Kringloop Warm in Ruurlo

Ontdek duurzaam winkelen bij Kringloop Warm in Ruurlo: meubels, kleding, speelgoed en meer. Open di-za voor unieke vondsten.

Adres & contact

Openingstijden

MaandagGesloten
Dinsdag11:00-16:30
Woensdag11:00-16:30
Donderdag11:00-16:30
Vrijdag11:00-16:30
Zaterdag11:00-15:30
ZondagGesloten

Aanbod

Socialmedia

In het kort:

“Goed gesorteerde 2de leven artikelen, ruim opgezet, echter helaas te duur voor een bedrijf dat zich een kringloop noemt. Deze trend in prijzen zie ik steeds vaker bij kringloopwinkels. Jammer.”

Martin Baltes

“Wat een aardige mensen en keukendoeken winkel hier. Hier haalt men niet zijn neus op voor speelgoed of boeken. Daar kunnen ze in Lochem en Borculo wat van leren!!!”

Marjan Steltman

“Nette mensen met het hart op de juiste plaats. Ze hebben meubels, kleding, witgoed en allerlei prullaria. Blijft voorlopig wel open dankzij steun van veel mensen.”

Belle Stel

Meer reviews lezen…

Kringloop Warm: Duurzaam winkelen in Ruurlo

In onze gezellige sfeervolle kringloop verkopen we alles voor in en om het huis en vrije tijd. Kringloop Warm is een kringloopwinkel te vinden in Ruurlo, een prachtige stad in de provincie Gelderland. De winkel is open van dinsdag tot en met zaterdag, waar je van harte welkom bent om op ontdekkingsreis te gaan in de wereld van duurzaam winkelen.

We hebben een compleet assortiment met onder andere gereedschappen, speelgoed, muziek, kleding, huis- en inrichting, huishoudelijke apparaten, boeken en meubels. Bij Kringloop Warm geloven we in de kracht van tweedehands spullen en dragen we bij aan duurzaamheid. Het kopen van tweedehands artikelen is niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor je portemonnee.

Wil je online shoppen bij Kringloop Warm? Dan kun je ons volgen op Facebook en Instagram. Hier plaatsen we regelmatig nieuwe artikelen en kun je meer informatie vinden. Voor vragen of specifieke artikelen kun je altijd contact opnemen met de winkel via telefoonnummer 0573 459577.

Kringloop Warm biedt ook diverse diensten en faciliteiten aan. Zo kun je bij ons goederen inleveren, handig als je thuis overbodige spullen hebt waar je graag vanaf wilt. We hebben ook een ruime parkeerplaats, zodat je gemakkelijk bij de winkel kunt parkeren. Helaas kunnen we op dit moment geen eetgelegenheid aanbieden.

Met een winkeloppervlakte van circa 1.200 m2 is er bij Kringloop Warm altijd iets nieuws te ontdekken. Kom gezellig langs en struin door ons uitgebreide assortiment. Onze medewerkers staan klaar om je te helpen en adviseren.

Kringloop Warm is actief op social media. Volg ons op Facebook en Instagram om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws en updates over duurzaam tweedehands winkelen.

Klaar voor een duurzame shopervaring? Bezoek Kringloop Warm in Ruurlo en ervaar het plezier van winkelen met een goed gevoel!

Keywords: Kringloop Ruurlo, Kringloopwinkel Ruurlo

90 gedachten over “Kringloop Warm in Ruurlo”

 1. ★★★★☆

  Een top ervaring met de kringloopwinkel Warm. Zou het iedereen aanbevelen! Genoot van de vriendelijke sfeer en geeft het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 2. ★★★★☆

  Goed gesorteerde 2de leven artikelen, ruim opgezet, echter helaas te duur voor een bedrijf dat zich een kringloop noemt. Deze trend in prijzen zie ik steeds vaker bij kringloopwinkels. Jammer.

  Beantwoorden
 3. ★★★★☆

  Kringloop Warm ziet er gezellig uit. De boeken zijn voor een mooi prijsje te kopen. Echter veel spullen zijn veel te hoog geprijsd gezien de staat en kwaliteit van aangeboden waar.

  Beantwoorden
 4. ★★★★☆

  Een geweldige ervaring met de kringloopwinkel Warm. Zou het iedereen aanbevelen! Was onder de indruk van de collectie en geeft het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 5. ★★★★☆

  Wat een aardige mensen en keukendoeken winkel hier. Hier haalt men niet zijn neus op voor speelgoed of boeken. Daar kunnen ze in Lochem en Borculo wat van leren!!!

  Beantwoorden
 6. ★★★★☆

  Is altijd een fijne ruime winkel om werr even te kijken wat er is, en ik kom altijd weer met iets terug, aardig en behulpzaam personeel ook!

  Beantwoorden
 7. ★★★★☆

  Een fantastische ervaring bij de kringloopwinkel Warm. Zou het iedereen aanbevelen! Genoot van de vriendelijke sfeer en geeft het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter