HCM Kringloop Hardenberg

Ontdek duurzame schatten bij HCM Kringloop Hardenberg – boeken, interieur, muziek. Vind jouw unieke koopje in Hardenberg!

Adres & contact

Openingstijden

MaandagGesloten
DinsdagGesloten
Woensdag10:00-16:00
Donderdag10:00-16:00
Vrijdag10:00-16:00
Zaterdag10:00-16:00
ZondagGesloten

Aanbod

Socialmedia

In het kort:

“Leuke oude meuk (de spullen, niet het vriendelijke en enthousiaste personeel 😂). We kwamen (als toeristen) toevallig langs, de stop was de moeite waard.”

Hans Lesman

“Middel grote winkel. Goedkope prijzen. Voor rolstoelen niet geschikt ivm smalle paden. Vriendelijke mensen die er werken. LET WEL OP DE OPENINGSTIJDEN.”

andre de jong

“Vriendelijk winkeltje met voor ieder wel iets. Prijzen zijn laag en als je iets niet kunt vinden zijn ze altijd bereid mee te kijken.”

Jeroen van den Beemd

Meer reviews lezen…

HCM Kringloop Hardenberg: Duurzaam Tweedehands Winkelen in Hardenberg

HCM Kringloop Hardenberg is een kringloopwinkel van het Hardenbergs Christelijk Mannenkoor, gelegen aan de Gramsbergerweg 66 in Hardenberg. Met een gemiddelde beoordeling van 4,3/5 sterren is deze kringloopwinkel een populaire bestemming voor liefhebbers van tweedehands spullen.

Wat kun je brengen naar HCM Kringloop Hardenberg?

Bij HCM Kringloop Hardenberg kun je verschillende tweedehands items brengen. Denk hierbij aan boeken, huis- en inrichting en muziek. Door spullen te doneren aan deze kringloopwinkel draag je bij aan duurzaamheid en hergebruik.

Waar moet je op letten bij het winkelen bij HCM Kringloop Hardenberg?

Bij het winkelen in deze kringloopwinkel is het belangrijk om aandacht te besteden aan twee aspecten: het vriendelijke personeel en de interessante prijzen. Veel reviews van klanten vermelden het behulpzame personeel en de goede prijs-kwaliteitverhouding. Dit maakt winkelen bij HCM Kringloop Hardenberg een plezierige ervaring.

Hoe werkt HCM Kringloop Hardenberg?

HCM Kringloop Hardenberg heeft een ruim assortiment aan tweedehands spullen, waaronder boeken, huis- en inrichting en muziek. Daarnaast biedt de winkel faciliteiten zoals een koffiehoek, waar je even kunt ontspannen tijdens het winkelen.

Unieke programma’s en kortingen

Als onderdeel van het Hardenbergs Christelijk Mannenkoor organiseert HCM Kringloop Hardenberg regelmatig speciale programma’s en evenementen. Daarnaast biedt de kringloopwinkel interessante kortingen aan haar klanten.

Volg HCM Kringloop Hardenberg via social media

Mis geen enkele update over HCM Kringloop Hardenberg en volg de kringloopwinkel op Facebook om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws over duurzaam tweedehands winkelen in Hardenberg.

HCM Kringloop Hardenberg is een geweldige plek om tweedehands spullen te kopen en tegelijkertijd bij te dragen aan een duurzame samenleving. Bezoek deze kringloopwinkel en ontdek de vele schatten die hier te vinden zijn!

87 gedachten over “HCM Kringloop Hardenberg”

 1. ★★★★★

  Een top ervaring met HCM Hardenberg. Zeker aan te bevelen! Was onder de indruk van de collectie en geeft het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden
 2. ★★★★★

  Een geweldige ervaring bij de kringloopwinkel HCM Hardenberg. Een echte aanwinst voor de buurt! Genoot van de vriendelijke sfeer en geeft het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden
 3. ★★★★★

  Een uitstekende ervaring met HCM Hardenberg. Zeker aan te bevelen! Genoot van de vriendelijke sfeer en geef het 5 sterren.

  Beantwoorden
 4. ★★★★★

  Dit is een ietwat rommelige kringloopwinkel maar de prijzen maken vele goed omdat het er goedkoper is dan in alle kringloopwinkels die ik ken. Het is geen grote winkel maar er is wel van alles.

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter