Kringloop de Samenwerking in Hardenberg

Ontdek duurzame schatten! Shop tweedehandse kleding, boeken, elektronica, en speelgoed bij Kringloop de Samenwerking in Hardenberg.

Adres & contact

Openingstijden

Maandag09:00-17:00
Dinsdag09:00-17:00
Woensdag09:00-17:00
Donderdag09:00-17:00
Vrijdag09:00-17:00
Zaterdag10:00-17:00
ZondagGesloten

Aanbod

In het kort:

“Ontzettend leuk ingericht pand. De spullen zijn netjes en op een leuke manier neergezet. Het personeel is ontzettend vrolijk, vriendelijk en behulpzaam. Ik heb hier een erg mooi Puma jasje gekocht voor €2, dus de prijzen zijn erg netjes! Nog echte kringloop prijzen dus 😊 …”

Lisa _

“Heel leuke speelse kringloop! Dit met name door de aankleding en hout in het interieur. Leuk om doorheen te gaan en de spullen te bekijken. Niet al te groot. Prijzen zijn oke.”

Heidie Focus

“Deze kringloop winkel wordt gerund door mensen met een beperking maar het is er altijd gezellig echt wel met vriendelijke groeten local guide sporter Rick”

Rick Reinders

Meer reviews lezen…

Kringloop de Samenwerking: Duurzaam winkelen in Hardenberg

Wat kan je brengen naar Kringloop de Samenwerking?

Bij Kringloop de Samenwerking in Hardenberg kan je terecht voor een breed scala aan tweedehands goederen, zoals kleding, boeken, elektronica en speelgoed. Deze kringloopwinkel biedt niet alleen een winkelervaring, maar ook dagbesteding voor mensen met een verstandelijke beperking of psychische stoornis. Met een gemiddelde beoordeling van 4.6/5 sterren is Kringloop de Samenwerking een populaire keuze onder de lokale bevolking.

Waar moet je op letten bij Kringloop de Samenwerking?

Bij het bezoeken van Kringloop de Samenwerking is het belangrijk om op de prijzen te letten, aangezien dit een veelgenoemd aspect is in de recensies. Het is echter de moeite waard om te vermelden dat Kringloop de Samenwerking bekend staat om zijn gunstige prijzen, dus je kunt hier zeker koopjes vinden. Daarnaast is de winkel rolstoelvriendelijk, met zowel een rolstoelvriendelijke ingang als parkeergelegenheid.

Hoe werkt Kringloop de Samenwerking?

Bij Kringloop de Samenwerking kan je op verschillende manieren bijdragen aan duurzaam winkelen. Tijdens de openingstijden kan je zelf spullen inleveren bij de winkel, bij voorkeur schoon en in goede staat. Heb je grote hoeveelheden spullen of kan je niet naar de winkel komen? Geen probleem! Kringloop de Samenwerking biedt ook een ophaalservice aan. Neem contact op met de winkel voor meer informatie of om een ophaalafspraak te maken.

Unieke programma’s en diensten bij Kringloop de Samenwerking

Bij Kringloop de Samenwerking worden naast het brede assortiment aan tweedehands goederen ook diverse programma’s en diensten aangeboden. Zo is er een koffiehoek waar je even kunt uitrusten en genieten van een drankje tijdens het winkelen. Daarnaast kan je bij Kringloop de Samenwerking ook terecht voor het innemen van goederen, waardoor je gemakkelijk oude spullen een nieuw leven kunt geven. Dit winkelconcept draagt niet alleen bij aan duurzaamheid, maar creΓ«ert ook een gevoel van saamhorigheid binnen de gemeenschap.

Volg Kringloop de Samenwerking op social media

Wil je op de hoogte blijven van de laatste updates en nieuws over duurzaam tweedehands winkelen bij Kringloop de Samenwerking? Volg de kringloopwinkel dan op Facebook. Via dit sociale media kanaal blijf je op de hoogte van alle laatste ontwikkelingen en activiteiten.

Ben je benieuwd naar meer kringloopwinkels in Hardenberg of Overijssel? Ontdek dan hier andere winkels in de omgeving.

Bij Kringloop de Samenwerking in Hardenberg vind je alles wat je zoekt op het gebied van tweedehands winkelen. Breng een bezoek aan deze duurzame kringloopwinkel en ontdek zelf de vele schatten die je hier kunt vinden.

16 gedachten over “Kringloop de Samenwerking in Hardenberg”

 1. β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…

  Ook de tweede kringloop van de Samenwerking is de moeite waard. Zelfde sfeer en opstelling en heel vriendelijk personeel. Echte aanraders!

  Beantwoorden
 2. β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…

  Een fantastische ervaring met de kringloopwinkel de Samenwerking. Zeker aan te bevelen! Vond precies wat ik zocht en geeft het een dikke 5.

  Beantwoorden
 3. β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…

  Heel leuke speelse kringloop! Dit met name door de aankleding en hout in het interieur. Leuk om doorheen te gaan en de spullen te bekijken. Niet al te groot. Prijzen zijn oke.

  Beantwoorden
 4. β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…

  Deze kringloop winkel wordt gerund door mensen met een beperking maar het is er altijd gezellig echt wel met vriendelijke groeten local guide sporter Rick

  Beantwoorden
 5. β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…

  Een top ervaring bij de kringloopwinkel de Samenwerking. Een echte aanwinst voor de buurt! Was onder de indruk van de collectie en geef het een dikke 5.

  Beantwoorden
 6. β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…

  Ontzettend leuk ingericht pand. De spullen zijn netjes en op een leuke manier neergezet. Het personeel is ontzettend vrolijk, vriendelijk en behulpzaam. Ik heb hier een erg mooi Puma jasje gekocht voor 2, dus de prijzen zijn erg netjes! Nog echte kringloop prijzen dus

  Beantwoorden
 7. β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…

  Een geweldige ervaring met de kringloopwinkel de Samenwerking. Absoluut een aanrader! Vond precies wat ik zocht en geeft het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 8. β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…

  Een uitstekende ervaring bij de kringloopwinkel de Samenwerking. Absoluut een aanrader! Was onder de indruk van de collectie en geeft het een welverdiende 4/5.

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter