Kringloopwinkel Litania’s Zonnestraal

Ontdek unieke vondsten bij Litania’s Zonnestraal – kringloop met hart voor kinderen in Brummen. Boeken, meubels, mode en meer.

Adres & contact

Openingstijden

MaandagGesloten
DinsdagGesloten
Woensdag10:00-16:00
Donderdag10:00-16:00
Vrijdag10:00-16:00
Zaterdag10:00-16:00
ZondagGesloten

Aanbod

Socialmedia

In het kort:

“Een heerlijke kringloopwinkel waar je nog echte koopjes vind,.. niet een kopie van de Bijenkorf met navenante prijzen. De dames zitten gezellig samen midden in de winkel aan een tafeltje te pauzeren,. top winkeltje”

Yoka van Dijk

“Ik kan er inhoudelijk niets over zeggen. We stonden om 2 uur voor een dichte deur. Als de openingstijden veranderen, graag aanpassen op Google! Wel zo klantvriendelijk”

Marlies Dinnissen

“een prima winkeltje, leuke prijsjes en gezellige dames die helpen. Veel te koop voor elk wat wils. Woensdag weer een auto vol spulletjes brengen.”

Hendrik Gerrit Hiddink

Meer reviews lezen…

Over Litania’s Zonnestraal

Litania’s Zonnestraal is een kringloopwinkel gevestigd in Brummen, Gelderland. Deze kringloop heeft als doel om zich in te zetten voor kinderen die net even anders zijn in de omgeving van de Achterhoek. Stichting Litania ondersteunt niet alleen gemeenten, particulieren en verenigingen, maar verstrekt ook aangepaste materialen. Met een gemiddelde beoordeling van 4.4/5 sterren heeft Litania’s Zonnestraal een goede reputatie opgebouwd onder haar klanten.

Winkelbezoek mogelijk

Litania’s Zonnestraal verwelkomt graag bezoekers in de winkel. Met een rolstoelvriendelijke ingang en een parkeerplaats is de kringloopwinkel toegankelijk voor iedereen. De openingstijden zijn woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag van 10:00 tot 16:00 uur. Op maandag, dinsdag en zondag is de winkel gesloten.

Wat is er bij Litania’s Zonnestraal te vinden?

Het assortiment van Litania’s Zonnestraal is zeer divers. Je kunt er onder andere boeken, gereedschappen, huis- en inrichting, huishoudelijke apparaten, kleding, meubels, muziek en speelgoed vinden. Het kopen van tweedehandsspullen bij Litania’s Zonnestraal is niet alleen voordelig, maar ook duurzaam!

Online shoppen bij Litania’s Zonnestraal

Voor degenen die liever online winkelen, biedt Litania’s Zonnestraal haar spullen ook te koop aan op Marktplaats. Ontdek de interessante artikelen uit de winkel eenvoudig online.

Litania’s Zonnestraal op social media

Mis geen enkele update over Litania’s Zonnestraal! Volg de kringloopwinkel op Facebook om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws over duurzaam tweedehands winkelen via de social media kanalen.

Meer Stichting Litania

Litania’s Zonnestraal is een van de filialen van Stichting Litania. Naast Brummen zijn er nog 2 andere filialen van Stichting Litania in Nederland. Deze stichting zet zich in voor een duurzame toekomst door het hergebruiken van spullen, en heeft daarom meerdere kringloopwinkels verspreid over het land.

Ben je op zoek naar tweedehandsspullen? Kom dan langs bij Litania’s Zonnestraal in Brummen en ontdek het brede assortiment van deze kringloopwinkel. Of shop gemakkelijk online via Marktplaats. Blijf ook op de hoogte van alle ontwikkelingen bij Litania’s Zonnestraal door ze te volgen op Facebook. Kringloop Brummen, Kringloopwinkel Brummen

20 gedachten over “Kringloopwinkel Litania’s Zonnestraal”

 1. ★★★★★

  ik vind dat ze bij de lps een cds een dvs beter moeten kijken of er geen krassen opzitten. ik heb dat een paar keer meegemaakt verder een mooie kringloop een aardiege dames dvds een cds een lps die bekrast zijn moeten ze gewoon weggooien een niet in de winkel zetten. groeten van dennis

  Beantwoorden
 2. ★★★★★

  Een top ervaring met Litania’s Zonnestraal. Zeker aan te bevelen! Genoot van de vriendelijke sfeer en geef het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 3. ★★★★★

  Hele leuke kringloop met vooral goedkope kleding de ene verkoopster is de andere niet. Wel met leuke koopjes naar huis

  Beantwoorden
 4. ★★★★★

  Een uitstekende ervaring bij de kringloopwinkel Litania’s Zonnestraal. Zeker aan te bevelen! Vond precies wat ik zocht en geef het een dikke 4.

  Beantwoorden
 5. ★★★★★

  Een fantastische bezoek aan de kringloopwinkel Litania’s Zonnestraal. Zou het iedereen aanbevelen! Kreeg geweldige service en geef het 5 sterren.

  Beantwoorden
 6. ★★★★★

  Een fantastische ervaring bij Litania’s Zonnestraal. Zou het iedereen aanbevelen! Was onder de indruk van de collectie en geeft het een dikke 5.

  Beantwoorden
 7. ★★★★★

  Een fantastische ervaring met Litania’s Zonnestraal. Zeker aan te bevelen! Genoot van de vriendelijke sfeer en geef het een dikke 4.

  Beantwoorden
 8. ★★★★★

  een prima winkeltje, leuke prijsjes en gezellige dames die helpen. Veel te koop voor elk wat wils. Woensdag weer een auto vol spulletjes brengen.

  Beantwoorden
 9. ★★★★★

  vandaag spulletjes in de Auto gepakt om in Brummen af te geven. niet vriendelijk ontvangen. eerst wordt gezegd dat we een mand geven welke kappt is wat niet waar is. heb de Rest niet eens uitgeladen en ben naar de kringloop in Vorden gereden waar alles graag werd aangenomen. heb filiaal Brummen altijd als prettig ervaren en veel dingen heengebracht maar mij zien ze hier niet meer.personeel staat liever buiten te rosen.treurig. een teleurgestelde bezoeker die gelooft dat deze stichting zijn doel verliebst. Wer will es wissen ?? unfreundlich viel zu Teuer defekte Artikel werden verkauft nie wieder

  Beantwoorden
 10. ★★★★★

  Ik kan er inhoudelijk niets over zeggen. We stonden om 2 uur voor een dichte deur. Als de openingstijden veranderen, graag aanpassen op Google! Wel zo klantvriendelijk

  Beantwoorden
 11. ★★★★★

  Een fantastische ervaring met Litania’s Zonnestraal. Zou het iedereen aanbevelen! Genoot van de vriendelijke sfeer en geef het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 12. ★★★★★

  Twijfel geval. Het is een leuke kleine maar volle kringloop, maar niet 1 waar je lekker kunt rondstruinen opzoek naar leuke koopjes. We hebben gevraagd waar we de prijzen konden vinden en het antwoord was: die vind je niet, die vraag je bij mij. Oftewel ze verzint ze terplekke. Ik heb er echt een hekel aan om voor elk item te gaan vragen wat het moet kosten.. wat resulteerde in lege handen naar huis ondanks dat ik best wat leuke dingen had gezien. In het midden van de winkel zaten de dames van de tent uitgebreid te lunchen. Ik vond het onprofessioneel en onsmakelijk om te zien.

  Beantwoorden
 13. ★★★★★

  Een heerlijke kringloopwinkel waar je nog echte koopjes vind,.. niet een kopie van de Bijenkorf met navenante prijzen. De dames zitten gezellig samen midden in de winkel aan een tafeltje te pauzeren,. top winkeltje

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter