Kringloopwinkel De samenwerking in Hardenberg

Bezoek De Samenwerking in Hardenberg voor unieke vondsten in kleding, boeken, elektronica en meer. Steun dagbesteding met elke aankoop.

Adres & contact

Openingstijden

Maandag10:00-18:00
Dinsdag10:00-18:00
Woensdag10:00-18:00
Donderdag10:00-18:00
Vrijdag10:00-18:00
Zaterdag10:00-17:00
ZondagGesloten

Aanbod

In het kort:

“Een ontzettend mooie unieke sfeervolle kringloopwinkel in een authenthiek mooi oud boerderijpand. Niet zo’n grote sfeerloze fabriekshal, wat je steeds vaker ziet. Heel veel hoekjes, alles perfect opgesteld. En een super mooi groot kledingaanbod op de bovenste verdieping. Ook nog eens een hele mooie actie de maand augustus alle kleding en schoeisel 50% korting. Complimenten!”

Dorijn Lenters

“Leuke en actieve Kringloop winkel. Grappig de opmerkingen over rommelig. Dat “rommelig” komt door de indeling en lijkt me een bewuste keuze. Voor mij is het daardoor veel gezelliger en geeft bovendien de juiste indruk dat er iets te ontdekken valt. Extra en niet geplande rommeligheid kan komen door verbouwingen. Ik zeg: “Ga zo door”.”

Johan Dammuller

“Als vrijwilliger kan ik alleen maar positieve punten aandragen. Ik hoop dat anderen dit ook vinden. Wij zijn maanden verder, maar ik vind onze kringloopwinkel nog steeds geweldig”

Ton Rijghard

Meer reviews lezen…

De Samenwerking: Dé Kringloopwinkel in Hardenberg

De Samenwerking is een kringloopwinkel gevestigd in Hardenberg, Overijssel. Deze bijzondere winkel is onderdeel van Zorgvoorziening De Samenwerking en biedt dagbesteding voor mensen met een verstandelijke beperking en/of psychische stoornis. Je vindt hier een uitgebreid assortiment aan tweedehands spullen, variërend van kleding tot boeken, elektronica en speelgoed. De kringloopwinkel is gelegen aan de Bruchterweg 85A en is rolstoelvriendelijk, zowel de ingang als de parkeergelegenheid.

Spullen brengen naar De Samenwerking

Heb je overbodige spullen waar je iemand anders blij mee kunt maken? Bij De Samenwerking kun je tijdens de openingstijden jouw spullen inleveren. Het wordt wel op prijs gesteld als je de spullen zo schoon mogelijk aanlevert. De precieze innametijden kun je vinden op de website van De Samenwerking – Bruchterweg.

Spullen laten ophalen

Heb je grote spullen die je niet zelf kunt vervoeren? Geen probleem! De Samenwerking – Bruchterweg biedt een ophaalservice aan. Neem contact op met de winkel voor meer informatie en het maken van een ophaalafspraak.

Wat kun je vinden bij De Samenwerking – Bruchterweg?

In de kringloopwinkel van De Samenwerking vind je een divers assortiment aan tweedehands spullen. Of je nu op zoek bent naar boeken, huishoudelijke apparaten, meubels, kleding of speelgoed, je zult het hier allemaal vinden. Het kopen van tweedehands spullen is niet alleen budgetvriendelijk, maar ook duurzaam!

Diensten en faciliteiten

Naast het aanbieden van tweedehands spullen heeft De Samenwerking – Bruchterweg ook enkele diensten en faciliteiten. Zo kun je hier niet alleen goederen inleveren maar is er ook een koffiehoek aanwezig waar je even kunt ontspannen tijdens het winkelen. Daarnaast biedt de winkel een ophaalservice aan voor grote spullen die je niet zelf kunt vervoeren.

Volg De Samenwerking – Bruchterweg op social media

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws en de nieuwste aanwinsten van De Samenwerking – Bruchterweg? Volg de kringloopwinkel dan op social media. Je kunt ze vinden op Facebook en op Instagram.

Breng een bezoek aan De Samenwerking – Bruchterweg in Hardenberg en ontdek het uitgebreide assortiment aan tweedehands spullen. Niet alleen scoor je hier mooie en unieke items, je steunt ook nog eens het goede doel. Kringloopwinkel De Samenwerking is dé plek voor duurzaam winkelen in Hardenberg.

74 gedachten over “Kringloopwinkel De samenwerking in Hardenberg”

 1. ★★★★★

  Een uitstekende ervaring bij De samenwerking. Zou het iedereen aanbevelen! Kreeg geweldige service en geeft het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden
 2. ★★★★★

  Leuk personeel , mooi ingericht en koffie beschikbaar . Leuke spulletjes. Het adres zwingel 2 Hardenberg en op bruchterweg 85 A is ook een kringloop winkel van hun

  Beantwoorden
 3. ★★★★★

  Ontzettend leuke kringloop, flink geslaagd met boeken vandaag. Vriendelijk personeel, ruime parkeergelegenheid en leuke prijsjes. Tot volgende keer!

  Beantwoorden
 4. ★★★★★

  Een top bezoek aan De samenwerking. Een echte aanwinst voor de buurt! Kreeg geweldige service en geeft het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden
 5. ★★★★★

  Een ontzettend mooie unieke sfeervolle kringloopwinkel in een authenthiek mooi oud boerderijpand. Niet zon grote sfeerloze fabriekshal, wat je steeds vaker ziet. Heel veel hoekjes, alles perfect opgesteld. En een super mooi groot kledingaanbod op de bovenste verdieping. Ook nog eens een hele mooie actie de maand augustus alle kleding en schoeisel 50% korting. Complimenten!

  Beantwoorden
 6. ★★★★★

  Heerlijke kringloop , soms een beetje rommelig, maar dat is eigenlijk wat we willen, zoeken naar dat onopgemerkte pareltje. Vriendelijk personeel. Minimaal 2x per week bezoeken.

  Beantwoorden
 7. ★★★★★

  Een geweldige ervaring met de kringloopwinkel De samenwerking. Een echte aanwinst voor de buurt! Vond precies wat ik zocht en geef het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden
 8. ★★★★★

  Een geweldige ervaring bij De samenwerking. Zou het iedereen aanbevelen! Vond precies wat ik zocht en geef het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 9. ★★★★★

  Dit is een van de kleinere kringloopwinkels in Hardenberg, maar absoluut de leukste. Mooi ingedeeld en leuke hoekjes gemaakt op (bijvoorbeeld) kleur. Aardig personeel.

  Beantwoorden
 10. ★★★★★

  Een geweldige ervaring met de kringloopwinkel De samenwerking. Absoluut een aanrader! Genoot van de vriendelijke sfeer en geef het 5 sterren.

  Beantwoorden
 11. ★★★★★

  Als vrijwilliger kan ik alleen maar positieve punten aandragen. Ik hoop dat anderen dit ook vinden. Wij zijn maanden verder, maar ik vind onze kringloopwinkel nog steeds geweldig

  Beantwoorden
 12. ★★★★★

  Een uitstekende ervaring met De samenwerking. Zou het iedereen aanbevelen! Was onder de indruk van de collectie en geef het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden
 13. ★★★★★

  Een uitstekende ervaring met de kringloopwinkel De samenwerking. Een echte aanwinst voor de buurt! Was onder de indruk van de collectie en geeft het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter