Kringloopwinkel Stichting Litania in Hengelo, Gelderland

Ontdek duurzame vondsten bij Stichting Litania, Hengelo – kleding, meubels, elektronica, boeken en meer. Beoordeeld met 4.0 sterren!

Adres & contact

Openingstijden

MaandagGesloten
Dinsdag10:00-16:00
Woensdag10:00-16:00
Donderdag10:00-16:00
Vrijdag10:00-16:00
Zaterdag10:00-16:00
ZondagGesloten

Aanbod

Socialmedia

In het kort:

“Mooie kringloop met een grote collectie textiel, kleding en babyspullen. Aardige vrijwilligers en een goed doel.”

Mariëtte

“Klein maar fijn. Helaas geen meubels maar veel kleding”

Martin van Gils

Meer reviews lezen…

Stichting Litania: Een Duurzame Kringloopwinkel in Hengelo (Gelderland)

Stichting Litania Hengelo (Gelderland) is een populaire kringloopwinkel gevestigd in Hengelo, Gelderland. Met een gemiddelde beoordeling van 4.0/5 sterren is deze winkel een favoriete bestemming voor liefhebbers van duurzaam winkelen. Ben je benieuwd wat je allemaal kunt vinden bij deze kringloopwinkel? Lees dan snel verder!

Wat kun je brengen naar Stichting Litania?

Bij Stichting Litania kun je diverse tweedehands spullen brengen. Denk aan kleding, meubels, elektronica, boeken, speelgoed en nog veel meer. Door jouw spullen te doneren, geef je ze een tweede leven en draag je bij aan een duurzamere samenleving. Daarnaast steun je ook nog eens het goede doel, aangezien Stichting Litania een onderdeel is van een grotere organisatie.

Waar moet je op letten bij het winkelen bij Stichting Litania?

Bij het winkelen bij Stichting Litania is het belangrijk om goed op de kwaliteit van de producten te letten. Omdat het om tweedehands spullen gaat, kunnen er kleine gebruikssporen aanwezig zijn. Controleer bijvoorbeeld of kledingstukken geen vlekken of scheuren hebben en of elektronica nog goed functioneert. Daarnaast is het verstandig om regelmatig een bezoekje te brengen, aangezien het assortiment bij kringloopwinkels regelmatig wisselt.

Hoe werkt Stichting Litania?

Bij Stichting Litania werken ze volgens het kringloopprincipe. Dit betekent dat gedoneerde spullen eerst worden gesorteerd op kwaliteit en bruikbaarheid. Vervolgens worden ze in de winkel te koop aangeboden tegen aantrekkelijke prijzen. De opbrengst van de verkochte spullen wordt vervolgens gebruikt om goede doelen te ondersteunen.

Naast het aanbod in de winkel biedt Stichting Litania ook diverse unieke programma’s en diensten aan. Zo organiseren ze bijvoorbeeld regelmatig veilingen waarbij je unieke en waardevolle items kunt bemachtigen. Daarnaast kun je ook bij Stichting Litania terecht voor meubelreparatie en -restauratie.

Bezoek Stichting Litania Hengelo (Gelderland)

Ben je nieuwsgierig geworden naar Stichting Litania Hengelo (Gelderland)? Deze kringloopwinkel is gevestigd aan de Spalstraat 8, 7255 AC Hengelo. Ze zijn geopend van dinsdag tot en met zaterdag volgens de volgende openingstijden: dinsdag tot en met vrijdag van 10:00 tot 16:00 uur en zaterdag ook van 10:00 tot 16:00 uur.

Mis geen enkele update over Stichting Litania Hengelo (Gelderland) en volg ze op Facebook om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws. Wil je meer kringloopwinkels in Gelderland ontdekken? Ga dan naar Kringloop.local voor een compleet overzicht.

Stichting Litania Hengelo (Gelderland) is slechts één van de drie filialen van Stichting Litania. Als je benieuwd bent naar de andere filialen, bekijk dan het overzicht op Kringloopwinkels in provincie Gelderland voor meer informatie.

Kom langs bij Stichting Litania en ervaar zelf de charme van duurzaam winkelen!

12 gedachten over “Kringloopwinkel Stichting Litania in Hengelo, Gelderland”

 1. ★★★★☆

  Een geweldige bezoek aan de kringloopwinkel Stichting Litania. Absoluut een aanrader! Was onder de indruk van de collectie en geef het 5 sterren.

  Beantwoorden
 2. ★★★★☆

  Een fantastische ervaring bij de kringloopwinkel Stichting Litania. Absoluut een aanrader! Was onder de indruk van de collectie en geef het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden
 3. ★★★★☆

  Een fantastische ervaring bij Stichting Litania. Zou het iedereen aanbevelen! Vond precies wat ik zocht en geef het 4 sterren.

  Beantwoorden
 4. ★★★★☆

  Een uitstekende ervaring met Stichting Litania. Zeker aan te bevelen! Was onder de indruk van de collectie en geef het een dikke 4.

  Beantwoorden
 5. ★★★★☆

  Een fantastische ervaring met de kringloopwinkel Stichting Litania. Een echte aanwinst voor de buurt! Kreeg geweldige service en geef het een dikke 4.

  Beantwoorden
 6. ★★★★☆

  Een geweldige bezoek aan de kringloopwinkel Stichting Litania. Zeker aan te bevelen! Kreeg geweldige service en geef het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden
 7. ★★★★☆

  Een uitstekende bezoek aan Stichting Litania. Een echte aanwinst voor de buurt! Vond precies wat ik zocht en geeft het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter