Kringloop de Waterlelie in Loenen

Ontdek duurzaam shoppen bij Kringloop De Waterlelie in Loenen – doneer en koop tweedehands boeken, meubels, en meer!

Adres & contact

Openingstijden

MaandagGesloten
Dinsdag11:00-16:00
WoensdagGesloten
Donderdag11:00-16:00
VrijdagGesloten
ZaterdagGesloten
Zondag12:00-17:00

Aanbod

In het kort:

“Leuk voor een keertje, terug van hotel naar huis, ook wat dingen gekocht. Om contant te kunnen betalen en wisselgeld terug te krijgen moest ik er nog wat bij kopen. Maar de betreffende rugzak wilde ik uiteindelijk toch graag, dus dat was een leuke bijkomstigheid omdat ik m anders had laten liggen… Als je naar toilet wilt kom je in een zeer schone ruimte. Je betaalt 25 cent voor het goede doel. Wel jammer dat er een medewerkster in de winkel aan het hoesten was zonder elleboog/hand voor mond. Dat kwam niet heel hygiënisch over, vooral niet in deze tijden. Ondanks dat toch 5 sterren omdat ik het ze ook gun, omdat ze goed werk doen voor het goede doel! Tip: duidelijk aangeven hoe je de pijlen moet volgen, vooral bij binnenkomst. Ik (en meerdere mensen na mij) liep(en) direct verkeerd omdat niet duidelijk was dat je direct links de hoek om moest…”

Fabi Fabi

“Altijd een feestje om deze Kringloop te bezoeken. Er is een zeer grote diversiteit aan spullen, de medewerkers zijn erg vriendelijk en ik vind eigenlijk altijd wel waarnaar ik op zoek ben. Vandaag de tafel opgehaald die ik online gezien had en ik reed met een kleurige kindermeubelset die net binnen was naar huis. Soms moet je er snel bij zijn. Extra leuk is dat je met je aankoop ook nog een goed doel steunt zoals ontwikkelingshulporganisatie ADRA!”

Judith Steegmans

“Leuke kringloop waar je alles zou kunnen vinden. Het is groot genoeg om er doorheen te struinen. Er word op zijn tijd leuke, nieuwe hoekjes gecreëerd, gedacht aan het goede doel en soms leuke rommelmarkten georganiseerd. De kringloop is op vele social kanalen te vinden wat maakt dat het online snel reageert en bereikbaar is. Kortom de moeite waard om er eens te gaan kijken.”

Kim Meutstege

Meer reviews lezen…

Kringloop De Waterlelie: Duurzaam Winkelen in Loenen

Wat kan je naar Kringloop De Waterlelie brengen?

Bij Kringloop De Waterlelie in Loenen heb je de mogelijkheid om diverse tweedehands artikelen in te leveren. Of je nu boeken, huishoudelijke apparaten, meubels, muziek of speelgoed hebt, deze kringloopwinkel neemt graag jouw gebruikte spullen aan. Door je goederen aan Kringloop De Waterlelie te schenken, draag je bij aan duurzaam winkelen en help je deze kringloopwinkel om een breed assortiment aan te bieden.

Waar moet je op letten bij het winkelen bij Kringloop De Waterlelie?

Kringloop De Waterlelie biedt een gevarieerd aanbod aan tweedehands artikelen, maar het is altijd belangrijk om op een aantal zaken te letten bij het winkelen in een kringloopwinkel. Controleer de prijzen en zorg ervoor dat je de kwaliteit van de producten controleert voordat je ze aanschaft. Het vriendelijke personeel staat altijd klaar om je te helpen bij het maken van de juiste keuze. Bovendien gaat je aankoop bij Kringloop De Waterlelie ook naar een goed doel, waardoor je bijdraagt aan een positieve maatschappelijke impact.

Hoe werkt Kringloop De Waterlelie?

Kringloop De Waterlelie wordt gerund door een vrouwelijke ondernemer en is gevestigd aan de Hameinde 13a in Loenen, Gelderland. De openingstijden van deze kringloopwinkel zijn als volgt: donderdag van 12:00 uur tot 17:00 uur en zondag van 12:00 uur tot 17:00 uur. Houd er rekening mee dat Kringloop De Waterlelie alleen contant geld, betaalpassen en contactloos mobiel betalen accepteert. Bovendien biedt deze kringloopwinkel diverse extra services aan, waaronder bezorging, ophalen in de winkel en online prijsopgaven. De winkel heeft ook een rolstoelvriendelijke ingang en parkeerplaats, waardoor deze toegankelijk is voor iedereen.

Kringloop De Waterlelie heeft een gemiddelde beoordeling van 4.0/5 sterren. In veel reviews wordt de goede prijs-kwaliteitverhouding benadrukt (16x genoemd), evenals het behulpzame personeel (12x genoemd), de ondersteuning van goede doelen (8x genoemd), het diverse aanbod (5x genoemd) en het gemak van betalen bij de kassa (3x genoemd).

Wil je op de hoogte blijven van nieuws en updates van Kringloop De Waterlelie? Volg dan deze kringloopwinkel op Facebook en Instagram. Voor een overzicht van alle kringloopwinkels en tweedehandswinkels in Gelderland, neem een kijkje op Kringloop-info.nl. Met Kringloop De Waterlelie in Loenen heb je de mogelijkheid om duurzaam te winkelen en tegelijkertijd bij te dragen aan een betere wereld.

95 gedachten over “Kringloop de Waterlelie in Loenen”

 1. ★★★★☆

  Een uitstekende ervaring bij de kringloopwinkel de Waterlelie. Zou het iedereen aanbevelen! Was onder de indruk van de collectie en geeft het een dikke 5.

  Beantwoorden
 2. ★★★★☆

  Zeer vriendelijk personeel en leuk opgezette kringloop. Jammer is wel dat ik daar iets had gezien en graag wilde hebben wat nog gecontroleerd moest worden. Ik heb mijn gegevens achter gelaten maar is vervolgens nooit meer contact opgenomen! Vandaar de 3 sterren anders hadden het er 5 kunnen zijn.

  Beantwoorden
 3. ★★★★☆

  Een rondje kringloopjes op zondag bracht ons in Loenen. De Waterlelie kenden wij niet. Leuke oude originele spulletjes. Zeker geen grootschalig ingekochte partijen. Bij binnenkomst zijn een aantal woonkamerhoekjes gezellig ingedeeld. Verder netjes en overzichtelijk neergezet. Pronkstukjes apart! Heel leuk! En uiteraard is er bij elke kringloop een hoekje van spulletjes die je gewoon niet kan indelen maar toch ook hier overzicht!! De twee vrouwlijke personeelsleden waren heerlijk vriendelijk. We hebben een aantal leuke spulletjes gevonden en gekocht. Oh ja en ons hondje was ook van harte welkom. We hebben de voorgaande revieuws gelezen. We kunnen ons niet voorstellen dat dat van toepasing is op De Waterlelie. Van ons een hele dikke 5 sterren verdiend. We komen hier graag weer terug!

  Beantwoorden
 4. ★★★★☆

  Vriendelijk personeel maar de spullen kan je niks mee het was er behoorlijk vies en de prijzen die er gevraagd werden vond ik zeer overdreven

  Beantwoorden
 5. ★★★★☆

  Sorry,maar zelden zo ontzettend veel troep bij elkaar gezien. Veel rommel, kapot, vies en een hoge prijs durven te vragen. Zelden meegemaakt. Waarschijnlijk een hoge huur? Sorry, maar ik kan er niets positiefs bij bedenken.

  Beantwoorden
 6. ★★★★☆

  I find it strange that if you get stuff for free you start charging incredibly high prices. There is also a package service, but at the moment my package is lost… Shame.

  Beantwoorden
 7. ★★★★☆

  My previous review about the Water Lily was wrong, just a misunderstanding. It is indeed a nice store, although not many people understand that the store is closed on Thursdays and Fridays, according to the site. Especially Friday is a normal working day….

  Beantwoorden
 8. ★★★★☆

  Wat een geweldige kringloop! Mijn moeder was haar sjaal vergeten en de aardige dame heeft de sjaal naar ons opgestuurd in Amsterdam. Wij komen zeker terug!

  Beantwoorden
 9. ★★★★☆

  Te koud, te duur en geen vriendelijk personeel. Prijs niet volgens prijzenbord van de kleding. Ze maken er maar wat van. Voorbeeld was een Trui die 4 euro was en bij kassa maakte ze hem 6,50 en en idem met de handdoek grote handdoeken waren 1,50 en bij de kassa maakte ze er 2,50 van. Ze verzinnen te plekken de prijs waar je zelf bij staat, het is schaamteloze misleiding.

  Beantwoorden
 10. ★★★★☆

  Een uitstekende bezoek aan de Waterlelie. Absoluut een aanrader! Genoot van de vriendelijke sfeer en geeft het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 11. ★★★★☆

  Bij binnenkomst al erg teleurgesteld, winkel heel rommelig, oude versleten spullen en vervolgens nog belachelijke prijzen. Kom ik bij de kassa krijg ik een heel ander prijs te horen dan op de sjaal stond. Er stond 3 euro op en bij de kassa 5,25??? Na dat ik hier wat van zei, werden ze geirriteerd en zeggen ze dat de prijzen door mensen worden verwisseld? Het kwam over alsof er werd gezegd dat ik dit zelf zou hebben gedaan. Maar nu ik hier de reviews lees ben ik dus niet de enige die deze ervaring heeft gehad. En het gaat me niet om die 2,25 , maar meer om het principe en nu lees ik hier dus dat jullie dit vaker doen. Dit is gewoon een heel nieuw verdien model geworden, oplichting vind ik het!!!! Asociaal geld verdienen En loop je spullen eens na, want het meeste kan eigenlijk naar de container kan ipv overal op te willen verdienen.

  Beantwoorden
 12. ★★★★☆

  Een geweldige bezoek aan de Waterlelie. Een echte aanwinst voor de buurt! Was onder de indruk van de collectie en geeft het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 13. ★★★★☆

  Een geweldige bezoek aan de kringloopwinkel de Waterlelie. Absoluut een aanrader! Vond precies wat ik zocht en geeft het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 14. ★★★★☆

  Een fantastische ervaring bij de Waterlelie. Een echte aanwinst voor de buurt! Vond precies wat ik zocht en geeft het 4 sterren.

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter