Kringloopwinkel Kanz Vintage Boutique

Ontdek unieke vintage kleding en designermerken bij KANZ Vintage Boutique in Oostrum – jouw bestemming voor duurzame mode-ervaringen.

Adres & contact

Openingstijden

MaandagGesloten
DinsdagGesloten
Woensdag09:00-16:00
DonderdagGesloten
Vrijdag18:00-21:00
Zaterdag09:30-13:30
ZondagGesloten

Aanbod

In het kort:

“Leuk winkeltje met 2de hands kleding , alles mooi en schoon..Eigenaarresse altijd in haar wjnkel en bijzonder vriendelijk , zeker de moeite waard.”

Jose Laat

“Verrassende collectie. Zo goed als nieuw.”

Marian Broers-van Mil

“Nice”

Milen Antonov

Meer reviews lezen…

Ontdek KANZ Vintage Boutique in Oostrum

KANZ Vintage Boutique is een tweedehands kledingwinkel die gevestigd is in Oostrum, Limburg. Als je op zoek bent naar een unieke winkelervaring waar je duurzaam kunt winkelen, dan is KANZ Vintage de plek voor jou. Met hun gevarieerde assortiment en uitstekende service, is het geen verrassing dat de winkel een gemiddelde beoordeling heeft van 4.3/5 sterren.

Wat kun je meenemen naar de winkel?

Bij KANZ Vintage Boutique kun je allerlei soorten kleding en accessoires meenemen. Of je nu op zoek bent naar vintage kledingstukken, designermerken of gewoon iets unieks, je zult zeker iets vinden wat bij je past. Breng kledingstukken die je niet meer draagt naar de winkel en geef ze een nieuw leven. Het is een geweldige manier om duurzaam te zijn en tegelijkertijd iets terug te doen voor het milieu.

Waar moet je op letten in de winkel?

Bij het winkelen in KANZ Vintage Boutique is het belangrijk om aandacht te besteden aan de kwaliteit van de kleding. Controleer de stof, naden en eventuele vlekken of beschadigingen. Het is ook handig om te weten welke merken je zoekt, zodat je gericht kunt zoeken in de winkel. Daarnaast biedt de winkel ook diverse programma’s en services die je kunt ontdekken, zoals workshops en stylingadvies.

Hoe werkt KANZ Vintage Boutique?

KANZ Vintage Boutique is op woensdag, vrijdag en zaterdag geopend. De openingstijden variëren, dus het is handig om van tevoren de exacte uren te controleren. Betalingen kunnen worden gedaan met betaalpassen, waardoor het gemakkelijk en snel is. Neem ook een kijkje op hun Facebook en Instagram pagina’s om op de hoogte te blijven van nieuwe items en speciale aanbiedingen.

Klaar voor een duurzame shoppingervaring?

Bezoek KANZ Vintage Boutique in Oostrum voor een unieke winkelervaring. Met hun gevarieerde assortiment, uitstekende service en diverse programma’s en services, heb je de kans om bij te dragen aan duurzaam winkelen. Check de openingstijden van de winkel en plan je bezoek vandaag nog! Voor meer informatie over andere kringloopwinkels in Limburg, kun je een kijkje nemen op onze website https://www.kringloop-info.nl/limburg en specifiek voor Oostrum https://www.kringloop-info.nl/limburg/oostrum. Geniet van je winkelervaring bij KANZ Vintage Boutique!

11 gedachten over “Kringloopwinkel Kanz Vintage Boutique”

 1. ★★★★★

  Leuk winkeltje met 2de hands kleding , alles mooi en schoon..Eigenaarresse altijd in haar wjnkel en bijzonder vriendelijk , zeker de moeite waard.

  Beantwoorden
 2. ★★★★★

  Een fantastische bezoek aan KANZ Vintage boutique. Zou het iedereen aanbevelen! Vond precies wat ik zocht en geeft het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 3. ★★★★★

  Een top bezoek aan de kringloopwinkel KANZ Vintage boutique. Een echte aanwinst voor de buurt! Was onder de indruk van de collectie en geef het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden
 4. ★★★★★

  Een uitstekende ervaring bij de kringloopwinkel KANZ Vintage boutique. Zou het iedereen aanbevelen! Vond precies wat ik zocht en geef het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden
 5. ★★★★★

  Een top ervaring bij de kringloopwinkel KANZ Vintage boutique. Zeker aan te bevelen! Kreeg geweldige service en geef het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden
 6. ★★★★★

  Een geweldige ervaring met KANZ Vintage boutique. Absoluut een aanrader! Kreeg geweldige service en geef het een dikke 5.

  Beantwoorden
 7. ★★★★★

  Een geweldige bezoek aan KANZ Vintage boutique. Een echte aanwinst voor de buurt! Vond precies wat ik zocht en geef het een dikke 4.

  Beantwoorden
 8. ★★★★★

  Een uitstekende bezoek aan de kringloopwinkel KANZ Vintage boutique. Zeker aan te bevelen! Was onder de indruk van de collectie en geeft het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter