Kringloopwinkel Stoffeltje ’t in Oostrum

Bezoek Stoffeltje ’t in Oostrum voor kwalitatieve tweedehandskleding, accessoires en meer. Unieke vondsten tegen aantrekkelijke prijzen!

Adres & contact

Openingstijden

Aanbod

Socialmedia

In het kort:

“Ik werd er goed geholpen”

John Snackcorner

Meer reviews lezen…

Stoffeltje ’t: Dé Kringloopwinkel in Oostrum

Bent u een liefhebber van tweedehandskleding en zoekt u een unieke winkelervaring? Dan moet u zeker een bezoek brengen aan Stoffeltje ’t, dé kringloopwinkel in Oostrum. Gelegen aan de Stationsweg 86, biedt Stoffeltje ’t een breed assortiment aan hoogwaardige merkkleding voor een schappelijke prijs. Met een gemiddelde waardering van 4.0/5 sterren, is deze winkel al meer dan 30 jaar een begrip in de wijde omgeving.

Wat kunt u brengen naar de kringloopwinkel?

Bij Stoffeltje ’t kunt u terecht met al uw mooie, actuele en exclusieve merkkleding voor dames, heren en kinderen in alle stijlen en maten. De kleding wordt zorgvuldig bekeken door de eigenaressen Monique Houben en Heidi van de Winkel, en alleen de meest modieuze en recente modellen komen in de winkel terecht. Dus heeft u kleding die er nog keurig uitziet en niet ouder is dan twee jaar? Breng het langs bij Stoffeltje ’t en geef uw kleding een tweede kans.

Waar moet u op letten bij Stoffeltje ’t?

Bij Stoffeltje ’t kunt u rekenen op een uitstekende winkelervaring. De winkel is gevestigd in het nostalgische woongedeelte van de Stoffelhoeve op de stationsweg in Oostrum. Hier vindt u een prachtige mix van moderne zwart-wit-metallic tinten en accessoires, die perfect passen bij het modebeeld van deze tijd. Daarnaast zijn er gezellige koffiehoeken en paskamers gecreëerd om aan uw wensen als klant tegemoet te komen. Laat u inspireren door de nostalgische sfeer en geniet van de unieke ambiance tijdens uw bezoek.

Hoe werkt Stoffeltje ’t?

Het proces bij Stoffeltje ’t is eenvoudig en geautomatiseerd, waardoor u snel geholpen kunt worden. In tegenstelling tot andere kringloopwinkels koopt Stoffeltje ’t geen kleding in, maar bemiddelt het in de verkoop van merkkleding. De eigenaressen kijken uw kleding zorgvuldig na en bepalen welke kleding in de collectie komt en voor welke prijs. Zo bent u altijd verzekerd van hoogwaardige kledingstukken tegen een schappelijke prijs.

Unieke programma’s en kortingen

Stoffeltje ’t biedt ook diverse unieke programma’s en kortingen voor haar klanten. Zo kunt u profiteren van speciale kortingsacties op bepaalde merken en kunnen kinderen terecht voor kleding in alle maten. Daarnaast vindt u bij Stoffeltje ’t ook een uitgebreid assortiment aan sieraden, tassen, schoenen en accessoires, zodat u uw outfit helemaal compleet kunt maken.

Bezoek Stoffeltje ’t in Oostrum

Wilt u genieten van een unieke winkelervaring vol hoogwaardige merkkleding voor een schappelijke prijs? Breng dan zeker een bezoek aan Stoffeltje ’t in Oostrum. De openingstijden zijn te vinden op de website. Voor meer informatie over het assortiment en de merken kunt u terecht op www.kanzvintage.nl. Vergeet ook niet om de Facebook-pagina te volgen en op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes en kortingsacties: Stoffeltje ’t op Facebook. Kom langs en ontdek de schatten die op u wachten bij Stoffeltje ’t, dé kringloopwinkel in Oostrum.

2 gedachten over “Kringloopwinkel Stoffeltje ’t in Oostrum”

Laat hieronder een review achter