Vintage kringloop store Vorden

Ontdek duurzame vondsten bij Vintage Kringloop Store Vorden – van boeken tot meubels, elke schatzoektocht is een unieke ervaring.

Adres & contact

Openingstijden

MaandagGesloten
Dinsdag12:00-17:00
Woensdag12:00-17:00
Donderdag12:00-17:00
Vrijdag12:00-17:00
Zaterdag12:00-17:00
ZondagGesloten

Aanbod

Socialmedia

Vintage Kringloop Store Vorden: Een Schatkamer vol Tweedehands Schatten

Vintage Kringloop Store, gevestigd in het sfeervolle Vorden, is dé plek om een duurzame winkelervaring op te doen. Deze kringloopwinkel is open van dinsdag tot en met zaterdag en biedt een uitgebreid assortiment aan tweedehands spullen. Ben je benieuwd naar wat je allemaal kunt verwachten bij Vintage Kringloop Store? Lees dan snel verder!

Wat kun je inbrengen bij de kringloopwinkel?

Bij Vintage Kringloop Store kun je verschillende spullen inbrengen. Denk hierbij aan boeken, gereedschappen, huis- en inrichtingsitems, huishoudelijke apparaten, kleding, meubels, muziek en speelgoed. Door jouw tweedehands items in te brengen, draag je bij aan het duurzame karakter van de winkel.

Waar moet je op letten bij het bezoeken van de kringloopwinkel?

Bij het bezoeken van Vintage Kringloop Store is het belangrijk om op zoek te gaan naar verborgen schatten. Neem de tijd om door de rekken met kleding te struinen, blader door de boeken en bekijk de unieke meubelstukken. Let op de kwaliteit en de staat van de producten die je graag wilt kopen en zorg ervoor dat je alleen items meeneemt die je daadwerkelijk nodig hebt of waar je blij van wordt.

Hoe werkt Vintage Kringloop Store?

Het concept van Vintage Kringloop Store is eenvoudig. Je kunt jouw tweedehands spullen inbrengen bij de winkel, waar ze vervolgens een nieuwe eigenaar kunnen vinden. Het personeel van de kringloopwinkel bepaalt de prijs van de ingebrachte items op basis van de kwaliteit en de vraag naar het product. Bij Vintage Kringloop Store kun je dan ook vaak unieke en betaalbare pareltjes vinden.

Unieke programma’s, kortingen en andere diensten

Bij Vintage Kringloop Store worden diverse unieke programma’s aangeboden, zoals workshops voor doe-het-zelvers en muziekliefhebbers. Deze workshops bieden een creatieve en leerzame ervaring voor iedereen die geïnteresseerd is in upcycling en hergebruik.

Naast de workshops biedt Vintage Kringloop Store diverse kortingsacties aan voor bepaalde categorieën producten. Dit geeft bezoekers de mogelijkheid om tegen aantrekkelijke prijzen hun favoriete tweedehands items te kopen.

Bezoek Vintage Kringloop Store Vorden

Wil je zelf een bezoek brengen aan Vintage Kringloop Store in Vorden? De winkel is gelegen aan de Zutphenseweg 13, 7152 DG. De openingstijden zijn als volgt: dinsdag t/m zaterdag van 12:00 uur tot 17:00 uur. Let op, de winkel is gesloten op maandag en zondag.

Mis geen enkele update over Vintage Kringloop Store en volg de kringloopwinkel op Facebook om op de hoogte te blijven van alle laatste nieuwtjes en aanbiedingen. Ben je daarnaast geïnteresseerd in andere kringloopwinkels en tweedehandswinkels in de provincie Gelderland? Kijk dan op https://www.kringloop-info.nl voor een compleet overzicht.

Ontdek de wonderlijke wereld van Vintage Kringloop Store Vorden en ervaar zelf de schatkamer vol tweedehands schatten die op jou wacht. Ga op avontuur en vind unieke items waar je nog jaren plezier van zult hebben.

6 gedachten over “Vintage kringloop store Vorden”

 1. ★★★☆☆

  Locatie prachtig maar ,stoelen en banken staan buiten.Waanzin
  En dan de prijzen…
  Oubollig vies en absoluut geen Vintage of kringloop

  Beantwoorden
 2. ★★★☆☆

  Weinig klantvriendelijk, eten achter de toonbank en pakket moet veel moeite overhandigen terwijl alle informatie klopte, slecht servicegevoel

  Beantwoorden
 3. ★★★☆☆

  Heb hier mijn wish pakketje opgehaald. Alleen beetje vreemd dat je pakketje word open gemaakt? Door de eigenaar van de winkel ivp dat het in de verpakking blijft zitten. Lijkt mij niet de bedoeling toch???

  Beantwoorden
 4. ★★★☆☆

  Een fantastische ervaring met Vintage store Vorden. Een echte aanwinst voor de buurt! Was onder de indruk van de collectie en geeft het 5 sterren.

  Beantwoorden
 5. ★★★☆☆

  De website van de winkel werkt voor geen meter. De naam vintagekringloopwinkels is totaal niet wat de winkel in werkelijkheid is. B.v. een tweedehands bank voor 250,- ????????? Kringloopprijs is gemiddeld 25,-!!!! Jullie hebben de hele filosofie achter het woord kringloop totaal niet begrepen…

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter