Kringloopwinkel Helpen en Doen in Hoensbroek

Ontdek duurzame schatten in Helpen en Doen, Hoensbroek – kleding, meubels, speelgoed. Groen winkelen met karakter en lokale sfeer.

Adres & contact

Openingstijden

Maandag09:00-16:00
Dinsdag09:00-16:00
Woensdag09:00-16:00
Donderdag09:00-16:00
Vrijdag09:00-16:00
Zaterdag09:00-16:00
ZondagGesloten

Aanbod

In het kort:

“Ontzettend dankbaar, wegens een heel vies spel van instanties (ga ik even niet inhoudelijk op in) alles kwijtgeraakt in huis… Deze mensen met een hart van goud hebben ons geholpen zodat wij voor een goed budget weer fatsoenlijke en veilige meubels in ons huis hebben staan… Ik mocht zelfs mijn verhaal doen, ik werd gehoord en geholpen, mijn man, mijn vriend, ik en onze dochter zijn enorm dankbaar… Wij gaan snel nog eens (vaker) om ook nog extra baby/kinderspullen te halen voor onze dochter… De spullen zijn heel fijn en liefdevol geleverd… Ik heb enkel lof voor dit bedrijf en kan het van harte aanbevelen”

Diana Van Den Tillaart – Kool

“Hele leuke kleren, schoenen voor niet teveel geld. Ze hebben tweedehands kleding en schoenen en nieuwe kleding en schoenen. Echt de moeite waard om te bezoeken. Ze hebben ook andere tweedehands spullen en trays drinken, wasparfum, teveel om op te schrijven. Grote winkel, goedkoop en vriendelijk personeel.”

Ilona Zelissen

“Winkel heeft parkeerplaats, is opgedeeld in meerdere verdiepingen en stukken winkel. Personeel is er vriendelijk en was er niet druk. Veel spullen, goeie kringloop winkel.”

Mark Peters

Meer reviews lezen…

Helpen en Doen: De Duurzame Kringloopwinkel in Hoensbroek

Stichting Helpen en Doen, gevestigd aan de Akerstraat Noord 362 in Hoensbroek, is dé plek waar je terecht kunt voor tweedehands artikelen. Met een gemiddelde beoordeling van 3.6/5 sterren is deze kringloopwinkel een populaire keuze in de regio. Ben je benieuwd wat je kunt brengen naar de winkel, waar je op moet letten tijdens je bezoek en hoe de thrift store werkt? Lees dan verder!

Wat kan je brengen naar Helpen en Doen?

Bij Helpen en Doen kan je terecht met een breed scala aan spullen. Of je nu kleding, huis- en inrichtingsartikelen of speelgoed hebt, deze kringloopwinkel neemt het graag van je over. Het brengen van tweedehands spullen naar Helpen en Doen draagt bij aan een duurzame samenleving waarin hergebruik centraal staat.

Waar moet je op letten tijdens je bezoek?

Als je de kringloopwinkel bezoekt, is het belangrijk om op zoek te gaan naar verborgen schatten. De winkel is gevuld met unieke items waar je naar kunt zoeken. Of je nu op zoek bent naar vintage kleding, meubels met karakter of speelgoed dat nostalgische gevoelens oproept, bij Helpen en Doen is er voor ieder wat wils. Denk eraan dat de openingstijden van maandag tot en met zaterdag van 09:00-16:00 zijn. Op zondag is de winkel gesloten.

Hoe werkt Helpen en Doen?

Helpen en Doen is niet alleen een kringloopwinkel, maar ook een organisatie die betrokken is bij huisopruimingen en woningontruimingen. Heb je spullen over en wil je deze doneren? Stichting Helpen en Doen biedt een ophaalservice aan om de spullen bij je op te halen. Voor meer informatie of het maken van een ophaalafspraak kan je contact opnemen met de winkel. Daarnaast kan je ook bij Helpen en Doen terecht voor woningontruimingen. Neem contact op met de winkel voor meer informatie en het maken van een afspraak.

Unieke programma’s, kortingen en andere faciliteiten

Bij Helpen en Doen kan je profiteren van verschillende unieke programma’s en faciliteiten. Denk bijvoorbeeld aan hun ophaalservice, waarmee je het doneren van spullen nog makkelijker maakt. Daarnaast biedt de kringloopwinkel ook parkeergelegenheid en een rolstoeltoegankelijke ingang, zodat iedereen welkom is. Mis geen enkele update van Stichting Helpen en Doen en volg ze op Facebook en Instagram om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws en aanbiedingen.

Ben je op zoek naar een duurzame kringloopwinkel in Hoensbroek? Bezoek dan Helpen en Doen aan de Akerstraat Noord 362. Deze lokale kringloopwinkel heeft een gevarieerd aanbod aan tweedehands artikelen en biedt tevens services zoals woningontruiming en een ophaalservice. Kom langs en ontdek de schatten die Helpen en Doen te bieden heeft!

110 gedachten over “Kringloopwinkel Helpen en Doen in Hoensbroek”

 1. ★★★★☆

  Ontzettend dankbaar, wegens een heel vies spel van instanties (ga ik even niet inhoudelijk op in) alles kwijtgeraakt in huis… Deze mensen met een hart van goud hebben ons geholpen zodat wij voor een goed budget weer fatsoenlijke en veilige meubels in ons huis hebben staan… Ik mocht zelfs mijn verhaal doen, ik werd gehoord en geholpen, mijn man, mijn vriend, ik en onze dochter zijn enorm dankbaar… Wij gaan snel nog eens (vaker) om ook nog extra baby/kinderspullen te halen voor onze dochter… De spullen zijn heel fijn en liefdevol geleverd… Ik heb enkel lof voor dit bedrijf en kan het van harte aanbevelen

  Beantwoorden
 2. ★★★★☆

  Winkel heeft parkeerplaats, is opgedeeld in meerdere verdiepingen en stukken winkel. Personeel is er vriendelijk en was er niet druk. Veel spullen, goeie kringloop winkel.

  Beantwoorden
 3. ★★★★☆

  Ik ben niet blij met het ophalen van het pakket omdat ik de dag voor mijn vakantie mijn pakket kwam ophalen, maar een van uw medewerkers vertelde me dat ik mijn pakket pas de volgende dag zou kunnen ophalen. Niemand vertelde mij dat u de volgende dag op vakantie was, dus waarom vroeg u mij het pakket op de tweede dag van uw vakantie op te halen?

  Beantwoorden
 4. ★★★★☆

  Onder verdieping vind je wel eens een pareltje alleen stinkt het er erg mug en naar rook. Op de bovenste verdieping vind ik dat de spullen die er staan beter weggegooid mogen worden is meer rotzooi dan bruik baar de kleding daar in tegen is goed.

  Beantwoorden
 5. ★★★★☆

  wow wat een winkel! je kunt hier echt een paar uur doorbrengen ze hebben echt enorm veel kleding en ook voor de baby uitzet, speelgoed, traktaties en media

  Beantwoorden
 6. ★★★★☆

  Een geweldige bezoek aan Helpen en Doen. Zou het iedereen aanbevelen! Was onder de indruk van de collectie en geef het een dikke 4.

  Beantwoorden
 7. ★★★★☆

  Ode to this store. Reasonably priced for everyones budget and extremely friendly. Parking in front of the door. Well spread the word.

  Beantwoorden
 8. ★★★★☆

  Hele leuke kleren, schoenen voor niet teveel geld. Ze hebben tweedehands kleding en schoenen en nieuwe kleding en schoenen. Echt de moeite waard om te bezoeken. Ze hebben ook andere tweedehands spullen en trays drinken, wasparfum, teveel om op te schrijven. Grote winkel, goedkoop en vriendelijk personeel.

  Beantwoorden
 9. ★★★★☆

  Een geweldige bezoek aan Helpen en Doen. Zeker aan te bevelen! Kreeg geweldige service en geeft het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden
 10. ★★★★☆

  Top aanbod en zeer klantvriendelijke benadering. Een aanrader om geregeld even te neuzen, wij komen i.i.g. nooit met lege handen thuis! Doen dus!

  Beantwoorden
 11. ★★★★☆

  Employees may take a customer-friendliness course. In addition, many stairs that you have to climb. Upon arrival you will immediately see new products such as perfumes, clothing, shoes, etc. If you walk further you will only come to the thrift store items. Not repeatable for me.

  Beantwoorden
 12. ★★★★☆

  Leuke, nieuwe kringloopwinkel, lekker groot, grote collectie van boeken, muziek, meubels en kleding. Superaardige behulpzaam personeel, aanrader.

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter