Kringloop en B&B de Ark in Steenderen

Ontdek tweedehands schatten bij Kringloop de Ark, Steenderen – Boeken, kleding, meubels en meer met gezellige B&B-verblijfsopties.

Adres & contact

Openingstijden

Aanbod

In het kort:

“Hele leuke gezellige kringloopwinkel. Met een hele aparte afdeling voor LEGO liefhebbers. Er werd gewerkt met een stickersysteem, maar veel van de spullen waren niet gestickerd. Dat verdient nog wat extra aandacht. Leuk om eens gezien te hebben.”

Dorijn Lenters

“Gezellige Kringloopwinkel met vriendelijke gastvrouwen. De moeite waard om eens langs te gaan en rond te snuffelen. De Bed & Breakfast heeft een mooie eigen ruimte en is een prima uitvalsbasis van waaruit je de prachtige omgeving kunt verkennen.”

chantalneut

“Wat een leuke gezellige kringloopwinkel is dit zeg ! Vriendelijke mevrouw die je lekker laat snuffelen. Alles prachtig geordend en schoon. Echt een aanrader…. komen zeker nog een xtje terug als we in de buurt zijn !”

Karin van Wijk

Meer reviews lezen…

Kringloop en B&B de Ark: Een Geweldige Vindplaats voor Tweedehands Schatten

Kringloop en B&B de Ark, gelegen in Steenderen, is veel meer dan alleen een gewone kringloopwinkel. Deze unieke plek biedt een combinatie van een winkel voor tweedehands spullen en een bed & breakfast. Het is gevestigd in een voormalige bakkerij en staat bekend om de gastvrijheid en diversiteit aan kamers waar je kunt overnachten.

In de voormalige bakkerij en de winkel vind je nu een enorme selectie aan prachtige en bruikbare spullen. Of je nu op zoek bent naar speelgoed, boeken, glaswerk, woonaccessoires, of huishoudelijke artikelen, je zult zeker iets vinden dat past bij jouw stijl en behoeften. Het is een waar genot om rond te snuffelen tussen al deze schatten.

Kringloop en B&B de Ark staat voor het verminderen van verspilling en het creëren van een circulaire economie. Ze geloven dat wat voor de één niet meer nodig is, voor de ander van onschatbare waarde kan zijn. Daarnaast helpen ze ook mensen met een klein budget door betaalbare tweedehands spullen aan te bieden. Dit maakt het shoppen bij deze kringloopwinkel extra mooi.

Wat kan je inleveren bij Kringloop en B&B de Ark? Nou, eigenlijk bijna alles wat nog in goede staat is en een nieuwe eigenaar verdiend. Denk aan kleding, meubels, elektronica, en zelfs boeken. Door jouw spullen naar de kringloopwinkel te brengen, draag je bij aan het verminderen van afval en geef je jouw spullen een tweede kans.

Bij het winkelen in een kringloopwinkel zijn er een paar dingen waar je op moet letten. Ten eerste, let goed op de staat van de items die je wilt kopen. Hoewel de spullen in Kringloop en B&B de Ark zorgvuldig worden geselecteerd, is het altijd verstandig om te controleren of er geen schade of mankementen zijn. Ten tweede, wees geduldig en neem de tijd om door het brede assortiment te gaan. Wie weet wat voor unieke vondsten je tegenkomt!

Kringloop en B&B de Ark heeft een aantal unieke programma’s en services die het nog specialer maken. Een deel van de opbrengst van de kringloopwinkel gaat naar het goede doel, de Stichting Purple. Deze stichting ondersteunt kansarme vrouwen in India bij het starten van een eigen onderneming. Hiermee dragen ze bij aan een meer kansrijke toekomst voor deze vrouwen en hun gezinnen.

Plan je bezoek aan Kringloop en B&B de Ark in Steenderen en maak van je winkelervaring een echte belevenis. Ontdek unieke schatten, steun een goed doel en geniet van de gastvrijheid van de bed & breakfast. Vergeet niet om ze te volgen op Facebook en Instagram voor het laatste nieuws en updates.

Met Kringloop en B&B de Ark in Steenderen ben je verzekerd van een geweldige en duurzame winkelervaring. Maak kennis met deze bijzondere plek en ontdek de schatten die er te vinden zijn. Je zult versteld staan van wat je allemaal kunt vinden in deze kringloopwinkel in Steenderen.

9 gedachten over “Kringloop en B&B de Ark in Steenderen”

 1. ★★★★★

  Wat een leuke gezellige kringloopwinkel is dit zeg ! Vriendelijke mevrouw die je lekker laat snuffelen. Alles prachtig geordend en schoon. Echt een aanrader…. komen zeker nog een xtje terug als we in de buurt zijn !

  Beantwoorden
 2. ★★★★★

  Leuke winkel, vriendelijk geholpen, mooie uitgebreide collectie Lego onderdelen. Bijna alles gevonden wat ik zocht. Betaalbare prijzen! Kom er nog graag een keer terug!

  Beantwoorden
 3. ★★★★★

  Hele leuke gezellige kringloopwinkel. Met een hele aparte afdeling voor LEGO liefhebbers. Er werd gewerkt met een stickersysteem, maar veel van de spullen waren niet gestickerd. Dat verdient nog wat extra aandacht. Leuk om eens gezien te hebben.

  Beantwoorden
 4. ★★★★★

  Gezellige Kringloopwinkel met vriendelijke gastvrouwen. De moeite waard om eens langs te gaan en rond te snuffelen. De Bed & Breakfast heeft een mooie eigen ruimte en is een prima uitvalsbasis van waaruit je de prachtige omgeving kunt verkennen.

  Beantwoorden
 5. ★★★★★

  Speciaal voor de LEGO een bezoek gebracht. Je kunt er zelf mini figures samenstellen. En ik precies de poppetjes kunnen maken die ik wilde.

  Beantwoorden
 6. ★★★★★

  A sweet and unusual store Lovely and welcoming staff There is quite a wide selection compared to other stores of this type And the prices are really low Highly recommended, worth the trip to the place!

  Beantwoorden
 7. ★★★★★

  Very pleasant, friendly, atmospheric, no exaggerated fuss, but plenty of choice. Electronic and cabinets little to no choice. Very much worth a visit.

  Beantwoorden
 8. ★★★★★

  Heel fijn overnacht hier. Echt een locatie voor jong en oud. Henny is daarnaast een hele gezellige en lieve gastvrouw. Zeker aan te raden!

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter