Kringloopwinkel Winkel van Sinkel Venray

Ontdek duurzaam shoppen in Venray bij Winkel van Sinkel voor tweedehands boeken, meubels, speelgoed en meer. Bezoek ons nu!

Adres & contact

Openingstijden

Maandag13:30-17:00
Dinsdag13:30-17:00
Woensdag13:30-17:00
DonderdagGesloten
Vrijdag13:30-17:00
Zaterdag13:30-16:00
ZondagGesloten

Aanbod

Socialmedia

In het kort:

“IK KWAM ER VOOR DE 2e KEER EN IK HEB ER GOEDE DEALTJES GEMAAKT MAAR ALLEEN DE LAPTOP WAS WAARDELOOS. IK SLOOT HEM THUIS AAN,MAAR DE MUIS DEED HELEMAAL NIKS EN ER ZATEN NOG MEER ERRORS(FOUTEN) IN. IK HEB MIJ ER MAAR MEE AFGEVONDEN ZONDER EROVER TE KLAGEN. MOET IK EIGENLIJK WEL DOEN, OMDAT ZE ZEIDEN DAT DE LAPTOP WAS GETEST. MOET ER DEZE WEEK TOCH MAAR VAN ZEGGEN. WANT HET GELD IS TOCH MAAR WEGGEGOOID . EN HET LEVEN IS AL ZO DUUR. MORGEN MIDDAG GA IK ER EVEN LANGS EN DAN ZEG IK ER TOCH OP EEN FATSOENLIJKE WIJZE ER IETS VAN (ALS IK HET NIET VERGEET) VERDER IS ALLES ER TOCH WEL OKE. GROETJES M.OET VENRAY.”

MAH GILSING

“Een leuke snuffelwinkel,heb er 2 glazen fruitschalen gekocht en een klein vaasje samenvoor nog geen 2 euro,dat is nog eens een koopje,”

Jose Ratcliff

“What a nice, neat and organized cycle here! Nice employees and really nice things for a very small price. No mess. Worth a visit.”

Ingrid de Keijzer

Meer reviews lezen…

Winkel van Sinkel Venray: Een Duurzaam Avontuur in Venray

Winkel van Sinkel Venray is een kringloopwinkel gelegen in Venray, Limburg. Deze unieke locatie biedt een breed scala aan tweedehands producten, perfect voor degenen die duurzaam willen winkelen. De winkel is open op maandag, dinsdag, woensdag, vrijdag en zaterdag, zodat je gemakkelijk een bezoek kunt brengen aan deze spannende wereld van hergebruik.

Wat kan je meenemen naar de kringloopwinkel?

Bij Winkel van Sinkel Venray vind je een gevarieerd assortiment aan tweedehands spullen, waaronder boeken, huishoudelijke apparaten, inrichtingsartikelen, kleding, meubels, muziek en speelgoed. Of je nu op zoek bent naar een vintage fashionitem, een uniek boek of iets bijzonders voor je interieur, deze kringloopwinkel heeft het allemaal. Bovendien draag je bij aan een duurzame toekomst door tweedehands producten te kopen.

Waarop moet je letten in de kringloopwinkel?

Bij het bezoeken van Winkel van Sinkel Venray is het belangrijk om aandacht te besteden aan de kwaliteit en staat van de producten. Hoewel tweedehands producten een geweldige vondst kunnen zijn, is het altijd goed om te controleren of alles nog naar behoren functioneert voordat je iets koopt. Het winkelpersoneel staat altijd klaar om je te helpen en eventuele vragen te beantwoorden.

Hoe werkt de kringloopwinkel?

Wanneer je klaar bent met winkelen en je tweedehands schatten hebt gevonden, kun je bij Winkel van Sinkel Venray betalen met verschillende betaalpassen. Dit maakt je winkelervaring nog gemakkelijker. Daarnaast biedt de winkel diverse programma’s en kortingen aan haar klanten. Houd hun Facebook-pagina en Instagram-account in de gaten om op de hoogte te blijven van de laatste aanbiedingen en evenementen.

