily ask questions…. Prices are below average, perhaps the cheapest in the region! Highly recommended!!

  Beantwoorden
 3. ★★★★★

  Een fantastische bezoek aan ’t Keerpunt. Zeker aan te bevelen! Was onder de indruk van de collectie en geeft het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 4. ★★★★★

  Een top ervaring met ’t Keerpunt. Een echte aanwinst voor de buurt! Vond precies wat ik zocht en geeft het een welverdiende 4/5.

  Beantwoorden
 5. ★★★★★

  Een geweldige ervaring bij ’t Keerpunt. Een echte aanwinst voor de buurt! Genoot van de vriendelijke sfeer en geeft het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 6. ★★★★★

  Een fantastische ervaring bij de kringloopwinkel ’t Keerpunt. Zeker aan te bevelen! Was onder de indruk van de collectie en geeft het 5 sterren.

  Beantwoorden
 7. ★★★★★

  Een geweldige ervaring bij ’t Keerpunt. Een echte aanwinst voor de buurt! Vond precies wat ik zocht en geeft het een dikke 5.

  Beantwoorden
 8. ★★★★★

  Een top bezoek aan ’t Keerpunt. Zou het iedereen aanbevelen! Was onder de indruk van de collectie en geeft het een dikke 5.

  Beantwoorden
 9. ★★★★★

  Een fantastische ervaring bij de kringloopwinkel ’t Keerpunt. Zeker aan te bevelen! Genoot van de vriendelijke sfeer en geeft het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden
 10. ★★★★★

  Een geweldige ervaring bij de kringloopwinkel ’t Keerpunt. Zou het iedereen aanbevelen! Genoot van de vriendelijke sfeer en geef het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 11. ★★★★★

  Een top ervaring bij de kringloopwinkel ’t Keerpunt. Een echte aanwinst voor de buurt! Genoot van de vriendelijke sfeer en geeft het 5 sterren.

  Beantwoorden
 12. ★★★★★

  Een fantastische ervaring met de kringloopwinkel ’t Keerpunt. Zou het iedereen aanbevelen! Vond precies wat ik zocht en geeft het 5 sterren.

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter