Kringloopwinkel Stichting Actief Boxmeer

Ontdek duurzame koopjes bij Stichting Actief Boxmeer – kringloopwinkel voor kleding, boeken, elektronica, speelgoed en fietsen. Beoordeeld met 4.3 sterren.

Adres & contact

Openingstijden

MaandagGesloten
Dinsdag10:00-17:00
Woensdag10:00-17:00
Donderdag10:00-17:00
Vrijdag10:00-17:00
Zaterdag10:00-16:00
ZondagGesloten

Aanbod

In het kort:

“Als ik naar de kringloopwinkel ga, voel ik een bijzondere sensatie. Dit ontstaat doordat er altijd weer een kans is dat ik vandaag zo blij als een kind naar buiten loop. Ben ik degene die het als eerste ziet, ben ik de eerste die het vindt of ben ik gewoon de enige die het wil hebben? Het maakt niet uit wat de uitkomst is, maar er is elke dag weer die kans dat je iets vindt wat niet meer te koop is, wat een stuk voordeliger is of waar je simpelweg blij van wordt. Ik loop regelmatig even binnen, want er worden elke dag nieuwe spullen in de winkel gelegd, dus er is elke dag weer die kans… Bovendien is het een nette grote winkel met uiterst vriendelijk personeel én als je iets koopt steun je ook nog een goed doel. Ik hou d’r van!”

Karel Hutte

“Hele leuke en stiekem veel grotere dan je denkt Kringloopwinkel! Ze hebben een groot aanbod in dames kleding en meubels. Maar natuurlijk vind je er ook cdtjes, plaatjes, kinderspullen, boeken, lampen, potten en pannen, dittemedatjes etc. De prijzen zijn niet schandalig hoog zoals je soms wel eens ziet bij een kringloop met veel kleding, dus dat is ook fijn! Ik kom er in ieder geval graag :)”

Mandy Van Uden – Van Grunsven

“Beste kringloop waar ik ooit ben geweest. Was 3 uur in totaal binnen. En 11 pareltjes gekocht voor 58.15 euro in totaal. Veel heren kleding nog nieuw met kaartje eraan voor weinig. En mooie dames kleding van goede kwaliteit. Zal nog vaker terug komen. Ook hele mooie vazen.”

Linda V

Meer reviews lezen…

Ontdek Stichting Actief Boxmeer: Een Kringloopwinkel in Boxmeer

Als je op zoek bent naar een duurzame manier om te winkelen en tegelijkertijd bij te dragen aan een goed doel, dan is Stichting Actief Boxmeer dé plek voor jou. Gelegen aan Valendries 24 in Boxmeer, biedt deze kringloopwinkel een unieke ervaring voor liefhebbers van tweedehandsartikelen. Met een gemiddelde beoordeling van 4.3/5 sterren, heeft Stichting Actief Boxmeer bewezen een populaire keuze te zijn onder bezoekers.

Wat kan je meenemen naar Stichting Actief Boxmeer?

Bij Stichting Actief Boxmeer zijn ze altijd op zoek naar herbruikbare artikelen om de levensduur te verlengen en het milieu te ontlasten. Je kunt er diverse items vinden, zoals kleding, boeken, elektronica, speelgoed en fietsen. Naast het kopen van tweedehands spullen, kun je ook je eigen herbruikbare artikelen naar de winkel brengen en doneren. Door dit te doen, draag je bij aan een duurzamere samenleving en help je mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Waar moet je op letten bij Stichting Actief Boxmeer?

Bij het winkelen bij Stichting Actief Boxmeer zijn er een paar dingen waar je op moet letten. De prijzen worden vaak genoemd in beoordelingen, wat aangeeft dat je hier koopjes kunt vinden. Het vriendelijke personeel staat altijd klaar om je te helpen en te adviseren bij je aankoop. Daarnaast biedt de winkel verschillende betalingsmogelijkheden, waaronder betaalpassen, contactloos mobiel betalen en zelfs creditcards. Houd er rekening mee dat de winkel op maandag en zondag gesloten is, maar van dinsdag tot en met zaterdag ben je van harte welkom.

Hoe werkt Stichting Actief Boxmeer?

Stichting Actief Boxmeer maakt deel uit van Stichting Actief, een organisatie die werkervaringsplaatsen biedt aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Het personeel van Stichting Actief Boxmeer is betrokken bij het ophalen, sorteren, schoonmaken, presenteren en verkopen van tweedehands goederen. Met de opbrengst worden projecten gefinancierd die gericht zijn op het bevorderen van werkgelegenheid en het ondersteunen van mensen die hulp nodig hebben.

Unieke programma’s en andere diensten

Stichting Actief Boxmeer biedt niet alleen tweedehands artikelen aan, maar heeft ook verschillende unieke programma’s en diensten. Zo kun je gebruik maken van bezorging, ophaalservice, verhuizingen en woningontruiming. Deze extra diensten maken het gemakkelijk om grotere items te kopen en thuis te laten bezorgen. Bovendien is de winkel rolstoelvriendelijk met een toegankelijke ingang en parkeergelegenheid.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws over duurzaam tweedehands winkelen bij Stichting Actief Boxmeer? Volg dan hun sociale media kanalen, zoals Facebook, Instagram, LinkedIn en YouTube. Zo ben je altijd op de hoogte van nieuwe aanwinsten en speciale aanbiedingen.

Kortom, Stichting Actief Boxmeer is een kringloopwinkel met een missie. Door tweedehands goederen te kopen of doneren, draag je bij aan een duurzamere samenleving en creëer je werkgelegenheid voor mensen die dat nodig hebben. Dus waar wacht je nog op? Neem een kijkje bij Stichting Actief Boxmeer en ontdek de verborgen schatten die daar op je wachten!

Let op: Voor actuele openingstijden kun je hier terecht.

121 gedachten over “Kringloopwinkel Stichting Actief Boxmeer”

 1. ★★★★★

  Een top ervaring bij de kringloopwinkel Stichting Actief Boxmeer. Een echte aanwinst voor de buurt! Genoot van de vriendelijke sfeer en geeft het 5 sterren.

  Beantwoorden
 2. ★★★★★

  Vandaag veel spullen ingeleverd. Spullen die gewoonweg een 2de ronde waard zijn. Bij de 2de keer aanbieding, lees bijna sluitingstijd, was het nee dit nemen we niet aan, dit is geverfd etc etc ????? Bij een brocante betaal je de hoofdprijs!! Dus alles weer terug mee naar huis. In ieder geval gaan wij nooit meer daar iets afleveren. Zeer onaangenaam!!

  Beantwoorden
 3. ★★★★★

  Als ik naar de kringloopwinkel ga, voel ik een bijzondere sensatie. Dit ontstaat doordat er altijd weer een kans is dat ik vandaag zo blij als een kind naar buiten loop. Ben ik degene die het als eerste ziet, ben ik de eerste die het vindt of ben ik gewoon de enige die het wil hebben? Het maakt niet uit wat de uitkomst is, maar er is elke dag weer die kans dat je iets vindt wat niet meer te koop is, wat een stuk voordeliger is of waar je simpelweg blij van wordt. Ik loop regelmatig even binnen, want er worden elke dag nieuwe spullen in de winkel gelegd, dus er is elke dag weer die kans… Bovendien is het een nette grote winkel met uiterst vriendelijk personeel en als je iets koopt steun je ook nog een goed doel. Ik hou dr van!

  Beantwoorden
 4. ★★★★★

  A store where I like to visit and always go home with nice things. A good and neat store that is neat and tidy every week. Kind regards, Annemarie

  Beantwoorden
 5. ★★★★★

  Nette winkel met veel verschillende spullen. Helaas hangt er bij de kleding vaak kleding met gaten of vlekken. Uitgebreid assortiment voor ieder wat wils

  Beantwoorden
 6. ★★★★★

  Leuke goed gesorteerde kringloop. Parkeren is redelijk waardeloos helaas. Boeken zijn goed, worden na verloop van tijd afgeprijsd. Personeel hangt van de dag af, de eerste keer heel vriendelijke een maand erna werd ik achtervolgt. Tip van mij, als je denkt dat iemand steelt praat daar dan wat zachter over en doe wat minder opvallend.

  Beantwoorden
 7. ★★★★★

  Beautiful thrift store, everything is nice and nicely sorted in this spacious store. Friendly people. Recommended.

  Beantwoorden
 8. ★★★★★

  Grote hoeveelheid artikelen. Kleding, servies, boeken, dvds, Langspeelplaten, speelgoed, meubels, hobby artikelen. Maar vrij dure prijs. Kan aan de achterkant eigen artikelen kwijt. Ook kapotte producten met een stekker. Voldoende parkeerplaats.

  Beantwoorden
 9. ★★★★★

  Een fantastische bezoek aan Stichting Actief Boxmeer. Absoluut een aanrader! Was onder de indruk van de collectie en geeft het een dikke 4.

  Beantwoorden
 10. ★★★★★

  Leuke overzichtelijke kringloop met een goede doorstroming van items. Klein minpuntje zijn de hogere prijzen dan voorheen, de tijd van 10 tot 50 eurocent zijn voorbij maar dat is een keuze die je zelf maakt of je het wel of niet waard vindt.

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter