Kringloop voor Red een Kind in Hardenberg

Ontdek duurzame tweedehands kleding, meubels, boeken en speelgoed bij Kringloop voor Red een Kind in Hardenberg. Shop bewust!

Adres & contact

Openingstijden

MaandagGesloten
DinsdagGesloten
WoensdagGesloten
Donderdag10:00-17:00
Vrijdag10:00-17:00
Zaterdag10:00-17:00
ZondagGesloten

Aanbod

Socialmedia

In het kort:

“Mooie grote kringloop. Veel verschillende spulletjes. Alles netjes gesorteerd en heel overzichtelijk.”

Rowan Gerdes

“Moooe ruime winkel, vriendelijke medewerkers, goede prijs kwaliteit verhouding.”

Berend F Harwig

Meer reviews lezen…

Kringloop voor Red een Kind Hardenberg: Een Avontuur in Duurzaam Winkelen

Kringloop voor Red een Kind Hardenberg is een kringloopwinkel in Hardenberg die zich volledig inzet voor het redden van kinderen. Deze prachtige winkel is gelegen aan Stelling 1, 7773 ND Hardenberg. De openingstijden zijn van donderdag tot en met zaterdag, van 10:00 tot 17:00 uur.

Wat kan je brengen naar de kringloopwinkel?

Bij Kringloop voor Red een Kind Hardenberg kan je terecht met allerlei tweedehands spullen die je niet meer nodig hebt. Denk hierbij aan kleding, meubels, elektronica, boeken en nog veel meer. Door jouw donaties help je niet alleen het milieu, maar steun je ook het goede doel van Stichting Red een Kind.

Waar moet je op letten bij het winkelen in de kringloopwinkel?

Bij het winkelen in Kringloop voor Red een Kind Hardenberg is het belangrijk om goed op te letten. Hoewel alle items met zorg worden geselecteerd, is het altijd verstandig om de kleding en andere producten te controleren op eventuele schade of gebreken. Neem rustig de tijd om door de winkel te snuffelen, want je weet nooit wat voor verborgen schatten je kunt vinden.

Hoe werkt de kringloopwinkel?

Bij Kringloop voor Red een Kind Hardenberg wordt elke donatie en aankoop gewaardeerd. De opbrengst van de verkochte items wordt gebruikt om kinderen te helpen die in moeilijke omstandigheden leven. Door te winkelen bij deze kringloopwinkel draag je dus direct bij aan dit nobele doel.

Daarnaast biedt Kringloop voor Red een Kind Hardenberg ook unieke programma’s, kortingen en andere services aan. Het personeel staat altijd klaar om je te helpen en je vragen te beantwoorden. De winkel is rolstoeltoegankelijk, heeft een rolstoelvriendelijk toilet en een genderneutraal toilet. Daarnaast accepteert de winkel verschillende betaalpassen, en kan je zelfs contactloos mobiel betalen.

Met een gemiddelde klantwaardering van 5.0/5 sterren is Kringloop voor Red een Kind Hardenberg een geliefde plek voor duurzaam winkelen en het steunen van het goede doel. Mis geen enkele update over deze geweldige kringloopwinkel en volg ze op Facebook en Instagram om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws.

Kringloop voor Red een Kind Hardenberg is onderdeel van Stichting Red een Kind. Wil je meer weten over de andere filialen van Stichting Red een Kind in Nederland? Ontdek ze hier: 5 Filialen van Stichting Red een Kind.

Bezoek Kringloop voor Red een Kind Hardenberg en ervaar de magie van duurzaam winkelen, terwijl je tegelijkertijd een waardevolle bijdrage levert aan het redden van kinderlevens.

4 gedachten over “Kringloop voor Red een Kind in Hardenberg”

  1. ★★★★★

    Een uitstekende bezoek aan voor Red een Kind. Absoluut een aanrader! Genoot van de vriendelijke sfeer en geef het een welverdiende 5/5.

    Beantwoorden

Laat hieronder een review achter