Kringloopwinkel Opnuuj in Hoensbroek

Ontdek betaalbare tweedehands mode en accessoires bij Opnuuj Kringloopwinkel in Hoensbroek. Vind unieke dames- en kinderkleding, tassen en meer!

Adres & contact

  • kringloop Opnuuj
    Hoofdstraat 32, 6431 LC Hoensbroek
  • Website: opnuuj.nl

Openingstijden

MaandagGesloten
DinsdagGesloten
WoensdagGesloten
DonderdagGesloten
Vrijdag10:00-17:00
Zaterdag10:00-17:00
ZondagGesloten

Aanbod

Socialmedia

In het kort:

“Mooi verzorgde winkel met mooie tweedehands kleding van goede kwaliteit. Zeker een bezoekje waard”

Roos Curfs

“Beautiful clothing Neatly washed and ironed Beautiful clothes for very little money”

Jo Crombaghs

“Mooie verzorgde tweedehands kleding winkel.dames zijn vriendelijk en behulpzaam.”

K.c.j. Debets

Meer reviews lezen…

Opnuuj: Dé Kringloopwinkel in Hoensbroek

Kom langs bij Opnuuj!

Ben je op zoek naar goede tweedehands dameskleding, kinderkleding, tassen, schoenen, sieraden, sjaals en andere accessoires? Dan ben je bij Opnuuj in Hoensbroek aan het juiste adres! Deze kringloopwinkel biedt een ruime keuze aan kwaliteitsproducten voor een betaalbare prijs.

Wat kun je brengen naar de kringloopwinkel?

Opnuuj verwelkomt graag jouw bruikbare spullen. Heb je kleding die je niet meer draagt, speelgoed dat niet meer wordt gebruikt of andere items die een tweede leven verdienen? Breng ze naar de winkel en help mee aan het verbeteren van de levensomstandigheden van kansarme kinderen. Stichting Opnuuj zet zich in om bij te dragen aan onderwijs, goederen en dagelijkse verzorging voor deze kinderen.

Waar moet je op letten bij het winkelen bij de kringloopwinkel?

Bij het winkelen bij Opnuuj is het belangrijk om je ogen open te houden voor verborgen schatten. De winkel heeft een gevarieerd assortiment en je weet nooit wat je zult vinden. Kijk goed naar de kwaliteit en de staat van de producten voordat je ze aanschaft. Soms moet er wat opgeknapt worden, maar dat maakt de vondsten des te leuker. Ontdek unieke stukken die je stijlvol kunt combineren met je huidige garderobe.

Hoe werkt de kringloopwinkel?

Opnuuj is gelegen aan de Hoofdstraat 32 in Hoensbroek en is geopend op vrijdag en zaterdag van 10:00 tot 17:00 uur. Betalen kan gemakkelijk met pinpassen. In de overige dagen van de week is de winkel helaas gesloten. Heb je vragen over specifieke openingstijden of het aanbod? Neem dan contact op met Opnuuj via hun Facebookpagina.

Speciale programma’s, kortingen en services

Opnuuj is niet zomaar een kringloopwinkel. Deze winkel biedt namelijk speciale programma’s en services om de winkelervaring nog specialer te maken. Zo kun je regelmatig genieten van speciale kortingen op verschillende productcategorieën. Daarnaast organiseert Opnuuj regelmatig evenementen en activiteiten om de betrokkenheid van de lokale gemeenschap te vergroten.

Met een gemiddelde beoordeling van 4.7/5 sterren kunnen bezoekers en klanten van Opnuuj vertrouwen op een uitstekende winkelervaring. Mis deze geweldige kringloopwinkel in Hoensbroek niet! Bezoek de winkel en ontdek de diversiteit en kwaliteit van het assortiment van Opnuuj. Voor meer informatie over kringloopwinkels in de omgeving van Hoensbroek, kun je terecht op de website van Kringloop informatie: Kringloopwinkels in Hoensbroek.

6 gedachten over “Kringloopwinkel Opnuuj in Hoensbroek”

  1. ★★★★★

    Een fantastische bezoek aan de kringloopwinkel Opnuuj. Een echte aanwinst voor de buurt! Vond precies wat ik zocht en geef het 5 uit 5 sterren.

    Beantwoorden

Laat hieronder een review achter