Kringloopwinkel stichting kinderkledingbeurs Eerbeek

Ontdek duurzame tweedehands kinderkleding in Eerbeek en steun goede doelen bij Stichting Kinderkledingbeurs – winkel met een hart.

Adres & contact

 • kringloop stichting kinderkledingbeurs Eerbeek
  Oranje Nassauplein 23, 6961 CJ Eerbeek
 • Telefoonnummer: 06 82267889
 • Website: skkb.nl

Openingstijden

MaandagGesloten
Dinsdag12:30-15:30
Woensdag10:00-13:00
DonderdagGesloten
Vrijdag13:00-16:00
ZaterdagGesloten
ZondagGesloten

Aanbod

In het kort:

“Stichting Kinderkleding beurs bestaat uit een geweldig team vrijwilligers die zich met hun hele hart inzet om arme kinderen in verschillende landen te helpen. Door de verkoop van kinderkleding en speelgoed dragen ze financieel bij aan deze projecten. Als Kringloop de Waterlelie willen wij jullie erg bedanken voor de prettige samenwerking tot nu toe en bedanken voor jullie inzet! We kunnen dan ook uit ervaring spreken dat SKKB een geweldige bijdrage levert om de wereld steeds een stukje beter te maken! Ga zo door..”

Kringloop De Waterlelie

“Geweldig shoppen van leuke kleding wat goed gesorteerd ligt een vrijwel niets kost. Graag lever ik hier ook oude kleding in. De opbrengst komt terecht bij mensen die het echt nodig hebben.”

Wessel

“De Stichting Kinderkledingbeurs is verhuisd naar de Derickxkamp 2 in Eerbeek. Deze winkel is groter en er wordt nu ook meer speelgoed en babyartikelen verkocht.”

Hanny Rodijk

Meer reviews lezen…

Stichting Kinderkledingbeurs Eerbeek: Duurzaam Winkelen voor een Goed Doel

Stichting Kinderkledingbeurs is een tweedehands kledingwinkel gevestigd in het pittoreske Eerbeek in Gelderland, waar je terecht kunt voor prachtige tweedehands kinderkleding. Het unieke aan deze winkel is dat de opbrengst gebruikt wordt voor kleinschalige goede doelen, zowel in Nederland als daarbuiten. Met een gemiddelde beoordeling van 4.6/5 sterren is Stichting Kinderkledingbeurs een geliefde plek voor duurzaam winkelen.

Wat kun je brengen naar Stichting Kinderkledingbeurs?

Bij Stichting Kinderkledingbeurs kun je kwalitatief goede tweedehands kinderkleding inbrengen. Dit kunnen onder andere broeken, truien, jurken, jassen en schoenen zijn. Het is belangrijk dat de kleding schoon en heel is, zodat het direct in de winkel verkocht kan worden. Door jouw kleding een tweede leven te geven, draag je bij aan een duurzame en circulaire economie.

Waar moet je op letten bij het winkelen bij Stichting Kinderkledingbeurs?

Bij een bezoek aan Stichting Kinderkledingbeurs in Eerbeek is het belangrijk om op de openingstijden te letten. De winkel is namelijk alleen geopend op dinsdag, woensdag en vrijdag. Op deze dagen kun je een avontuur beleven in de wereld van duurzaam winkelen en op zoek gaan naar prachtige tweedehands kinderkleding. Houd ook de social media kanalen van Stichting Kinderkledingbeurs in de gaten voor updates en nieuws over duurzaam tweedehands winkelen.

Hoe werkt Stichting Kinderkledingbeurs?

Bij Stichting Kinderkledingbeurs kun je als bezoeker heerlijk rondsnuffelen tussen de diverse tweedehands kinderkleding. Met een ruim assortiment zit er altijd wel iets moois tussen voor jouw kinderen. Bovendien biedt Stichting Kinderkledingbeurs extra faciliteiten, zoals een bereikbaarheid per openbaar vervoer, de mogelijkheid om met PIN te betalen en een ruime parkeerplaats. De winkel is daarnaast rolstoelvriendelijk en beschikt over toiletten.

Unieke programma’s, kortingen en andere diensten

Stichting Kinderkledingbeurs heeft een aantal unieke programma’s en diensten die het winkelen nog aantrekkelijker maken. Zo kun je regelmatig profiteren van speciale kortingsacties, waarbij je nog voordeliger tweedehands kinderkleding kunt kopen. Daarnaast organiseert de stichting soms evenementen, waarbij je bijvoorbeeld aanvullende informatie kunt krijgen over duurzaamheid en recycling.

Volg Stichting Kinderkledingbeurs op Facebook en Instagram om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes en updates omtrent duurzaam tweedehands winkelen. Wil je meer weten over andere kringloopwinkels en tweedehandswinkels in Gelderland of specifiek in Eerbeek, neem dan een kijkje op kringloopwinkels in provincie Gelderland en kringloopwinkels in Eerbeek.

21 gedachten over “Kringloopwinkel stichting kinderkledingbeurs Eerbeek”

 1. ★★★★★

  Fantastische winkel om hele mooie kinderkleding te kopen. En hiermee steun je tegelijkertijd ook nog goede doelen! Uitgebreid assortiment en goede kwaliteit.

  Beantwoorden
 2. ★★★★★

  Een fantastische bezoek aan de kringloopwinkel stichting kinderkledingbeurs Eerbeek. Absoluut een aanrader! Genoot van de vriendelijke sfeer en geeft het een dikke 5.

  Beantwoorden
 3. ★★★★★

  Stichting Kinderkleding beurs bestaat uit een geweldig team vrijwilligers die zich met hun hele hart inzet om arme kinderen in verschillende landen te helpen. Door de verkoop van kinderkleding en speelgoed dragen ze financieel bij aan deze projecten. Als Kringloop de Waterlelie willen wij jullie erg bedanken voor de prettige samenwerking tot nu toe en bedanken voor jullie inzet! We kunnen dan ook uit ervaring spreken dat SKKB een geweldige bijdrage levert om de wereld steeds een stukje beter te maken! Ga zo door..

  Beantwoorden
 4. ★★★★★

  Een geweldige ervaring met stichting kinderkledingbeurs Eerbeek. Een echte aanwinst voor de buurt! Was onder de indruk van de collectie en geef het 5 sterren.

  Beantwoorden
 5. ★★★★★

  Een uitstekende ervaring bij stichting kinderkledingbeurs Eerbeek. Een echte aanwinst voor de buurt! Was onder de indruk van de collectie en geeft het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden
 6. ★★★★★

  Een geweldige bezoek aan stichting kinderkledingbeurs Eerbeek. Een echte aanwinst voor de buurt! Vond precies wat ik zocht en geef het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 7. ★★★★★

  hier is het altijd raak voor een heel klein prijsje en de opbrengst gaat nig naar een goeddoel ook dus 2 keer prijs voor 1 bedrag

  Beantwoorden
 8. ★★★★★

  Veel tweedehands kleding en speelgoed voor een leuk prijsje. Zeker de moeite waard om even te kijken als je de kinderen op de basisschool hebt zitten.

  Beantwoorden
 9. ★★★★★

  Een fantastische ervaring met de kringloopwinkel stichting kinderkledingbeurs Eerbeek. Zeker aan te bevelen! Vond precies wat ik zocht en geeft het een welverdiende 4/5.

  Beantwoorden
 10. ★★★★★

  Geweldig shoppen van leuke kleding wat goed gesorteerd ligt een vrijwel niets kost. Graag lever ik hier ook oude kleding in. De opbrengst komt terecht bij mensen die het echt nodig hebben.

  Beantwoorden
 11. ★★★★★

  Een geweldige bezoek aan de kringloopwinkel stichting kinderkledingbeurs Eerbeek. Zeker aan te bevelen! Kreeg geweldige service en geeft het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter