Kringloopwinkel Pandjeshuis Geleen

Ontdek duurzaam shoppen bij Pandjeshuis Geleen: tweedehands kleding, meubels, elektronica en gereedschap in het hart van Geleen.

Adres & contact

Openingstijden

Maandag13:00-18:00
Dinsdag12:00-18:00
Woensdag12:00-18:00
Donderdag12:00-19:00
Vrijdag10:00-18:00
Zaterdag10:00-17:00
ZondagGesloten

Aanbod

Socialmedia

In het kort:

“De plek voor tweede hands goederen van zonnebril en verrekijker tot x-box. Van labelwriter tot heggeschaar zo gek als u het maar kunt denken ze hebben het.”

Fabian Pijpers

“Ik breng en haal hier regelmatig pakketjes heen/op. Altijd vriendelijk en snel geholpen. Ik snap de negatieve reviews niet zo”

Kim Di Pietro

“Goede kwaliteit gebruikte goederen tegen een eerlijke prijs, een aanrader!”

Selexions Geleen

Meer reviews lezen…

Duurzaam winkelen bij Pandjeshuis Geleen

Pandjeshuis Geleen is een tweedehandswinkel die gevestigd is in Geleen. Met zijn brede assortiment aan gebruikte goederen trekt deze winkel liefhebbers van duurzaam winkelen uit de hele omgeving. Benieuwd wat je allemaal kunt verwachten bij Pandjeshuis Geleen? Lees dan snel verder!

Wat kun je brengen naar Pandjeshuis Geleen?

Bij Pandjeshuis Geleen kun je diverse tweedehands spullen brengen. Denk hierbij aan kleding, meubels, elektronische apparaten en gereedschap. Door jouw oude spullen naar het pandjeshuis te brengen, draag je bij aan een duurzame samenleving. Jouw spullen krijgen namelijk een tweede leven en worden verkocht aan anderen die er nog plezier van kunnen hebben.

Waar moet je op letten bij het winkelen bij Pandjeshuis Geleen?

Bij het winkelen bij Pandjeshuis Geleen zijn er enkele zaken waar je op kunt letten. Allereerst is het belangrijk om te weten dat het aanbod constant wisselt. Het loont dus om regelmatig een bezoekje te brengen aan de winkel, zodat je als eerste de nieuwe aanwinsten kunt bekijken. Daarnaast is het handig om te weten dat Pandjeshuis Geleen ook een online veilingplatform heeft, waar je kunt bieden op unieke items. Houd dus zeker de website en sociale media kanalen van de winkel in de gaten voor de laatste acties en aanbiedingen.

Hoe werkt Pandjeshuis Geleen?

Het concept van Pandjeshuis Geleen is eenvoudig. Je kunt jouw spullen te koop aanbieden bij het pandjeshuis en zij zullen een eerlijke prijs voorstellen. Indien je akkoord gaat met het voorstel, ontvang je direct contant geld. Op deze manier kun je snel en gemakkelijk van jouw ongebruikte spullen afkomen. Daarnaast biedt Pandjeshuis Geleen ook de mogelijkheid om jouw spullen tijdelijk te verpanden. Je kunt dan een lening krijgen op basis van de waarde van de spullen. Uiteraard ben je ook van harte welkom om gewoon rond te snuffelen in de winkel en unieke koopjes te vinden.

Unieke programma’s en diensten

Pandjeshuis Geleen biedt verschillende unieke programma’s en diensten aan. Zo organiseert de winkel regelmatig speciale kortingsdagen en evenementen, waarbij je kunt profiteren van extra korting op het assortiment. Daarnaast kun je bij Pandjeshuis Geleen ook terecht voor reparaties van elektronische apparaten. Zo krijgt jouw kapotte apparaat een nieuw leven en hoef je geen nieuw product te kopen. Hiermee draag je bij aan een duurzame consumptie.

Breng dus snel een bezoek aan Pandjeshuis Geleen in Geleen en ontdek de schatten die deze tweedehandswinkel te bieden heeft! Voor meer informatie, openingstijden en contactgegevens kun je terecht op https://www.kringloop-info.nl/limburg/geleen/. Je kunt ook hun Facebook-pagina volgen voor de laatste updates: https://www.facebook.com/kringloopwinkels.

16 gedachten over “Kringloopwinkel Pandjeshuis Geleen”

 1. ★★★★☆

  Ik breng en haal hier regelmatig pakketjes heen/op. Altijd vriendelijk en snel geholpen. Ik snap de negatieve reviews niet zo

  Beantwoorden
 2. ★★★★☆

  Openingstijden 12-18 uur?????? Ben 10 over 4 daar geweest. Was gesloten, briefje op de deur (Ben 17 uur terug) Ik 17 uur terug, NIEMAND te bekennen. Ik heb gebeld. Meneer nam op en zei dat hij bij het stoplicht stond en er zo meteen zou zijn. Het duurde en duurde en duurde. Er waren inmiddels al meer mensen die pakketjes kwamen brengen. Na weer lang wachten belde een ander. Was niet te verstaan. Stoplicht waar???? In amsterdam ofzo? :-) Uiteindelijk kwam meneer. Eindelijk!!! Vragen zoals de openingstijden kloppen niet of om aan te passen reageert meneer niet eens op. Pakketjes aan het scannen beet zijn hond mij in mijn been. Ik had het beestje niet eens aangehaald. Schattige jackrussel maar bijten dat hij kan. Meneer reageerde er niet eens op. Uiteindelijk riep hij zijn hond terug. Die vervolgens niet luisterde en steeds op mijn benen afkwam. En meneer zei niks en deed niks Ik hield de tassen voor mijn benen die ik bij me had en vroeg aan een jonge man of hij aub de deur wilde openhouden zodat ik naar buiten kon rennen. Kortom schandalig! Op de Rijskweg noord 125 is ook een homerr punt. Daar ga ik in het vervolg :-)

  Beantwoorden
 3. ★★★★☆

  Voor de zoveelste keer dat ik een pakket moet afgeven en ze de deur op slot hebben. Vandaag sta ik aan de deur hangt er een briefje op dat open zijn vanaf 14.30. Terug gegaan om 14.50……briefje weg en deur nog steeds op slot. Ik heb meneer opgebeld en dit uitgelegd de reactie van meneer was nou ik ben nu open je kunt nu komen, dus ik zei sorry maar het is niet normaal dat ik al voor de zoveelste keer aan een gesloten deur sta. Zijn antwoord was dat dit mijn probleem is en hij gooide de hoorn op !

  Beantwoorden
 4. ★★★★☆

  2 x voor niks aan de deur geweest voor een Homerr pakje. Vandaag stond op de deur 2 uur open maar helaas gewoon gesloten. Geen aanrader dus !!

  Beantwoorden
 5. ★★★★☆

  Een fantastische ervaring bij de kringloopwinkel Pandjeshuis Geleen. Absoluut een aanrader! Genoot van de vriendelijke sfeer en geef het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 6. ★★★★☆

  Een fantastische ervaring met Pandjeshuis Geleen. Een echte aanwinst voor de buurt! Kreeg geweldige service en geef het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden
 7. ★★★★☆

  De plek voor tweede hands goederen van zonnebril en verrekijker tot x-box. Van labelwriter tot heggeschaar zo gek als u het maar kunt denken ze hebben het.

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter