Kringloopwinkel Meuk in Hoensbroek

Ontdek duurzame schatten bij Kringloopwinkel Meuk in Hoensbroek: kwalitatieve kleding, meubels en meer tegen betaalbare prijzen.

Adres & contact

Openingstijden

Maandag10:00-17:00
Dinsdag10:00-17:00
Woensdag10:00-17:00
Donderdag10:00-17:00
Vrijdag10:00-17:00
Zaterdag10:00-17:00
ZondagGesloten

Aanbod

Socialmedia

In het kort:

“Wij kwamen gisteren in Hoensbroek liepen wij tegen een enorm leuk winkeltje aan lief personeel en een warm ontvangst. Goed geslaagd! Leuke spulletjes vintage Antiek en leuke hebben dingetjes. Mochten wij weer eens in de buurt zijn komen we zeker weer. Groetjes Peter en Angelina”

Peter

“Wat een leuk zaakje leuke mensen en betaalbaar hebben we nodig in hoensbroek nog gefeliciteerd tot maandag”

Gerda Postma

“Super leuke kringloop en onwijs goedkoop en Super lieve mensen! Ik ga er snel weer heen”

S Ts

Meer reviews lezen…

Welkom bij Kringloopwinkel Meuk in Hoensbroek

Kringloopwinkel Meuk is een populaire kringloopwinkel gevestigd in Hoensbroek, Limburg. Deze winkel is de ideale plek voor liefhebbers van duurzaam winkelen. Met een gemiddelde beoordeling van 3.9/5 sterren geniet Kringloopwinkel Meuk van een goede reputatie onder haar klanten.

Wat kun je brengen naar Kringloopwinkel Meuk?

Bij Kringloopwinkel Meuk kun je verschillende spullen inleveren die je niet meer nodig hebt. Denk hierbij aan kleding, schoenen, meubels, boeken, speelgoed en nog veel meer. Door je goederen aan de kringloopwinkel te schenken, geef je ze een tweede leven en draag je bij aan een duurzamere samenleving. Doorloop je kasten en zolder dus grondig voordat je langskomt!

Waar moet je op letten bij Kringloopwinkel Meuk?

Het kan soms lastig zijn om in een kringloopwinkel het juiste item te vinden. Het is belangrijk om geduld te hebben en goed te zoeken. Items kunnen verstopt zijn tussen de vele schatten die de winkel te bieden heeft. Kijk goed naar de kwaliteit van de items om teleurstelling te voorkomen. Bij Kringloopwinkel Meuk wordt elk item namelijk kritisch beoordeeld voordat het in de winkel wordt geplaatst, maar desondanks is het altijd verstandig om zelf ook een kritisch oog te hebben.

Hoe werkt Kringloopwinkel Meuk?

Bij Kringloopwinkel Meuk kun je zowel tweedehands artikelen kopen als doneren. Als je iets wilt kopen, loop je simpelweg door de winkel en bekijk je de verschillende items. De prijzen zijn afhankelijk van de kwaliteit en het type product. Als je iets wilt doneren, kun je de spullen afgeven bij de daarvoor bestemde plek. Kringloopwinkel Meuk zorgt er vervolgens voor dat deze spullen op de juiste manier worden gerecycled of verkocht.

Unieke programma’s, kortingen en andere services

Kringloopwinkel Meuk biedt verschillende unieke programma’s en services aan haar klanten. Zo hebben ze regelmatig leuke kortingsacties, waarbij je kunt profiteren van aantrekkelijke prijzen op bepaalde items. Ook heeft Kringloopwinkel Meuk een Facebook-pagina waar je op de hoogte kunt blijven van het laatste nieuws, nieuwe aanwinsten en evenementen.

De winkel is rolstoeltoegankelijk en heeft zitplaatsen voor mindervaliden, waardoor iedereen welkom is bij Kringloopwinkel Meuk. Ben je nieuwsgierig geworden? Bekijk dan snel de openingstijden van Kringloopwinkel Meuk in Hoensbroek op onze website en plan je bezoek naar deze geweldige kringloopwinkel!

Neem contact op met Kringloopwinkel Meuk

Voor vragen of meer informatie kun je contact opnemen met Kringloopwinkel Meuk via het telefoonnummer op hun Facebook-pagina. Ze helpen je graag verder!

7 gedachten over “Kringloopwinkel Meuk in Hoensbroek”

  1. ★★★★☆

    Ze zouden een kast bij mij ophalen. Ik de kast uitruimen, hardstikke veel rommel en werk. Hele kinderkamer overhoop, komen ze niet opdagen. Dus ik peter even gebeld om te vragen hoelaat ik hem kan verwachten. Zegt hij dat hij me zo even terug belt. Vervolgens blokkeert hij mijn nummer dat ik ze niet meer kan bereiken. Wat een aso s bij deze winkel. Je had ook even een berichtje kunnen doen dat je niet meer komt! Maar gewoon niets meer laten horen! En de kast was nogwel gratis! Wat een stank voor dank. En ik zit hier nu met een rommel

    Beantwoorden
  2. ★★★★☆

    Wij kwamen gisteren in Hoensbroek liepen wij tegen een enorm leuk winkeltje aan lief personeel en een warm ontvangst. Goed geslaagd! Leuke spulletjes vintage Antiek en leuke hebben dingetjes. Mochten wij weer eens in de buurt zijn komen we zeker weer. Groetjes Peter en Angelina

    Beantwoorden

Laat hieronder een review achter