Winkel van Sinkel Venray is jouw toegangspoort tot een duurzame en unieke winkelervaring. Bezoek deze kringloopwinkel en ontdek zelf de schatten die hier op je wachten. Voor meer informatie over kringloopwinkels in Venray en andere delen van Limburg kun je terecht op onze website Kringloop.Local.

37 gedachten over “Kringloopwinkel Winkel van Sinkel Venray”

 1. ★★★★★

  IK KWAM ER VOOR DE 2e KEER EN IK HEB ER GOEDE DEALTJES GEMAAKT MAAR ALLEEN DE LAPTOP WAS WAARDELOOS. IK SLOOT HEM THUIS AAN,MAAR DE MUIS DEED HELEMAAL NIKS EN ER ZATEN NOG MEER ERRORS(FOUTEN) IN. IK HEB MIJ ER MAAR MEE AFGEVONDEN ZONDER EROVER TE KLAGEN. MOET IK EIGENLIJK WEL DOEN, OMDAT ZE ZEIDEN DAT DE LAPTOP WAS GETEST. MOET ER DEZE WEEK TOCH MAAR VAN ZEGGEN. WANT HET GELD IS TOCH MAAR WEGGEGOOID . EN HET LEVEN IS AL ZO DUUR. MORGEN MIDDAG GA IK ER EVEN LANGS EN DAN ZEG IK ER TOCH OP EEN FATSOENLIJKE WIJZE ER IETS VAN (ALS IK HET NIET VERGEET) VERDER IS ALLES ER TOCH WEL OKE. GROETJES M.OET VENRAY.

  Beantwoorden
 2. ★★★★★

  Een geweldige bezoek aan de kringloopwinkel Winkel van Sinkel Venray. Absoluut een aanrader! Kreeg geweldige service en geeft het 5 sterren.

  Beantwoorden
 3. ★★★★★

  Een uitstekende bezoek aan de kringloopwinkel Winkel van Sinkel Venray. Zeker aan te bevelen! Genoot van de vriendelijke sfeer en geeft het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 4. ★★★★★

  Een top ervaring met de kringloopwinkel Winkel van Sinkel Venray. Zou het iedereen aanbevelen! Genoot van de vriendelijke sfeer en geef het een dikke 5.

  Beantwoorden
 5. ★★★★★

  Een top ervaring bij de kringloopwinkel Winkel van Sinkel Venray. Een echte aanwinst voor de buurt! Vond precies wat ik zocht en geeft het een dikke 5.

  Beantwoorden
 6. ★★★★★

  Een top ervaring bij Winkel van Sinkel Venray. Een echte aanwinst voor de buurt! Vond precies wat ik zocht en geeft het een dikke 5.

  Beantwoorden
 7. ★★★★★

  Een geweldige ervaring bij de kringloopwinkel Winkel van Sinkel Venray. Absoluut een aanrader! Genoot van de vriendelijke sfeer en geef het een dikke 5.

  Beantwoorden
 8. ★★★★★

  Een top bezoek aan Winkel van Sinkel Venray. Een echte aanwinst voor de buurt! Genoot van de vriendelijke sfeer en geeft het een welverdiende 4/5.

  Beantwoorden
 9. ★★★★★

  What a nice, neat and organized cycle here! Nice employees and really nice things for a very small price. No mess. Worth a visit.

  Beantwoorden
 10. ★★★★★

  Een leuke snuffelwinkel,heb er 2 glazen fruitschalen gekocht en een klein vaasje samenvoor nog geen 2 euro,dat is nog eens een koopje,

  Beantwoorden
 11. ★★★★★

  Een fantastische bezoek aan de kringloopwinkel Winkel van Sinkel Venray. Een echte aanwinst voor de buurt! Was onder de indruk van de collectie en geeft het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter