Stichting Kringloop Centrale Parkstad

Ontdek duurzaam winkelen bij Stichting Kringloop Centrale Parkstad in Brunssum voor unieke vondsten en steun lokale werkgelegenheidsprojecten.

Adres & contact

Openingstijden

MaandagGesloten
DinsdagGesloten
Woensdag12:00-17:00
Donderdag12:00-17:00
Vrijdag12:00-17:00
Zaterdag12:00-17:00
ZondagGesloten

Aanbod

Socialmedia

In het kort:

“Ook hier zeer lage prijzen meest perfecte kringwinkels van maastricht waar je met beperkt budget vriendelijk winkel een aanrader. Bepaalde kringwinkels vragen stukken van mensen deze is anders zeer budget vriendelijk aanrader voor mensen die er niet geweest zijn”

Catamaran Knokke

“Lots of stuff!!! Very friendly staff, happy to assist you in searching. Disadvantage: nothing is priced, all prices are made at the cash register”

Marielle

“Absolutely great. Good truth at good prices. Enough parking options.”

Walter Busch

Meer reviews lezen…

Stichting Kringloop Centrale Parkstad: Dé Duurzame Winkelervaring in Brunssum

Stichting Kringloop Centrale Parkstad (SKCP) is dé plek voor een duurzame winkelervaring in Brunssum. Deze non-profit organisatie is een leer- en werkbedrijf dat zich richt op het inzamelen, repareren en verkopen van gebruikte goederen. Met verschillende werkgelegenheidsprojecten biedt SKCP tevens een waardevolle werkplek aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Wat kan je brengen naar de kringloopwinkel?

Bij Kringloop Centrale Parkstad kan je een breed scala aan spullen brengen. Of je nou boeken, huis- en inrichtingsartikelen, kleding, elektronica, meubels, muziek, speelgoed of gereedschappen hebt – alles is welkom! Door jouw tweedehands goederen naar SKCP te brengen, draag je actief bij aan de circulaire economie en verklein je jouw ecologische voetafdruk. Als je jouw goederen niet zelf kunt brengen, biedt Kringloop Centrale Parkstad ook een handige ophaalservice.

Waar moet je op letten bij het winkelen in de kringloopwinkel?

Bij het winkelen in Kringloop Centrale Parkstad is het belangrijk om alert te zijn op kwaliteit en functionaliteit van de items die je wilt kopen. Omdat het om gebruikte goederen gaat, is het slim om de staat van het product te controleren voordat je tot aankoop overgaat. Gelukkig biedt SKCP alleen goedgekeurde items aan die nog in goede conditie zijn. Zo kan je met een gerust hart duurzaam winkelen en tegelijkertijd geld besparen!

Hoe werkt de kringloopwinkel?

Stichting Kringloop Centrale Parkstad beschikt over een ruime winkeloppervlakte van 1500 m2, waar je een breed scala aan tweedehands artikelen vindt. Van boeken tot huishoudelijke apparaten, van kleding tot meubels – er is voor ieder wat wils. De winkel is op woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag geopend van 12:00 tot 17:00 uur. Houd er rekening mee dat de winkel op maandag, dinsdag en zondag gesloten is. Bij het afrekenen in de winkel kan je gemakkelijk met betaalpassen betalen.

Unieke programma’s en extra services

Naast de reguliere winkelervaring heeft Kringloop Centrale Parkstad nog veel meer te bieden. Zo organiseert de stichting verschillende leer- en werkgelegenheidsprojecten om mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt te ondersteunen. Daarnaast kan je bij SKCP jouw gebruikte goederen inleveren en profiteren van de handige ophaalservice.

Volg Kringloop Centrale Parkstad op Facebook

Mis geen enkele update over duurzaam tweedehands winkelen en blijf op de hoogte van alle laatste nieuwtjes rondom Kringloop Centrale Parkstad. Volg de kringloopwinkel op Facebook en blijf connected met een community die dezelfde passie voor duurzaamheid deelt.

Bezoek Kringloop Centrale Parkstad in Brunssum en ervaar zelf de unieke winkelervaring waarbij duurzaamheid en sociale verantwoordelijkheid hand in hand gaan!

311 gedachten over “Stichting Kringloop Centrale Parkstad”

 1. ★★★★☆

  Een geweldige ervaring bij de kringloopwinkel Stichting Centrale Parkstad. Zeker aan te bevelen! Was onder de indruk van de collectie en geef het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden
 2. ★★★★☆

  Lots of stuff!!! Very friendly staff, happy to assist you in searching. Disadvantage: nothing is priced, all prices are made at the cash register

  Beantwoorden
 3. ★★★★☆

  Een uitstekende ervaring bij de kringloopwinkel Stichting Centrale Parkstad. Absoluut een aanrader! Vond precies wat ik zocht en geef het een dikke 4.

  Beantwoorden
 4. ★★★★☆

  Een fantastische bezoek aan de kringloopwinkel Stichting Centrale Parkstad. Zeker aan te bevelen! Was onder de indruk van de collectie en geeft het een dikke 5.

  Beantwoorden
 5. ★★★★☆

  Ook hier zeer lage prijzen meest perfecte kringwinkels van maastricht waar je met beperkt budget vriendelijk winkel een aanrader. Bepaalde kringwinkels vragen stukken van mensen deze is anders zeer budget vriendelijk aanrader voor mensen die er niet geweest zijn

  Beantwoorden
 6. ★★★★☆

  What an incredibly expensive cycle. In terms of price you feel like you are in an antique shop, but not in terms of the goods. Does it say, for example: puzzles 1.50, when you get to the cash register you have to pay 4.00. Yes, they are starting prices, yes yes, I know a few like that. No, they wont see me there anymore.

  Beantwoorden
 7. ★★★★☆

  Je zou zeggen. Je wilt prima meubels en wat huisraad weggeven aan deze kringloop. Ik vraag of ze het zouden willen ophalen. Hun reactie: Wij nemen niet zomaar meubels aan. U kunt een mail sturen naar ons met fotos van alle kanten. Dan kijken wij of het echt wat is. Mocht dat zo zijn dan kunnen we pas over 14 dagen een afspraak maken om het af te halen. Okee…? Nou, daar kan ik niet op wachten, sowieso. Echt zonde van de leuke meubels die ik gratis weg wil doen, maar dan wordt het sloophout als niemand ervoor komt..

  Beantwoorden
 8. ★★★★☆

  Ruime kringloop met veel spullen binnen. De mooie vondsten staan apart en zijn stevig geprijsd. Overige aanbod was op het moment van bezoeken niet veel wat mij kon bekoren, maar dat is natuurlijk subjectief en kan per bezoek anders zijn.

  Beantwoorden
 9. ★★★★☆

  Een uitstekende bezoek aan Stichting Centrale Parkstad. Zou het iedereen aanbevelen! Was onder de indruk van de collectie en geeft het 5 sterren.

  Beantwoorden
 10. ★★★★☆

  Tot nu toe de miste kringloop ever. Alleen oude meuk, en onvriendelijk kassa dame. Bij betalen word de prijs bepaald, dit klopt niet met wat er in de winkel staat. Men wil je vervolgens als wisselgeld een geplakt verfrommeld briefje terug geven waar bijna niet herkend dat zie ooit een geld briefje is geweest. Toen ik er wat van zei kreeg ik een grote waffel toe. Heb mijn eigen geld terug gevraagd en ze de zooi laten houden. Kom hier nooit meer terug.

  Beantwoorden
 11. ★★★★☆

  Went there for the first time today and was very disappointed, you can hardly walk properly through the store, its too narrow or something is in the middle of the way, then the things arent excellent. You have to drag everything to the checkout and thats when you find out how much each item costs and then some of them also have price expectations that are way too high. If you then wanted to negotiate a nice 2 discount, you would be rudely attacked. They post pictures of such cool pieces of furniture on fb, but I havent seen them there at all I wont be coming back and wouldnt recommend it. Then rather go to kringloop Kerkrade.

  Beantwoorden
 12. ★★★★☆

  Stripboeken zijn hier minimaal 25% duurder dan bij RD4 in Kerkrade en Heerlen. De zaak staat erg vol, vooral beneden. Boven is het iets prettiger lopen. De dame aan de kassa had blijkbaar goede zin, want mijn vriendin en ik hebben nog een praatje gemaakt met haar. Parkeren daar is een ramp! Zeker als er al een aantal klanten geparkeerd staan. En bij de buren gaan staan is geen optie: die zitten daar echt niet op te wachten…

  Beantwoorden
 13. ★★★★☆

  Helaas…. ik ken betere, meer diverse kringloopwinkels. Wat mij tegen de borst stuit is dat deze kringloopwinkel wel heel erg selectief is in het aannemen van kringloopgoederen in vergelijking met kringloopinname elders. En…. veel producten die aangeboden worden zijn niet geprijsd, dat doet men bij de kassa. Dat is ook mijn ervaring….

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter