Kringloopwinkel RataPlan Capelle aan den IJssel

Ontdek duurzaam shoppen bij RataPlan Capelle aan den IJssel – kwaliteit tweedehands meubels, kleding, boeken en meer in hartje Capelle!

Adres & contact

Openingstijden

Maandag09:00-17:00
Dinsdag09:00-17:00
Woensdag09:00-17:00
Donderdag09:00-17:00
Vrijdag09:00-17:00
Zaterdag10:00-17:00
Zondag12:00-17:00

Aanbod

In het kort:

“Gezellige kringloopwinkel om even binnen te lopen en te snuffelen. Ruim van opzet en overzichtelijk. Niet goedkoper of duurder dan de concurrentie. Vind alleen het kassa personeel niet altijd even vriendelijk, dat is dan ook wat mij betreft een min puntje.”

wiebenik xoxo

“Geweldige kringloopwinkel. Mooie artikelen en prettige mensen die tijd voor je maken. Soms wat aan de prijzige kant met bepaalde artikelen. Dan vindt ik het geen kringloop prijzen, maar outlet prijzen die ik ook elders kan verkrijgen. Anders… 5 sterren…”

Jacobus La-Grand

“Een leuke winkel om je Hobby uit te oefenen . Ik maak etageres in een workshop met 60plussers tot 80plussers . Zo is iedereen lekker bezig . Dit werk doe ik als vrijwilligster. Bedankt voor jullie mooien spullen . Jeanne”

Jeanne Goosen

Meer reviews lezen…

Kringloopwinkel RataPlan Capelle aan den IJssel: De Perfecte Plek voor Duurzaam Winkelen

RataPlan Capelle aan den IJssel is een kringloopwinkel die gevestigd is aan de Meeuwensingel in Capelle aan den IJssel. Met een winkeloppervlakte van bijna 2200 m2 biedt deze winkel een breed scala aan tweedehands producten. Of je nu op zoek bent naar boeken, huishoudelijke apparaten, meubels, kleding of muziek, je zult zeker iets interessants vinden in deze winkel. De openingstijden zijn ruim, zodat je op je gemak kunt komen winkelen.

Wat kun je brengen naar de kringloopwinkel?

Een van de voordelen van winkelen bij RataPlan Capelle aan den IJssel is dat je ook je ongewenste spullen kunt inleveren. Ze staan open voor verschillende soorten goederen, zoals kleding, boeken, meubels, en fietsen. Hierdoor kun je niet alleen je huis opruimen, maar ook een duurzame bijdrage leveren door het recyclen van spullen die je niet meer nodig hebt. Dankzij hun samenwerking met de gemeente worden niet meer bruikbare spullen op een verantwoorde manier verwerkt.

Waar moet je op letten bij de kringloopwinkel?

Bij het bezoeken van een kringloopwinkel is het belangrijk om alert te zijn op kwaliteit en prijzen. De bezoekersreviews van RataPlan Capelle aan den IJssel benadrukken prijzen als een belangrijk aandachtspunt. Daarnaast hebben mensen positieve feedback gegeven over het behulpzame personeel en het gevarieerde aanbod van meubels, boeken en andere items. Het is verstandig om de tijd te nemen en de winkel rustig te verkennen, zodat je de beste deals kunt vinden.

Hoe werkt de kringloopwinkel?

Bij RataPlan Capelle aan den IJssel kun je genieten van een complete winkelervaring. Naast het brede scala aan producten, bieden ze ook verschillende extra services. Je kunt gebruik maken van de inname van goederen, waar je je ongewenste spullen kunt inleveren. Als je geen mogelijkheid hebt om zelf goederen te brengen, biedt RataPlan ook een handige ophaalservice aan. Bovendien kun je genieten van een welverdiende pauze in het horecagedeelte, waar je kunt ontspannen onder het genot van een kopje koffie en een gebakje.

De vriendelijke medewerkers van RataPlan helpen je graag bij het vinden van de juiste items en beantwoorden al je vragen. De winkel is volledig rolstoelvriendelijk met een toegankelijke ingang en een aangepaste parkeerplaats. Je kunt gemakkelijk betalen met betaalpassen, contactloos mobiel betalen en zelfs creditcards worden geaccepteerd.

Volg RataPlan Capelle aan den IJssel op social media

Wil je op de hoogte blijven van de laatste updates en aanbiedingen van RataPlan Capelle aan den IJssel? Volg ze dan op Facebook en Instagram. Zo mis je geen enkele kans om duurzaam tweedehands te winkelen.

RataPlan Capelle aan den IJssel is een kringloopwinkel die niet alleen geweldige producten aanbiedt, maar ook waarde hecht aan maatschappelijke betrokkenheid. Ze werken samen met Magis om mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt de kans te geven om werkervaring op te doen. Met hun diverse diensten, faciliteiten en programma’s, biedt RataPlan een complete winkelervaring voor zowel lokale bewoners als bezoekers. Plan een bezoek aan deze kringloopwinkel en ontdek de schatten die binnenin te vinden zijn.

Voor meer informatie, bezoek de website van RataPlan Capelle aan den IJssel.

234 gedachten over “Kringloopwinkel RataPlan Capelle aan den IJssel”

 1. ★★★★☆

  Een fantastische ervaring bij de kringloopwinkel RataPlan Capelle aan den IJssel. Absoluut een aanrader! Genoot van de vriendelijke sfeer en geeft het 5 sterren.

  Beantwoorden
 2. ★★★★☆

  Spel gekocht wat niet compleet blijkt te zijn. Ik begrijp dat dozen dicht plakken nodig is om ervoor te zorgen dat alles bij elkaar blijft, maar dan verwacht ik wel de garantie dat de dingen compleet zijn. Echt heel slecht dit.

  Beantwoorden
 3. ★★★★☆

  Een fantastische bezoek aan de kringloopwinkel RataPlan Capelle aan den IJssel. Een echte aanwinst voor de buurt! Kreeg geweldige service en geef het 4 sterren.

  Beantwoorden
 4. ★★★★☆

  Dit is een prima kringloopwinkel. Je kan er tegen lage prijzen leuke dingetjes halen. Ik kom altijd graag even snuffelen of er nog iets bij is voor mij.

  Beantwoorden
 5. ★★★★☆

  Een fantastische ervaring bij RataPlan Capelle aan den IJssel. Zou het iedereen aanbevelen! Vond precies wat ik zocht en geeft het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 6. ★★★★☆

  Had een leuk houten trapje gezien 3.95 staat er op zeggen ze bij d3 kassa dat klopt niet 5 euro. Nou dat was de laatste keer daar ga wel naar een andere kringloopwinkel die wel de goede prijs aangeven en daadwerkelijk af moet rekenen wat er op staat.

  Beantwoorden
 7. ★★★★☆

  Today my older mother was treated very badly by an employee!!! Im going to file a complaint!!! Not even worth 1 star!!! And still very expensive!!!!

  Beantwoorden
 8. ★★★★☆

  Een geweldige bezoek aan RataPlan Capelle aan den IJssel. Zeker aan te bevelen! Genoot van de vriendelijke sfeer en geef het een dikke 5.

  Beantwoorden
 9. ★★★★☆

  In een antiek winkel is het goedkoper? Maarja die hebben ook daadwerkelijk ergens verstand van. Ik weet niet wat ik zie in deze winkel? Vraag voor de zekerheid maar 85 voor een oud blik want het lijkt antiek? Op marktplaats staat hetzelfde blik voor 2 Nee dit kan niet door de beugel. Een ikea lamp kost nieuw bij ikea een tientje goedkoper? Ik ben al 10 x zonder iets te kopen weer naar huis gegaan. En ik breng ook niets meer,vorige keer sta ik daar met een auto vol echt leuke spullen , weigert die werknemer een antieke tafel,die was niet zo goed te verkopen? Ik heb alles terug ingeladen want je krijgt alles of je krijgt niets? Dacht je dat ik apart ergens anders die tafel ging brengen? Ik zei dus:geef alles maar terug. De groeten

  Beantwoorden
 10. ★★★★☆

  Een top bezoek aan de kringloopwinkel RataPlan Capelle aan den IJssel. Zou het iedereen aanbevelen! Genoot van de vriendelijke sfeer en geeft het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden
 11. ★★★★☆

  I donated a huge plastic bag full of brand clothes, I havent seen a one item that i gave in the store to buy. Since few months quality and range of clothes to buy second hand got a very very bad, and it wasnt like this before. I would agree with person vew comments above that it seems like the personal makes selection as first.

  Beantwoorden
 12. ★★★★☆

  Personeel bekijkt bij het inleveren wat ze zelf kunnen gebruiken, van de 30 LPs die ik heb ingeleverd komen er maar een paar in de winkel de de meeste houden ze zelf.

  Beantwoorden
 13. ★★★★☆

  Deze kringloopwinkel is ruim, schoon en breed gesorteerd. Redelijke prijzen, koffiehoek en een klantentoilet. Ruime parkeergelegenheid (gratis). Zondags geopend.

  Beantwoorden
 14. ★★★★☆

  UPDATE februari 23: nog duurder geworden!! Dit heeft niets met de loonkosten te maken. Bah Sinds er een stel in zwarte jassen interessant loopt te doen is het onbetaalbaar geworden. Zo jammer. Ik vond dat er ook echt naar uit zien. Alsof jullie (personeel) moeten luisteren naar meneer en mevrouw. Ik hoop niet dat dit een verdienmodel is. Ik zeg het nogmaals: zo zonde van jullie kringloop. Waar je vroeger iets voor 0,50 kocht, is het nu 2. Over de boeken niet te spreken! Nog nooit zo duur gezien. Jullie schieten jullie doel voorbij.

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter