Brocante Kringloop De Opslag in Doetinchem

Unieke tweedehands spullen in Doetinchem bij Brocante Kringloop De Opslag. Duurzaam kringlopen in een vintage-winkelervaring.

Adres & contact

Openingstijden

MaandagGesloten
Dinsdag10:00-17:00
Woensdag10:00-17:00
Donderdag10:00-17:00
Vrijdag10:00-17:00
Zaterdag11:00-16:00
ZondagGesloten

Wat kun je brengen? Inname van goederen is alleen op afspraak mogelijk. Contacteer ons voor een lijst van acceptabele items om bij te dragen aan duurzaamheid zonder onnodige kosten.

Aanbod

Socialmedia

In het kort:

“Altijd leuke dingen aanwezig in de winkel. Ik woon dichtbij dus ik kan geregeld langsgaan, maar het is ook de moeite om eens langs te gaan als je iets verder weg woont.”

Wilma Bloem

“Het is een echte ouderwetse kringloop, een beetje veel chaos, maar dat is wel het leuke ervan, betaalbare artikelen, leuke mensen.”

Leo Belterman

“Hele leuke grote vlooienmarkt met een groot aanbod en goede prijzen. Parkeerplaatsen direct voor de deur. Ook extra voor fietsers.”

Petra M

Meer reviews lezen…

Kringloop ‘De Opslag’ in Doetinchem

Bij Brocante Kringloop De Opslag in Doetinchem wacht een bijzondere ontdekkingstocht op je. Op de bovenverdieping van ons pand vind je een uitgebreide verzameling tweedehands artikelen, waaronder kleding, boeken, lp’s, huisraad en speelgoed, allemaal zorgvuldig geselecteerd om jouw winkelervaring uniek en duurzaam te maken.

Mancave

Naast ons kringloopaanbod op de bovenverdieping, biedt de benedenverdieping een wondere wereld van brocante, curiosa, vintage uit de jaren ’60, emaille, een mancave en nog veel meer. Een veelzijdige ervaring die verder gaat dan de standaard kringloopwinkel.

Belangrijke Informatie voor Onze Bezoekers

 • Rolstoeltoegankelijkheid: Onze parkeerplaats is rolstoelvriendelijk; echter, houd er rekening mee dat er geen lift is naar de bovenverdieping. We heten iedereen welkom, maar sommige gangpaden zijn mogelijk niet geschikt voor rolstoelgebruikers.
 • Geen Kortingsacties en Evenementen: In tegenstelling tot sommige andere kringlopen, organiseren wij geen speciale kortingsacties of evenementen. Wij concentreren ons op het aanbieden van waarde en kwaliteit elke dag weer!

Bekijk ons nieuwe aanbod

Volg ons op Facebook en Instagram voor dagelijkse updates, nieuwe aanwinsten en een kijkje achter de schermen. Onze online community groeit elke dag, en we delen graag onze passie voor hergebruik en unieke vondsten met jou.

Brocante Kringloop De Opslag in Doetinchem is meer dan een winkel; het is een ervaring. Met onze diverse verzameling en hartelijke sfeer nodigen we je uit om deel te nemen aan de beweging richting een duurzamere wereld. Ontdek zelf de schatten die op je wachten in onze winkel!

Spullen Inleveren of ophalen – Alleen in Overleg

Wij verwelkomen je donaties van tweedehands spullen, maar om misverstanden en onnodige afvoerkosten en afval te voorkomen, vragen we je eerst contact op te nemen. Dit kan via 0314 342 521 of info@deopslag.com voor een overzicht van wat welkom is en wat niet.

47 gedachten over “Brocante Kringloop De Opslag in Doetinchem”

 1. ★★★★★

  Fantastische winkel! Vanuit ons vakantie adres even langs geweest. Unieke items, mooie spullen gecombineerd met kringloop spullen. Mooi gedecoreerd. Absolute aanrader.

  Beantwoorden
 2. ★★★★★

  Een fantastische ervaring bij Brocante De Opslag. Absoluut een aanrader! Kreeg geweldige service en geeft het 5 sterren.

  Beantwoorden
 3. ★★★★★

  Een geweldige bezoek aan de kringloopwinkel Brocante De Opslag. Zou het iedereen aanbevelen! Kreeg geweldige service en geeft het een welverdiende 4/5.

  Beantwoorden
 4. ★★★★★

  Very nice, large bric-a-brac store with a large selection and good prices. Parking spaces right in front of the door. There are also extra ones for cyclists.

  Beantwoorden
 5. ★★★★★

  Een fantastische bezoek aan de kringloopwinkel Brocante De Opslag. Zou het iedereen aanbevelen! Genoot van de vriendelijke sfeer en geef het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 6. ★★★★★

  Een fantastische ervaring met de kringloopwinkel Brocante De Opslag. Een echte aanwinst voor de buurt! Was onder de indruk van de collectie en geeft het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 7. ★★★★★

  Een fantastische ervaring met Brocante De Opslag. Absoluut een aanrader! Vond precies wat ik zocht en geeft het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 8. ★★★★★

  Een geweldige bezoek aan de kringloopwinkel Brocante De Opslag. Zeker aan te bevelen! Vond precies wat ik zocht en geef het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 9. ★★★★★

  Een uitstekende ervaring met de kringloopwinkel Brocante De Opslag. Zou het iedereen aanbevelen! Vond precies wat ik zocht en geef het een dikke 5.

  Beantwoorden
 10. ★★★★★

  Leuke winkel maar de naam op Google Maps is erg misleidend. Ondanks de naam kringloop is deze winkel voor het overgrote deel een brocante met boven een klein kringloop aanbod.

  Beantwoorden
 11. ★★★★★

  Always nice things in the store. I live nearby so I can visit regularly, but it is also worthwhile to visit if you live a little further away.

  Beantwoorden
 12. ★★★★★

  Een uitstekende ervaring bij Brocante De Opslag. Zou het iedereen aanbevelen! Kreeg geweldige service en geeft het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter