Kringloopwinkel Gewoon Goed in Schiedam

Ontdek duurzame vondsten bij Kringloopwinkel Gewoon Goed in Schiedam – meubels, kleding, speelgoed, en meer met uitstekende beoordelingen.

Adres & contact

Openingstijden

MaandagGesloten
Dinsdag09:00-17:00
Woensdag09:00-17:00
Donderdag09:00-17:00
Vrijdag09:00-17:00
Zaterdag09:30-17:00
ZondagGesloten

Aanbod

Socialmedia

In het kort:

“Eerlijk gezegd weet ik niet zeker welke van de kringloopwinkels ik die dag heb bezocht, dus het is moeilijk om een echte recensie te geven. Twee van de drie winkels waren fantastisch, één was alleen oké. Ik denk dat dit de enorme was die fantastische dingen had voor geweldige prijzen, maar zoals ik al zei, ik weet het niet zeker. Excuses daarvoor jongens.”

Bríd O’Brien

“Jaa leuk en gezellig niet te groot maar wel ruime keuze, aardige werknemers goede zweer. Kwam hier regelmatig kijken en zelfs af en toe kopen. Altijd goed geholpen. Helaas met corona niet meer geweest maar hoop dat het ooit nog wel is kan. Indien kringloops jou ding is, is deze winkel bezoeken zeker de moeite waard.”

stephen verburg

“Leuke kleinere kringloopwinkel. Ook soms nieuwe kledingpartij voor weinig. Gave trui van de WE voor maar €5,- gescoord voor mijn zoontje en voor mezelf ook paar shirts. Laatst ook spullen laten ophalen voor een ontruiming. Ze waren stipt op tijd!”

Alexandra Stok

Meer reviews lezen…

Kringloopwinkel Gewoon Goed: Een Duurzame Schat in Schiedam

Kringloopwinkel Gewoon Goed is een overzichtelijke en ruime winkel gelegen aan de Parkweg 203 in Schiedam. Met een gemiddelde beoordeling van 4.2/5 sterren is het duidelijk dat mensen zeer tevreden zijn over deze kringloopwinkel. In hun reviews benadrukken ze vaak de goede prijzen en het vriendelijke personeel. Gewoon Goed biedt een scala aan tweedehands producten aan, variërend van meubels, kleding en huisraad tot speelgoed. Met een totale winkeloppervlakte van ongeveer 900 m2 is er voor iedereen wel iets te vinden.

Wat kun je brengen?

Heb je zelf gebruikte spullen die je niet meer nodig hebt? Bij Gewoon Goed kun je tijdens de openingstijden van de winkel je spullen inleveren. Het wordt aanbevolen om de spullen zo schoon mogelijk te brengen. De innametijden voor gebruikte goederen zijn te vinden op de website.

Spullen laten ophalen

Als je spullen hebt die je wilt doneren, maar zelf niet kunt langsbrengen, biedt Gewoon Goed ook een ophaalservice aan. Neem contact op met de winkel voor meer informatie of om een ophaalafspraak te maken.

Wat kun je vinden bij Gewoon Goed?

Gewoon Goed heeft een gevarieerd assortiment, bestaande uit boeken, huishoudelijke apparaten, huis- en inrichting, kleding, meubels, muziek en speelgoed. Het kopen van tweedehands spullen is niet alleen voordelig, maar ook duurzaam!

Unieke diensten en faciliteiten

Naast de reguliere winkelactiviteiten biedt Gewoon Goed ook verschillende extra diensten en faciliteiten aan. Zo is de winkel goed bereikbaar met het openbaar vervoer en is er ook een bezorgservice beschikbaar. Bovendien is de ingang rolstoelvriendelijk, waardoor de winkel toegankelijk is voor iedereen. Voor het gemak is er ook een ruime parkeerplaats aanwezig.

Blijf op de hoogte via social media

Mis geen enkele update over Gewoon Goed en volg de kringloopwinkel op Facebook om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws over duurzaam winkelen. Via deze social media kanalen kun je ook de nieuwste aanwinsten en speciale kortingsacties volgen.

Kringloopwinkel Gewoon Goed is een ware schat in Schiedam, waar je niet alleen voordelig tweedehands spullen kunt kopen, maar ook je eigen gebruikte goederen kunt doneren. Met hun ruime assortiment, goede prijzen en vriendelijke personeel is het een winkel die je niet wilt missen. Dus breng een bezoek aan Gewoon Goed en ontdek zelf de pareltjes die op jou liggen te wachten!

Voor meer informatie over Kringloopwinkels in Zuid-Holland, kun je ook een kijkje nemen op https://www.kringloop-info.nl en specifiek voor Schiedam, https://www.kringloop-info.nl.

78 gedachten over “Kringloopwinkel Gewoon Goed in Schiedam”

 1. ★★★★☆

  De sluitingstijd op woensdag klopt niet. Om 16.40 ging de muziek uit en werd: we gaan sluiten geroepen. Ik kon niet meer boven kijken. Dat was al gesloten. Dat vond ik jammer, maar het onvriendelijke personeel (vrouw) gaf me geen blik.

  Beantwoorden
 2. ★★★★☆

  To be honest Im not sure which one if the thrift stores I visited that day this is so its difficult to give a real review. Two of the three shops were fabulous, one was only ok. I THINK this was the huge one that had fabulous stuff at great prices but as I say, Im not sure. Apologise for that lads.

  Beantwoorden
 3. ★★★★☆

  Een uitstekende ervaring bij de kringloopwinkel Gewoon Goed. Zeker aan te bevelen! Kreeg geweldige service en geeft het een dikke 5.

  Beantwoorden
 4. ★★★★☆

  Een fantastische ervaring bij Gewoon Goed. Zeker aan te bevelen! Genoot van de vriendelijke sfeer en geeft het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden
 5. ★★★★☆

  Een geweldige ervaring met de kringloopwinkel Gewoon Goed. Absoluut een aanrader! Genoot van de vriendelijke sfeer en geeft het 5 sterren.

  Beantwoorden
 6. ★★★★☆

  Een uitstekende ervaring met de kringloopwinkel Gewoon Goed. Zeker aan te bevelen! Was onder de indruk van de collectie en geef het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 7. ★★★★☆

  Een uitstekende ervaring bij Gewoon Goed. Zou het iedereen aanbevelen! Vond precies wat ik zocht en geeft het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden
 8. ★★★★☆

  Een geweldige ervaring bij de kringloopwinkel Gewoon Goed. Absoluut een aanrader! Was onder de indruk van de collectie en geeft het 5 sterren.

  Beantwoorden
 9. ★★★★☆

  Een uitstekende ervaring met Gewoon Goed. Zeker aan te bevelen! Was onder de indruk van de collectie en geef het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 10. ★★★★☆

  Leuke winkel maar krijg het gevoel dat het hier gewoon om de pegels gaat. Dat is niet het idee wat ik heb(kan ook aan mij liggen :) bij een kringloopwinkel. Al staat het iedereen vrij om geld te verdienen in NL. Prijzen kunnen veel lager, blijft teveel aan de strijkstok hangen naar mijn mening. Deze winkel krijgt namelijk ook veel gunspullen en verkoopt dat voor hoge bedragen.

  Beantwoorden
 11. ★★★★☆

  Ontzettend gave kringloop, leuke spullen, eerlijke prijzen en vriendelijke service. Omdat ik een plaat van Gert en Hermien kocht, kreeg ik als extra nog een hele stapel onlangs afgedankte G&H platen gratis mee! Helemaal top.

  Beantwoorden
 12. ★★★★☆

  Weer wat kunnen kopen …Diepe borden ..paar warme truien en een mens erger je niet spel en voor op de salontafel een potje met kuntplantjes

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter