Kringloopwinkel Leger des heils in Den Helder

Ontdek tweedehands schatten en unieke vondsten in de Leger des Heils Kringloopwinkel in Den Helder – kleding, boeken en meer.

Adres & contact

Openingstijden

Maandag10:00-14:00
Dinsdag10:00-14:00
Woensdag10:00-14:00
Donderdag10:00-14:00
Vrijdag10:00-14:00
ZaterdagGesloten
ZondagGesloten

Aanbod

Socialmedia

In het kort:

“Hier kun je altijd kleding vinden voor zeer goedkope prijzen, zoals 1 euro of 3 euro en zelfs als je geen geld hebt, staan ze soms klaar om je gratis te geven. Dus deze tweedehandswinkel heeft originele merken, zelfs als je van dit soort winkels houdt, dus hier is het.”

Niek Meijer

“Laagdrempelige huiskamer voor iedereen die een luisterend oor nodig heeft of hulp,koffie staat klaar. Wekelijks voor een heel laag bedrag een gezamelijke maaltijd. En een heel mooie kledingwinkel,met hele kleine bedragen voor mooie kleding.”

Sophia Vermeer

“Is een uitkomst voor vele om hier goed te kunnen vertoeven ook voor een gering bedrag een goede maaltijd en ook erg gezellig voor wie een praatje verlegen zit.”

Ron Bregman

Meer reviews lezen…

Ontdek de Leger des Heils Kringloopwinkel in Den Helder

Ben je op zoek naar een unieke winkelervaring? Breng dan een bezoek aan de Leger des Heils Kringloopwinkel in Den Helder. Deze bijzondere winkel, gelegen aan de Vismarkt 18, is onderdeel van het Leger des Heils Korps & Buurthuiskamer. Hier vind je niet alleen een uitgebreid assortiment aan tweedehands artikelen, maar ook diverse activiteiten en diensten die de gemeenschap ondersteunen. Lees verder om meer te ontdekken over wat je kunt brengen naar de kringloopwinkel, waar je op moet letten en hoe de winkel werkt.

Wat kun je brengen naar de kringloopwinkel?

Bij de Leger des Heils Kringloopwinkel in Den Helder kun je diverse spullen doneren. Denk hierbij aan kleding, schoenen, accessoires, speelgoed, boeken en huishoudelijke artikelen. Door je gebruikte items te schenken aan de kringloopwinkel, geef je ze een tweede leven en help je anderen. Bovendien draag je bij aan een duurzamere samenleving door te recyclen en verspilling tegen te gaan.

Waar moet je op letten bij de kringloopwinkel?

Bij het winkelen in de Leger des Heils Kringloopwinkel is het belangrijk om aandacht te besteden aan de kwaliteit van de items. Hoewel de winkel een gevarieerd aanbod heeft, is het altijd verstandig om te controleren of de kledingstukken geen beschadigingen of vlekken hebben. Ook kun je bij de kassa vragen naar eventuele kortingen of speciale aanbiedingen. Zo geniet je van nog meer voordeel tijdens je winkelbezoek.

Hoe werkt de kringloopwinkel?

De Leger des Heils Kringloopwinkel in Den Helder volgt een systeem waarbij gedoneerde goederen worden gesorteerd, geprijsd en vervolgens in de winkel worden geplaatst. Hierdoor ontstaat een gevarieerd en constant vernieuwd assortiment. De opbrengsten van de kringloopwinkel worden gebruikt om diverse programma’s en diensten aan te bieden aan mensen in nood. Denk hierbij aan maaltijden, ontbijt, schilder- en tekencursussen, bingo en seniorenclubs.

Unieke programma’s, kortingen en services

Naast de kringloopwinkel biedt het Leger des Heils Korps & Buurthuiskamer in Den Helder nog meer unieke programma’s en diensten. Zo kun je genieten van heerlijke maaltijden, deelnemen aan creatieve cursussen en deel uitmaken van gezellige seniorenclubs. Daarnaast organiseert de Leger des Heils Kringloopwinkel regelmatig speciale kortingsacties en evenementen. Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en aanbiedingen via de Facebookpagina van het Leger des Heils.

Bezoek de Leger des Heils Kringloopwinkel in Den Helder

Kom de bijzondere sfeer ervaren van de Leger des Heils Kringloopwinkel in Den Helder. Met zijn rolstoelvriendelijke parkeergelegenheid en ruime openingstijden van maandag tot en met vrijdag van 10:00 tot 14:00 uur, is deze winkel toegankelijk voor iedereen. Ontdek de schatten die verborgen liggen tussen de tweedehands items en geniet van de warmte en gastvrijheid die het Leger des Heils Korps & Buurthuiskamer biedt. Plan je bezoek aan de Leger des Heils Kringloopwinkel in Den Helder vandaag nog en maak een verschil terwijl je winkelt!

17 gedachten over “Kringloopwinkel Leger des heils in Den Helder”

 1. ★★★★★

  Here you can find always clothes for very cheap prices, like 1 Euro or 3 euros and even if you dont have money sometimes they are ready to give you for free. So this second-hand shop has original Brands even sometimes if you like this kind of shops so here it is .

  Beantwoorden
 2. ★★★★★

  Een geweldige bezoek aan Leger des heils. Zeker aan te bevelen! Vond precies wat ik zocht en geeft het een dikke 5.

  Beantwoorden
 3. ★★★★★

  Een warm welkom,zomaar binnenlopen voor koffie,(het is een drempel),ook al ben je niet gelovig,ze zullen je niet bekeren,ik voelde het als een warme jas.

  Beantwoorden
 4. ★★★★★

  Accessible living room for anyone who needs a listening ear or help, coffee is ready. A shared meal every week for a very low amount. And a very nice clothing store, with very small amounts for beautiful clothes.

  Beantwoorden
 5. ★★★★★

  Een uitstekende ervaring met Leger des heils. Zou het iedereen aanbevelen! Vond precies wat ik zocht en geef het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden
 6. ★★★★★

  Is een uitkomst voor vele om hier goed te kunnen vertoeven ook voor een gering bedrag een goede maaltijd en ook erg gezellig voor wie een praatje verlegen zit.

  Beantwoorden
 7. ★★★★★

  Een uitstekende ervaring bij de kringloopwinkel Leger des heils. Zou het iedereen aanbevelen! Vond precies wat ik zocht en geef het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter