Kringloopwinkel Het Goed Sittard

Ontdek unieke tweedehands vondsten bij Het Goed Sittard – de duurzame kringloopwinkel aan Rijksweg Zuid 208 in Sittard.

Adres & contact

Openingstijden

Aanbod

Het Goed: Jouw Duurzame Kringloopwinkel in Sittard

Ben je op zoek naar een kringloopwinkel in Sittard waar je tweedehandspareltjes kunt vinden? Breng dan een bezoekje aan Het Goed Sittard, gevestigd op Rijksweg Zuid 208. Met een winkeloppervlakte van maar liefst 1.600 m2 bieden ze een ruime keuze aan tweedehands goederen, van kleding tot meubels en van speelgoed tot leuke verzamelobjecten.

Wat kun je inleveren bij Het Goed Sittard?

Bij Het Goed Sittard kun je diverse tweedehands spullen inleveren. Denk hierbij aan boeken, gereedschappen, huis- en inrichting, huishoudelijke apparaten, kleding, meubels, muziek en speelgoed. Door jouw spullen in te leveren, draag je bij aan een duurzame samenleving waarin hergebruik centraal staat. Daarnaast biedt Het Goed Sittard ook een ophaalservice, waarbij je telefonisch een afspraak kunt maken om je spullen op te laten halen.

Waar moet je op letten bij Het Goed Sittard?

Bij Het Goed Sittard is het belangrijk om goed op de kwaliteit van de tweedehands goederen te letten. Hoewel alle spullen zorgvuldig worden nagekeken voordat ze in de winkel komen, is het altijd mogelijk dat er toch een defect aanwezig is. Controleer daarom altijd de staat van het item voordat je het aanschaft. Het Goed Sittard biedt ook een bezorgservice, waardoor je makkelijk je aankopen thuis kunt laten bezorgen.

Hoe werkt Het Goed Sittard?

Bij Het Goed Sittard staan ze klaar om jou te helpen bij het vinden van de perfecte tweedehands schat. Loop rustig door de winkel en bekijk het uitgebreide assortiment. Het vriendelijke personeel staat altijd klaar om je te adviseren en eventuele vragen te beantwoorden. Daarnaast biedt Het Goed Sittard ook unieke programma’s, kortingen en andere services om het winkelen nog leuker te maken. Blijf op de hoogte van al het laatste nieuws en volg Het Goed Sittard op Facebook en Instagram.

Meer Het Goed winkels in Nederland

Het Goed Sittard is een vestiging van Het Goed, een bekende kringloopwinkelketen in Nederland. Ontdek de 30 filialen van Het Goed door het hele land. Ervaar zelf de charme van duurzaam tweedehands winkelen en breng een bezoek aan Het Goed Sittard aan de Rijksweg Zuid 208 in Sittard.

Laat hieronder een review achter